ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Καζάνι» που βράζει η Προοδευτική.......


Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η συνέχεια δεν προμηνύεται ενθαρρυντική στην Προοδευτική.

Η «πρώτη» της ομάδας του Κορυδαλλού συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών που έδωσαν το «παρών» προς τη διοίκηση της ομάδας για τις έως τώρα κινήσεις της.
«Καζάνι» που βράζει η Προοδευτική

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της «Προό» ζητούσαν από το πρώτο λεπτό της προπόνησης την απομάκρυνση των Χόρτσα και Σταματιάδη από το συμβούλιο της ομάδας, αφού δεν βλέπουν με καλό μάτι την ανάμιξή τους στα διοικητικά του συλλόγου.

Στο στόχαστρο βρέθηκε και ο Τάκης Παπαχρόνης που πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού. Παράλληλα ζήτησαν ενίσχυση έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο.

Ο Μητρογιάννης και τα νέα πρόσωπα

Ο μόνος που γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Προοδευτικής ήταν ο Δημήτρης Μητρογιάννης.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Κορυδαλλού «ανταμείφθηκε» με πολλά συνθήματα για την εξαιρετική χρονιά που είχε πέρυσι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» ήταν οι τερματοφύλακες Γιώργος Μηλιώνης (από Αθηναϊκό), Γιώργος Αργυρόπουλος (από Καλαμάτα), Γιάννης Χατζάκης (από Σαρωνικό Αίγινας), οι αμυντικοί Κώστας Γεωργούλης (από Ελασσόνα), Στέλιος Τσιαντούλης (από ΠΑΟΚ Γλυφάδας), οι μέσοι Γιάννης Γρίβας (από Κορωπί), Γεωργίου (από Καστέλα) και οι επιθετικοί Βασίλης Λαναράς (από Σαρωνικό Αίγινας) και Αγγελος Χόρτσας (από Κορωπί).

Στο στόχαστρο είναι ο 16χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Γαβαλάς από τη Χαραυγή και ο 16χρονος μέσος Πασχάλης από τον Σαρωνικό Αίγινας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΚΑΣ / sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου