ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το εκανε η Λαρισσα το στριπ και εμειναν κοκκαλο πολλοι!!

Εκει που κανενας δεν περιμενε η Λαρισσα Ρικελμε (με το γνωστο μπλουζακι - θηκη κινητου) να τηρησει καποια υποσχεση (λογω αποκλεισμου της ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ) αυτη η ''μουσα του Μουντιαλ'' τελικα εκανε την γυμνη φωτογραφιση με φοντο την σημεια της πατριδας της!!!

Το διάσημο -πλέον- μοντέλο από την Παραγουάη, γνωστη απο επιδειξεις εσωρουχων, η οποία έχει ανακηρυχθεί ως η "επίσημη μούσα του Μουντιάλ", αποδέχτηκε την πρόταση που της έγινε από το περιοδικό της πατρίδας της "Diario Popular" και φωτογραφήθηκε γυμνή με αξεσουάρ τη σημαία της Παραγουάης, με τις πρώτες αποκαλυπτικές εικόνες να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου!!

πηγη: περιοδικο diario popular & ιντερνετ


Αιντε, να δουμε τι θα τηρησουν οι υπολοιπες απο υποσχεσεις??

Τωρα ειναι μπρος γκρεμος και πισω ....ρεμα ladies!!

Τζαμπα διαφημηση θελατε? Οκ, αλλα συνεχιζει να εχει αγγελιοσημο η δουλεια!!

1 σχόλιο: