ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πονηρός όμιλος ο 9ος........

Άνω Σύρος και ΑΟ Μυκόνου ξεκίνησαν τις προετοιμασίες τους εδώ και μερικές ημέρες, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Πρωταρχικός στόχος για τις δύο ομάδες, η παραμονή τους στην κατηγορία. Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, οι δύο Κυκλαδίτικες ομάδες έχουν τοποθετηθεί στον 9ο όμιλο, όπου εκεί θα συναντήσουν συλλόγους από τον Πειραιά, την Ανατολική Αττική και τα Δωδεκάνησα.

Ο όμιλος αυτός μπορεί να είναι στην θεωρία πιο εύκολος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπολείπεται σε δυναμική απ’ αυτόν της Αθήνας, όπου αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια οι ομάδες των Κυκλάδων. Για να παραμείνουν στην κατηγορία οι ομάδες των Κυκλάδων πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά, ώστε να είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής, γιατί κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πόσες ομάδες θα
υποβιβασθούν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τις 9 Αυγούστου που λήγει και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη Δ’ Εθνική.
Αρχικός στόχος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής κατηγορίας της ΕΠΟ είναι να μειώσει τον αριθμό κατά 26 ομάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο και από 166 που είναι σήμερα να γίνουν 140. Η μείωση αυτή ίσως γίνει από φέτος, καθώς όπως ακούγεται αρκετές ομάδες (20 τον αριθμό) δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά και μπορεί να μην δηλώσουν στο τέλος συμμετοχή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ίσως αλλάξει και ο αριθμός των ομάδων που είναι να υποβιβασθούν κατηγορία καθώς μέχρι στιγμής από κάθε όμιλο είναι να πέσουν 7 ή 8 ομάδες. Στον όμιλο που βρίσκονται οι Κυκλαδίτικες ομάδες, εκτός από την Προοδευτική που με τις κινήσεις που έχει κάνει, είναι από τους συλλόγους που σίγουρα θα χτυπήσουν πρωτάθλημα, οι υπόλοιπες κινούνται σε ρηχά νερά. Ακόμη, υπάρχουν και δύο ομάδες που είναι κοντά στη λύση του πρωτοδικείου (Αχαρναϊκός και Αήτητος Σπάτων) και μάλιστα είναι σύλλογοι που είχαν τερματίσει στη δεύτερη και στην τρίτη θέση αντίστοιχα.
Του Σταύρου Μαυράκη "Κοινή Γνώμη"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου