ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

To ειπε και ο Κροιφ ''δεν θα πληρωνα εισητηριο να δω αυτην την Βραζιλια'' και η Ολλανδια στους 7 ΟΥΡΑΝ(ΙΕ) ΟΥΣ

Ολλανδία - Βραζιλία 2-1

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή η Ολλανδία νίκησε με 2-1 την Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί του τουρνουά!!
Η "σελεσάο" άνοιξε το σκορ μόλις στο 10' με τον Ρομπίνιο, σε ένα τέρμα που ήταν δημιουργός ο Φελίπε Μέλο, αλλα έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Ο μέσος της Γιουβέντους στο 53' ισοφάρισε άθελά του με αυτογκόλ,ενώ αποβλήθηκε στο 73' με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ρόμπεν.
Την ανατροπή είχε ολοκληρώσει ο Σνάιντερ στο 68' με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο άσος της Ίντερ ήταν αυτός που είχε κάνει και την σέντρα στο αυτογκόλ του Φελίπε Μέλο.Η Ολλανδία επέστρεψε στα ημιτελικά Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998 στην Ολλανδία, όταν και είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από την Βραζιλία.

Μάλιστα, αυτή είναι η 4η μόλις φορά που οι "Oranje" φτάνουν στα ημιτελικά του θεσμού, με τις άλλες δύο να είναι το 1974 και το 1978, τις οποίες είχε αμφότερες φτάσει στον τελικό, όπου ηττήθηκε.
Από την άλλη, η Βραζιλία έμεινε για 2η συνεχόμενη φορά εκτός 4άδας, καθώς είχε αποκλειστεί στους "8" και πριν 4 χρόνια στην Γερμανία από την Γαλλία.
Ολλανδία - Βραζιλία 2-1 Σκόρερ: 53' αυτ. Φελίπε Μέλο, 68' Σνάιντερ / 10' Ρομπίνιο
Γήπεδο: "Nelson Mandela Bay", Πορτ Ελίζαμπεθ
Διαιτητής:Γουΐτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία)

Η ''ΣΕΛΕΣΑΟ'' ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ!!


Ο Ντιεγκο ανησυχησε με το αποτελεσμα το σημερινο και ειπε να παρεμβληθει στο μεγεθος του Γηπεδου..


<< Τελικα αυτοι οι Ευρωπαιοι σαν μηχανακια τρεχουν - Τι πινουν?>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου