ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ.....ΦΙΝΤΕΛ!!! Οι δηλωσεις του Φιντελ Καστρο για το Μουντιαλ

Παρέμβαση ποδοσφαιρικη...από τον Φιντέλ Κάστρο!

ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΕΠΑΙΞΕ.... Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΑ ΝΤΕΛ ΜΟΥΝΤΟ (ΜΟΥΝΤΙΑΛ)!!

Παρά τα βαθιά του γεράματα και τα παρα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ο ηγέτης της Κούβας δεν το βάζει κάτω και με δήλωσή του σχετικά με το Μουντιαλ , ξεσπάθωσε εναντίον των διαιτητών της διοργάνωσης και της FIFA που τους καλύπτει.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Κάστρο κατηγόρησε την διαιτησία ως υπεύθυνη «για τον αποκλεισμό των καλύτερων ομάδων, όπως η Αργεντινή και η Βραζιλία». (Κολλητος με Ντιεγκο ειναι, μην μας ξεφευγει!!!)

Παράλληλα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ανιστόρητο και... ξεθωριασμένο», έναν τελικό ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες.

«Ετσι όπως έγιναν τα πράγματα, ο τελικός δεν θα έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Φανταστείτε να διεξαχθεί τελικός ανάμεσα σε δύο ευρωπαϊκές ομάδες: Θα είναι... ανιστόρητος και ξεθωριασμένος. Το 90% των Κουβανών φιλάθλων είναι... ζαλισμένοι. Δεν ξέρουν ούτε καν σε ποια ήπειρο βρίσκεται η Ουρουγουάη», δήλωσε ο Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος ασχολείται με το γράψιμο και το ποδόσφαιρο από τότε που αποχώρησε από την κυβέρνηση της χώρας. (Τοσα χρονια κυβερνηση του λαου, γεωγραφια για την γειτονια τους δεν εμαθαν οι Κουβανοι??)

<<Η Γερμανία εξέπληξε την άμυνα της Αργεντινής και έγινε αυτό που κανείς δεν περίμενε... Ακόμη και η Αγκελα Μέρκελ πανηγύρισε έξαλλα βλέποντας τους Γερμανούς να κερδίζουν>>.

Το σχόλιο του Φιντέλ Κάστρο στην ιστοσελίδα «Cubadebate» δεν ήταν αμιγώς ποδοσφαιρικό...

Ο 83χρονος ηγέτης υποστήριξε: «οι πολίτες όλου του κόσμου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι ΗΠΑ και το Ισραήλ πιθανότατα να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την προσήλωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να προχωρήσουν σε στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν»!

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου