ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Βρηκαμε τερματοφυλακα ...κελεπουρι!!

Αφου εχουν αρχισει και ψαχνουν τα δικα μας βιντεο (ο μετρητης των προβολων βαραει κοκκινο καθε μερα)....μαλλον για αναζητηση ταλεντων η καποιοι τα δειχνουν σαν φρεσκα κομματια βιογραφικου τους (μπας και βρουν ομαδα για μεταγραφη) αποφασισαμε να κανουμε και μεις το ιδιο.

Βρηκαμε μεσα στα δεκαδες βιντεο που ψαξαμε τον τερματοφυλακα κελεπουρι!!



Προκειται για τον Όγκμουντουρ Όλαφσον της ΗΚ, που μόλις στο 2΄ της αναμέτρησης με την Θορ πέτυχε ένα αυτογκόλ που ακόμη και ο ίδιος θα απόρησε με τον τρόπο που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του.

Οσες φορές και να επαναληφθεί αυτη η, φάση δύσκολα θα μπορούσε να ξεπεράσει ξανά τον εαυτό του. Συγκεκριμένα έπειτα από ένα φαινομενικά άστοχο πλασέ αντιπάλου, ο Όλαφσον έδειξε να ελέγχει την πορεία της μπάλας.

Από υπερβολική σιγουριά όμως και ενώ την είχε στην αγκαλιά του πέτυχε το ακατόρθωτο! Για την ιστορία η πρωτοπόρος Θορ (Β΄κατηγορία Ισλανδιας) επιβλήθηκε 6-3 της HK.

Αραγε τι αποδωση ειχε σε στοιχημα αυτο??

Ευτυχως που ειναι ξενος...και για φετος τουλαχιστον θα χασουμε το κελεπουρι αυτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου