ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Οταν ο Ντινος .....εχει αυπνιες....γραφει!!!

Σε αντιθεση με τον συντοπιτη μας Γιωργο Μαζωνακη που ''θελει να γυρισει στα παλια'', ενας δικος μας ''μπλογκερ'', ο Ντινος, δεν θελει!!!
Και μαλλον εχει βαρυνουσα σημασια η αποψη του αυτη, διοτι ειναι και σωστα αιτιολογημενη.....
Πριν δυο ημερες, ειχαμε και εμεις μια αναρτηση (μαζι με το δανειο 150 εκατ. που ζητησε η Μπαρτσα) για τετοιας υφης θεματα.

Θα αντιγραψω το εν λογω κομματι της αναρτησης, και θα το διαβασετε κατω απο την νυχτερινη αναρτηση του Ντινου στο:
http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΤΟ ''ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ'' συμφωνα με τον Μαζω, οντως υπηρχε στην πλατεια ΜΕΜΟΥ - στην Βορεινη πλευρα και κοντα στο σημερινο κιοσκι- ηταν ξυλινο και ειχε χαραγμενο το:
''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ - Α' ΕΘΝΙΚΗ'' καπου στις αρχες της δεκαετιας του'90!! Ηταν μπροστα απο το παρτερι, που το κουρεψαν καποιοι αντιπαλοι οπαδοι με τα δοντια, παντα προσεχοντας μην τραυματισουν τις χελωνες που εμεναν εκει!!!
Αρχιτεκτονικη κηπων και πλατειων- και γμτ τις επιστημες!!)

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ
Η ωρα ειναι 00:41 και αντι να κοιμαμαι καθομαι και σκεφτομαι αν αυτα που εμαθα εχουν καποια βαση λογικης,βρεθηκα σημερα αναμεσα σε μια παρεα ατομων που εχει γνωση για τα τεκτενομενα της ομαδας μας και αυτα που ακουσα με εκαναν στην κυριολεξια να χασω τον υπνο μου.

Ακουσα λοιπον για επαφες των διοικουντων με ομαδες (2) Α' εθνικης με σκοπο την ενισχυση της ομαδος μας για τη νεα σεζον με νεους παιχτες απο τις ακαδημιες τους λες και αν θελουμε νεους παιχτες απο ακαδημιες οι δικοι μας που φετος σαρωσαν ολους τους τιτλους δεν μας κανουν η τους καιμε πριν ακομα τους δουμε,και μιλαμε για παιδια που ξερουν τι σημαινει ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και οχι για παιχτες που θα ερθουν να κανουν το αγροτικο τους για 1 χρονο και μετα να γυρισουν στις ομαδες τους αθικτοι και ατσαλακωτοι οπως συμβαινει στις περισοτερες περιπτωσεις δανεισμων γιατι δεν πιστευω οτι ενας νεος παιχτης ομαδας Α΄ εθνικης θα καταδεχοταν να παιξει στην Δ' ακομα και σε μια ιστορικη ομαδα οπως η ΠΡΟΟ μας αν ναι τοτε παω πασο,αλλα το χειροτερο ολων ηταν το οτι ακουσα οτι οι νεοι διοικουντες εχουν ερθει σε επαφες με παλαιους παραγοντες της ομαδος με σκοπο την βοηθεια τους (οικονομικη μαλον) συγνωμη κυριοι αλλα οχι και να ζητησουμε βοηθεια απο ατομα που εχουν τεραστιο μεριδιο ευθυνης για τον κατηφορο της ΠΡΟΟ και ξαφνικα να μας το παιξουν σωτηρες λες και δεν συνεβη τιποτα,και στην τελικη αν συμβαινει κατι τετιο βγειτε και πειτε το στον κοσμο και μην τον αφηνετε να ζει αλλο στην αγωνια για το τι θα ξημερωσει αυριο στην αγαπημενη μας ομαδα,οσοι καποτε επαιξαν με την ιστορια της ΠΡΟΟ δεν εχουν πια θεση στην ομαδα και ο κοσμος δεν θα το ανεχτει.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ δεν ειναι ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ που θελει γενικη επισκευη θελει λιγες κινησεις και καλες,καντε λοιπον τα αναμενομενα και εμεις οταν η ομαδα θα πανηγυριζει την ανοδο γιατι δεν ειμαστε ικανοποιημενοι με τιποτε αλλο θα ειμαστε οι πρωτοι που θας σας χειροκροτησουμε.

Υ.Γ:ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....
Υ.Γ2:ΟΥΤΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Απο το: http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/

Παμε λοιπον στο αλλο κομματι τωρα:
Και τωρα στην Προοδευτικαρα μας:
Διαβαζουμε στα υπολοιπα μπλογκ μας, για γκρινιες και αποχωρησεις παικτων και κενο στην ενημερωση για τα τεκταινομενα....

Ας αρχισουμε απο το θεμα Αργυριου:
Απο την περσυνη σαιζον (ειδικα μετα την ηττα στην Μυτιληνη και την καπακι ηττα απο Ωρωπο στο κλουβι- για να σας θυμισω) ο Αργυριου ειχε πει οτι ''θα παιζει για την μεταγραφη του και δεν τον απασχολει τιποτε αλλο''!!
Η μηπως ξεχασατε τον τσαμπουκα εξω απο το γηπεδο, (μετα την ηττα με τον Ωρωπο, οταν παραλιγο να φαει ξυλο ενας ασχετος ανθρωπος - επειδη καποιοι τον περασαν για μανατζερ του Αργυριου!!

Απο την στιγμη που η μιση εξεδρα ''του τα ελεγε'' του Αργυριου, οτι παιζει μονο στα ευκολα - αλλα εκει που τον χρειζομασταν .....δεν και οι υπολοιποι τον χειροκροτουσαν και τον επεφημουσαν ουσιαστικα προσπαθωντας να τον ''καλοπιασουν'', τι περιμενετε τωρα??

Μιλαμε για ενα νεαρο παιδι - ταλεντο, που ηρθε με καλο ονοματακι, εγινε πιο γνωστο ονοματακι, επειδη φορεσε την φανελα με τον Φοινικα και του κατσε και πηρε και το χρυσο τσαρουχι του ομιλου μας.
Και στο κατω-κατω, την οποια συμφωνια εκανε την τηρησε μεχρι το τελευταιο ματς...
Και τωρα θα κοιταξει να το εκμεταλλευτει!!

Οπως και οι υπολοιποι....που στο τελος δεν θα χωρανε στον..... σχεδιασμο...της ομαδας!

Αλλα εμεις σαν Προοδευτικανοι, τι καναμε να του μεταδωσουμε του ''καθε Αργυριου'', λιγο απο την τρελα μας??

Πιστευω οτι διαβασατε τις δηλωσεις του Ανδραλα πριν λιγες ημερες. Οσους απο την φουρνια αυτη να ρωτησετε, πανω-κατω τα ιδια θα πουνε- οτι η Προοδευτικη ειναι βαθια μεσα στην καρδια τους κλπ!!
Διοτι με την Προο κανανε ''πραματα και θαματα'' αυτη η φουρνια, γινανε ονοματα, πηραν μεταγραφες και χρηματα - ολοι μας χαρηκαμε για την προοδο τους, κανενας δεν γκρινιαξε που εφυγαν αλλα ισα-ισα ειμασταν και κορδωμενοι σαν παγωνια για τις μεταγραφες αυτες- και για αυτο μας σεβονται ακομα και στενοχωριουντε ''πραγματικα'' για το που παιζουμε σημερα κλπ......

Ετσι ειναι η μπαλα στις κατηγοριες αυτες και στις ηλικιες αυτες.

Η Μπαρτσα (που εγραψα πιο πανω) ποσα ταλεντα δικα της θα χασει, επειδη ο οχλος της αρενας της, ζηταει μεταγραφες??

Αυτοι που θα πανε εκει για πολλα εκατομμυρια, θα γινουν ποτε Μπαρτσα?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Και οσο αφορα τον Μαριο, να σας πω οτι μαζι με εναν νεαρο παικτη του Αητηττου, ενδιαφερεται ο Απολλωνας ηδη πριν την ληξη του περσυνου πρωταθληματος. (Αυτες ειναι εγκυρες πληροφοριες απο Ανατολικη Αττικη)
Ο Απολλωνας ομως, ηδη εκανε και μια αλλη μεταγραφη μεγαλου σκορερ της Δ' απο τον Αιαντα Ταυρου. Θα δειξει τελικα που θα καταληξει ο Μαριος.
Παντως, στην στατιστικη για τα βιντεακια μας στο YOUTUBE, τα βιντεο με τα γκολ του Μαριου και αλλα με φασεις, εχουν τελευταια χιονοστιβαδα επισκεψεων!! Και οχι μονο τα βιντεο με τα γκολ!!
Αρα, κοσμος και κοσμακης τα βλεπει...


Του ευχομαστε τα καλυτερα....μυαλα!!
Οταν ομως ερχεστε γηπεδο, να παρατηρειται και αυτους που καθονται μεταξυ μας στην εξεδρα και κρατανε σημειωσεις!!!

Αρα το θεμα Αργυριου, εδω κλεινει για εμας, οπου και να καταληξει!! Και θελετε και τον λογο: ''Διοτι το παιδι κανει του κεφαλιου του....''!!

Οι υπολοιποι τιμωρημενοι απεργοι?? What aboyt them??

O Καλογερας, που στο τελος ηταν ακομα και στον παγκο ''οσει παρον'', τι παιζει?? Γιατι ο ιδιος μαλλον θελει να γυρισει προς Ανατολικη Αττικη (απ' οτι ακουγεται στις δικες μας γειτονιες)

Και παμε τωρα στις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:
1) Η πιατσα ειναι ''οικονομικα στεγνη'' - αρα προς τι η βιασυνη??
Εδω ακομα δεν ξερουν αν θα κατεβουν στο πρωταθλημα πολλες ομαδες, μεταγραφες η ανανεωσεις θα κανουν??
Αυτο σημαινει οτι πολλοι καλοι παικτες θα υπογραψουν και με λιγοτερες απαιτησεις αλλα και τις τελευταιες μερες!
Βεβαια εμπεριεχει και ενα ρισκο το ποκερ αυτο!!

2) Οταν ειναι ετοιμο για παρουσιαση το (''μπιζνες'') πλανο της ομαδας μας για τις δυο επομενες χρονιες (ετσι δεν μαθαμε στην Γεν.Συνελ.??)
πιστευω οτι θα ανακοινωθει, μαζι με τις κινησεις τις οργανωτικες και τις διαρθρωτικες για ολοκληρο το σωματειο..... Λεμε τωρα...

3) Και πρωτιστος, μην ξεχνατε οτι ειναι περιοδος Μουντιαλ και διακοπων!! Αυτο επηρεαζει, ολο το συστημα......
Ολοι σχεδον οι ατζεντηδες και οι αρχιπροπονητες (τουλαχιστον αυτοι που σεβονται τον ποδοσφαιρικο εαυτο τους- βλεπε Σηφακης, Ανταγωρας) ειναι στην Νοτιο Αφρικη και ενημερωνονται....(μυγα..1/2)
Το καλο ουισκι Μυρωνα, ειναι στο δεξι πανω ραφι στο αεροδρομιο...... Εχει και discount!!

Αλλα και το να ανακοινωνεις και με στομφο και τεραστια γραμματα οτι πλησιαζεις η οτι εκλεισες τον.... ''Αμπαλοβιτς'' που θα κανει θραυση στην λιγκα και τρεμεται αντιπαλοι και μπολ-μποις (αυτοι που θα κυνηγατε το τοπι οταν παει εξω) κλπ, δεν ειναι πια η ουσια της ενημερωσης.

Ψαχνοντας να καταλαβω, ποιος ειναι ο....καθε ''Αμπαλοβιτς'' και που επαιζε ο (αγνωστος σε μενα - αλλα πασιγνωστος στους αλλους φαινεται, κρινωντας απο το μεγεθος της γραμματοσειρας) παικταρας, ανακαλυψα οτι συνηθως ηταν στον παγκο της συννεωσης Πανω με Κατω Μπαλοραχης που δεν ειχε παρει τις ευκαιριες απο τον προηγουμενο κοουτς, αλλα φετος θα σκισει ολα τα διχτυα (μαζι με τα καλτσον...)!!

ΑΝΤΕ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...

TO MONO ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
Οσο μπαινει το ''Καλοκαιρι'', πεφτει η τιμη της ντοματας και των αλλων υλικων... για καλη χωριατικη!!


ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΣΟΒΑΡΗ:
Οι ομαδες που θα ξεκινησουν το πρωταθλημα και θα κλαταρουν στην πορεια (δηλ. δεν θα κατεβαινουν να παιξουν) με τους παικτες τους - τι γινεται??? Ειναι εγκλωβισμενοι η ελευθεροι μεσ' την σαιζον??
Εκει να δεις ψωνια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου