ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ρωγμες στο οικοδομημα της ΠΡΟΟ??

Καποιες μερες τωρα εχουν ανεβει αρθρα και αναρτησεις για ''Τρυπες που κλεινουν'' ......και αλλες καινουργιες που ανοιγουν οπως φαινεται!!



Πολλες φορες ο στοκος, δεν καλυπτει ολες τις ρωγμες! Και οταν γινει και το βαψιμο (μια αλλη μορφη ''αμπαλαζ''), την βρισκεις μπροστα σου.....την ρωγμη!!!

Η ''κατευθυνομενη παραπληροφοριση'' (οπως δειχνει) για την Προοδευτικη, παει και ερχεται στον τυπο (εντυπο και ηλεκτρονικο), και οποιος διαβαζει κατι, προσπαθει στην πορεια να το επιβεβαιωσει κιολας οτι ειναι ετσι οπως το διαβασε!!

Χθες το βραδυ το γραψαμε (με πιο ΣΙΚ τροπο) οτι ετσι χανεις και απο την αξιοπιστια σου..... καταρχας.

Αμεσως απο κατω, θα διαβασετε κατι που ανεβηκε σημερα το πρωι σε δικο μας (βυσσινι) μπλογκ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ), και η οποια αναρτηση λεει με λιγα λογια καποια θεματα με το ονομα τους!!

Συναντησεων συνεχεια !

Και αλλοι παιχτες περασαν το κατωφλι της διοικησης χτες.
Δεν ειχαμε σχεδον καμια συμφωνια για παραμονη αφου η διοικηση δεν δεχεται τα περσινα χρεωστουμενα και ζηταει απο τους παιχτες μεγαλες μειωσεις μισθων.

Οσοι τωρα δεν δεχονται να μεινουν πρεπει να φερουν προσφορες απο αλλες ομαδες για να παρουν δελτια και ελευθερας.

Τα ποσα που πρεπει να φερουν για να φυγουν ειναι μεγαλα και οι πιο πολυ θα δυσκολευτουν. Ισως εκει πονταρει και η διοικηση ετσι ωστε να μεινουν με τους ορους που θετει.
Ενα ακομα θεμα που απασχολει τον κοσμο ειναι η μεταγραφες. Χτες περασαν και αλλοι απο τα γραφεια αλλα κατι χειροπιαστο δεν εχουμε ακομα.

Αυτα, δεν προκειται να τα διαβασετε σε κανενα σαιτ η εφημεριδα, διοτι δεν προκειται να δωθουν απο αυτους (που δεν ειναι και υπευθυνοι τυπου) σε κανεναν για δημοσιοποιηση..
Αλλα ειναι η ακριβης περιγραφη της καταστασης!!

Και αν ειναι το σκεπτικο τετοιο, για ποιους ακριβως λογους, ο καθε ενας θυγομενος ποδοσφαιριστης της ομαδας, να δωσει το 100% των δυναμεων του στους αγωνες της ερχομενης σαιζον??

Ο χρονος τρεχει, και μαζι και η αγωνια και ανησυχια των ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟ- ΟΠΑΔΩΝ -ΠΕΛΑΤΩΝ (πες το οπως θες) που θα τους ζητηθει να παρουν διαρκειας, να γραφτουν μελη, για να στηριξουν την ομαδα.....
παραλληλα μαθαμε οτι ποστο θα αναλαβει ο παλαιμαχος Τακης Παπαχρονης.
Δεν θελω (προς το παρον) να κανω εικασιες και για αλλα προσωπα που ειχαν πλησιασει φετος την ομαδα μας για να την αναλαβουν, αλλα δεν...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου