ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Tι εγραψαν για την Προοδευτικη.....

Προοδευτική: Αναλαμβάνει ο Σταματιάδης, πρόεδρος ο Χαiνης!

Σε πλήρη επιβεβαίωση του προ ημερών δημοσιεύματος του periferiako.com ήρθαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Προοδευτικής.
Κατά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, η Επιτροπή που σχημάτισε ο επιχειρηματίας Ανδρέας Σταματιάδης κατέθεσε την πρότασή της για την ανάληψη των ηνίων του ιστορικού συλλόγου. Τα μέλη του βυσσινί σωματείου επικρότησαν την κίνηση που αποτελείται από επιχειρηματίες και ιατρούς, ενώ πρόεδρος αναμένεται να αναλάβει ο πνευμονολόγος Νίκος Χαiνης, που μοιράστηκε τα όνειρά του για την Προοδευτική στο περιθώριο της Συνέλευσης.

Μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύθηκε ότι στόχος του είναι η ομάδα του Κορυδαλλού να κάνει πρωταθλητισμό ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Στο διοικητικό συμβούλιο, πέραν των Σταματιάδη και Χανη, θα βρεθούν και οι Γιώργος Πολιτάκης (ιατρός), Κελεσίδης (επιχειρηματίας), Αρης Συνοδινός, Βασίλης και Νίκος Ξανθόπουλος (ιδιοκτήτες καφετέριας) και Δημήτρης Στυλιανού (επιχειρηματίας με λογιστικά).
Αναφορικά με το αγωνιστικό τμήμα, άμεσα θα ξεκινήσουν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ενώ στο θέμα του προπονητή, προβάδισμα έχουν τα ονόματα των Αγγελου Πυρένη και Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

απο: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου