ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

O ''Βασιλιας ΟΤΟ'' βρηκε καινουργιο γουρι....


Με μια ηχηρή απάντηση στους αμφισβητίες του, απαντησε ο ΟΤΟ!!!


«Ίσως έπαιξαν ρόλο οι ευχές του πρωθυπουργού» είπε ο Ρεχάγκελ

Τη δική του απάντηση σε όσους τον ειρωνεύονται, τον αμφισβητούν και τον χλευάζουν, έδωσε την Πέμπτη και ο ίδιος ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος επανέφερε την Εθνική Ελλάδας στις μεγάλες επιτυχίες.

Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός, όταν ρωτήθηκε τι έπαιξε ρόλο για την αλλαγή της Εθνικής σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Νότιο Κορέα και έφτασε στη μεγάλη νίκη επί της Νιγηρίας, τόνισε:

«Ίσως έπαιξαν τον δικό τους ρόλο και οι ευχές του πρωθυπουργού, ο οποίος μας πήρε τηλέφωνο» είπε αρχικά, προφανώς με αρκετή δόση χιούμορ, αφού, τον τελευταίο καιρό οι δικές του ικανότητες έχουν... ακυρωθεί από πολλούς. (Ειδες τι κανουν τα φρεσκα γουρια......)

Στη συνέχεια, ο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιρικούς λόγους που άλλαξαν την Εθνική προς το καλύτερο:

«Και ο δεύτερος αγώνας ξεκίνησε όπως ο πρώτος, δηλαδή με γκολ εις βάρος μας. Είχαμε πει να προσέξουμε να μη δεχθούμε γρήγορο τέρμα αλλά παρ’ όλα αυτά σταθήκαμε ξανά στα πόδια μας και καταφέρουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι».

Όσο αφορα για τον επόμενο αγώνα της Εθνικής την προσεχή Τρίτη 22/ Ιουνιου με αντιπαλο την Αργεντινή τόνισε:

«Τώρα έχουμε να παίξουμε με την Αργεντινή. Θα δούμε πως θα την αντιμετωπίσουμε. Προς το παρόν είμαστε ευτυχείς που θα παίξουμε μαζί τους. Είναι ομάδα παγκόσμιας κλάσης και σαφώς καλύτερη από την Ελλάδα αλλά θα δούμε…». (Κατι μαγειρευει......)

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Λάγκερμπακ περί θεάτρου του Τοροσίδη στη φάση της αποβολής, απάντησε με νόημα και με αποδέκτη τον Σουηδό προπονητή πως «είχαμε ένα παίκτη περισσότερο, βεβαίως, αλλά έχουμε χάσει και αγώνα με ένα παίκτη περισσότερο. Δεν νομίζω ότι ευθύνεται ο παίκτης μας για την αποβολή, δεν έγινε έτσι, δεν υπήρξε καν πρόκληση». (δεν ειχε δει ο Σουηδος το βιντεο....για αυτο τα ελεγε ΟΤΟ)

Όσο για την πρώτη νίκη της εθνικής ομάδας σε τελική φάση Μουντιάλ, που ταυτόχρονα είναι και πρώτη δική του, σχολίασε: «θα ήταν πολύ κρίμα να γυρίσουμε στην Ελλάδα χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό. Αυτό, με ικανοποιεί».

Λάγκερμπακ κατά διαιτησίας

Αιχμές για τη διαιτησία του Κολομβιανού Όσκαρ Ρουίζ άφησε ο προπονητής της Νιγηρίας Λαρς Λάγκερμπακ στη συνέντευξη Τύπου, υπονοώντας ότι αφενός η αποβολή του Καϊτά ήταν άδικη και αφετέρου ότι στο δεύτερο γκολ της Ελλάδας υπήρξε οφ σάιντ.

«Το κακό είναι ότι πηγαίνει κανείς μόνο μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι κρίμα οι αγώνες να κρίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Είμαι απογοητευμένος. Δυστυχώς όμως, με τους διαιτητές έτσι είναι τα πράγματα» ξεκίνησε το σχόλιό του ο Σουηδός προπονητής, αλλά στη συνέχεια ήταν ασαφής ως προς τη φάση της αποβολής: «Δεν είδα τη φάση αλλά άκουσα ότι ο Καϊτά κλώτσησε με τη σχάρα του παπουτσιού του. Από τη θέση που ήμουν δεν είδα τίποτα. Συγχαρητήρια πάντως στην Ελλάδα».

Για τη συνέχεια της Νιγηρίας στη διοργάνωση και τις ελπίδες που έχει η ομάδα του για πρόκριση, είπε: «Το θετικό είναι ότι αν η Αργεντινή κάνει το παιχνίδι της έχουμε ακόμα μια ελπίδα να προκριθούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε την Κορέα». (Καντε τα δικα σας βουντου .... και θα βοηθησουμε και εμεις με τα δικα μας....
Εχεις δει Αργεντινο μπαλαδωρο να βαζει αυτογκολ στο 90φευγα?? Εγω εχω δει!)

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Λάγκερμπακ υπογράμμισε ότι
«Με 10 παίκτες είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις εναντίον 11.
Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, σημειώσαμε ένα γκολ αλλά είχαμε την αποβολή. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε αρκετά καλά, είχαμε ευκαιρίες και γενικά είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές μου στο β' ημίχρονο. Η Νιγηρία έκανε αυτό που μπορούσε να κάνει». (η Νιγηρια εκανε το χρεος της.....ας κανει και την Τριτη το χρεος της παλι, νικωντας την Νοτιο Κορεα....)

Όταν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για τη μπάλα του Μουντιάλ, τη «Γιαμπουλάνι», απάντησε πως «έχω πολύ καιρό να κλωτσήσω μπάλα, αλλά η συγκεκριμένη συμπεριφέρεται λίγο παράξενα. Όπως στροβιλίζεται στον αέρα είναι απρόβλεπτη και δύσκολο να την κοντρολάρεις».

Ο κ. Λάγκερμπακ ρωτήθηκε επίσης για την κίνηση του Ότο Ρεχάγκελ να περάσει έναν επιθετικό (Σαμαράς) στη θέση ενός αμυντικού, ενώ είχε δηλώσει προετοιμασμένος για την ελληνική τακτική, παραδέχθηκε ότι
«δεν μπορούμε βέβαια να προβλέψουμε τις αποβολές και τις αλλαγές, δέχομαι όμως ότι ο κ. Ρεχάγκελ έκανε καλή αλλαγή με τον Σαμαρά».

Στη συνέντευξη Τύπου παρέστη και ο Γιόζεφ Γιόμπο, ο οποίος δήλωσε: «Σκοράραμε νωρίς και στη συνέχεια δεν θέλαμε να βιαστούμε, αλλά ξέραμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Στο β' ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει αλλά αυτά συμβαίνουν. Είμαι απογοητευμένος με την αποβολή ενώ πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ ήταν οφ σάιντ». ( Αρα τα βουντου που εκανε αυτος στην εξεδρα σας, που ετριβε το πρασινο κιουπι, ειχαν λαθος συνταγη!)

''Προκλήθηκα από τον Τοροσίδη''
Ο Καϊτά παραδέχθηκε ότι φταίει για την αποβολή του στο 33' στην αναμέτρηση με την Εθνική, ζήτησε συγγνώμη, αλλά ξεκαθάρισε ότι προκλήθηκε από τον Τοροσίδη: «Φυσικά και οι δύο ήμασταν έξω από τον αγωνιστικό χώρο και κυνηγούσαμε την μπάλα. Ο αντίπαλος με χτύπησε με την μπάλα και εγώ πήγα προς αυτόν. Η αντίδραση του Έλληνα με έκανε να θυμώσω γιατί προσπάθησε να με χτυπήσει. Παίρνω πάνω μου την ευθύνη. Ήμουν ο υπαίτιος και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους για αυτό.
Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω και να μην το έκανα. Αλλά τώρα αυτό έγινε και ο διαιτητής πήρε την απόφασή του. Πλέον, η χώρα μου έχει πολύ δύσκολη αποστολή και ίσως της στέρησα την ευκαιρία να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο», κατέληξε ο Καϊτά.
πηγες διαφορες με πληροφορίες από ΑΠΕ

«Πήρε το αίμα του πίσω ο ΟΤΟ»
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΟΤΟ-ΕΘΝΙΚΗ:
«ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ»,
«ΡΕΧΑΓΚΕΛ, ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ»,
«ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΡΧΙΑ».

Στην μεταμόρφωση του Ότο Ρεχάγκελ αλλά και των διεθνών, σε σχέση με το πρώτο ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ, στέκεται το σύνολο της σημερινής αρθογραφίας του αθλητικού Τύπου με αφορμή την ιστορική νίκη της Ελλάδας επί της Νιγηρίας.
Ενδεικτικά τα σχόλια έξι αρθογράφων τριών εφημερίδων.
«Άψογος ο Ότο» Γιώργος Χελάκης («SportDay»):
«Το χθεσινό παιχνίδι της συγκρίνεται με εκείνο στην Κωνσταντινούπολη το 2007 για τα προκριματικά του Euro. Τόσο μυαλωμένο και ποιοτικό παιχνίδι είχε τρία χρόνια να κάνει η Εθνική. Παιχνίδι που για το περιγράψεις στο χαρτί δεν χρειάζεται να καταφύγεις στα γνωστά δημοσιογραφικά στερεότυπα περί πάθους και ηρωισμού. Ίσα ίσα αν τα χρησιμοποιήσεις, στην ουσία θα υποβαθμίσεις την ποιότητα του παιχνιδιού, την οργάνωσή του και εν τέλει την αξία ενός εκάστου των διεθνών που χρησιμοποίησε ο Ρεχάγκελ. Αλλά και τον τρόπο που διάβασε το παιχνίδι ο Γερμανός. Πάθος ασφαλώς υπήρξε, αλλά δεν ήταν αυτό που χρωμάτισε το παιχνίδι της Εθνικής. Εδώ μιλάμε για οργανωμένο παιχνίδι ακόμα και στις λεπτομέρειές του. Ο Ρεχάγκελ πήρε το αίμα του πίσω βάζοντας την ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο και κοουτσάροντας άψοχα, όπως αναγκάστηκε να παραδεχθεί ο υπερόπτης αντίπαλός του Λαρς Λάγκερμπακ. Η εμφάνιση αυτή αποτελεί βάση στην οποία πρέπει να στηριχθεί η Εθνική ομάδα στο μέλλον».
«Ότο, δικαίωσες το δημιούργημά σου» Β. Βέργης («Goal news»):
«Οι δημοσιογράφοι, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι λογικό να ‘αναλώνονται’ σε ένα διαρκές ‘μπραντ ντε φερ’ αποπροσανατολιστικών δικαιώσεων. Η ζωή μιλάει για κάθε επαγγελματία με βάση τα επιτεύγματά του. Γι΄ αυτό ο χθεσινός θρίαμβος έχει θεμέλια και στην κριτική που άσκησαν εκατομμύρια Έλληνες στον Ότο Ρεχάγκελ.
Είδαμε (επιτέλους, ξανά) τον κόουτς να λειτουργεί ποδοσφαιρικά. Να μην αδικεί το δημιούργημά του, αλλά να το μπολιάζει με όραμα και σωστή λειτουργία. Κανονική ενδεκάδα σε πρόσωπα και σύστημα (3-6-1), άμεσα αντίδραση και 4-3-3 μετά την αποβολή των Νιγηριανών, αλλαγές με αυτούς που έπρεπε να πάνε την ομάδα ένα βήμα πιο μπροστά.
Ό,τι κι αν γίνει στο ματς με την Αργεντινή, ισχύσει η δήλωση του ‘Σάλπι’: Είτε τα καταφέρουμε είτε όχι, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι».
«Ανάμνηση ζωής» Χρήστος Σωτηρακόπουλος («SportDay»):
«Η ελληνική ομάδα πάλεψε και αυτή τη φορά δεν ήταν ο φτωχός συγγενής που νιώθει άβολα ανάμεσα στους 32 προσκεκλημένους του μεγαλύτερου πάρτι και έκανε την πρώτη ανατροπή αυτού του Μουντιάλ! Ήταν αυτή τη φορά μια κανονική ομάδα που προσπάθησε, είχε αρχή, μέση και τέλος, που οι παίκτες έπαιζαν όλοι σαν μια γροθιά και η οποία έκανε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο που θυμάμαι από τη νίκη στην Πόλη το 2007. Αυτή η ομάδα έχει δυνατότητες και πριν αρχίσουν οι παίκτες τις δηλώσεις, καλό είναι να αναλογιστούν αν αυτό που έδειξαν χθες έχει κάποια σχέση με αυτά που ΔΕΝ έδειξαν με την Κορέα. Ήταν κρίμα που πέταξαν κι αυτοί, και ιδίως ο Ρεχάγκελ με τις επιλογές του, την ευκαιρία να είχαμε τουλάχιστον ένα ακόμα πόντο και να βλέπαμε ξεκάθαρα τη φάση των «16». Δεν πειράζει, όμως, ακόμα κι αυτό που έγινε χθες αρκεί για ανάμνηση ζωής. Η Ελλάδα ήταν μία από τις δύο ομάδες του καλύτερου ημιχρόνου στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο! Δεν είναι ψέμα».
«Δεν έπεσαν θύμα του μηδενισμού» Βασίλης Σαμπράκος («Εξέδρα»):
« Όποια και αν είναι η κατάληξη τις προσπάθειάς τους, θα γυρίσουν πίσω με ενθύμιο την πρώτη νίκη της Ελλάδας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, αυτά τα παιδιά δεν έπεσαν θύμα του μηδενισμού, της απόλυτης απαξίωσης, των αφορισμών, δηλαδή της συμπεριφοράς του μέσου Έλληνα ελαφρόμυαλου. Συγκεντρώθηκαν στο παιχνίδι, διατήρησαν το πολύ καλό επίπεδο στις διαπροσωπικές σχέσεις τους, ορκίστηκαν στη νίκη, εμψύχωσαν ο ένας τον άλλον και πήραν το ματς στα χέρια τους. Τούτη τη φορά ο Ότο παρέταξε 11αδα της λογικής ποδοσφαίρου. Με εξαίρεση την επανάληψη του λάθους στην επιλογή τερματοφύλακα. Του λάθους που πήγε να στείλει την Εθνική αδιάβαστη…».
«Κατάθεση ψυχής» Α. Δημάτος («Goal news»):
« Πάνω από όλα, όμως, ζητούσαμε από αυτή την ομάδα να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητές της και να καταθέσει ψυχή μέσα στο γήπεδο. Και ζητούσαμε από τον Ότο Ρεχάγκελ το καθαρό μυαλό που είχε στην Πορτογαλία. Η ομάδα, όμως, αυτή έχει γράψει ιστορία επειδή τα τελευταία χρόνια έχει βγάλει τεράστια ψυχή, αφοσίωση και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Τα στοιχεία που δεν είχε στην πρεμιέρα με τη Νότια Κορέα. Τα στοιχεία που είχε στο χθεσινό ματς με τη Νιγηρία. Μία ομάδα που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις. Μία ομάδα από την οποία είναι ουτοπικό να περιμένουνε μα δούμε να… κρύβει την μπάλα, αλλά δεν είναι υπερβολικό να περιμένουμε να παλεύει και να δίνει το στίγμα της όπως έκανε και χθες το απόγευμα στο Μπλουμφοντέιν. Και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα όποια καλά στοιχεία διαθέτει. Δεν έχουμε καν το περιθώριο για εκπτώσεις… ».
«Άφησαν τα φοβικά σύνδρομα» Γιώργος Κοσμάς («Εξέδρα»):
«Η Εθνική αποφάσισε να ζήσει στιγμές ενός Παγκόσμιου Κυπέλλου. Οι διεθνείς άφησαν κατά μέρος τα φοβικά σύνδρομα, το ‘ταμπούρι’ και τα ‘συστήματα’ του Ρεχάγκελ. Απελευθερώθηκαν και άφησαν την… τρέλα τους να ξεχυθεί στο ‘Φρι Στέιτ’. Και ακριβώς επειδή γύρισαν τον διακόπτη, επανερχόμενοι στον δρόμο της ‘έξυπνης αναρχίας’, της ‘τακτικής’ δηλαδή που τους έχει οδηγήσει σε τόσες επιτυχίες την τελευταία εξαετία, έγραψαν ιστορία! Η νίκη-σταθμός επί της Νιγηρίας ήταν η απόδειξη ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι. Μεταξύ αυτών και ο ίδιος ο προπονητής τους, που παραμονή του ματς βρήκε να πει ότι ‘αν είχαμε τον Μέσι ή τον Κακά θα παίζαμε πολύ διαφορετικό ποδόσφαιρο’».
-----------------------------------------------------------------------------------------
Τι εγραφε ενας Θωμας Αγγελου στο NEWSIT δυο μερες πριν τον αγωνα με τη Νιγηρια.....
Τελευταία ενημέρωση: 15.06.2010 12:07

O Οτο Ρεχάγκελ δεν ήταν ποτέ φίλος με τους παίκτες.
Οχι μόνο με τους τωρινούς, τους οποίους δεν πολυεκτιμάει αλλά ούτε καν με τον Ζαγοράκη που τον είχε αρχηγό στην ομάδα για μια 5ετία και τον Δέλλα που τον θεωρούσε ποδοσφαιρική προσωπικότητα στο γήπεδο.

Κοντεύει να κλείσει 10ετία στην Ελλάδα – πιο σωστά στον πάγκο της Ελλάδας γιατί τους 10 από τους 12 μήνες βρίσκεται στη Γερμανία – και όχι μόνο δεν καταδέχτηκε να μάθει 50 λέξεις στα ελληνικά για να δίνει μερικές βασικές οδηγίες στους παίκτες, αλλά δεν χρησιμοποιεί όταν απευθύνεται σε αυτύς ούτε καν τα φτωχά αγγλικά του για να έχει μία στοιχειώδη επαφή μαζί τους. Τα πάντα γίνονται μέσω Τοπαλίδη.
Αυτός είναι που μεταφράζει από τα γερμανικά στα ελληνικά, αυτός και που “φιλτράρει” κατά το δοκούν όπου πιστεύει πως χρειάζεται τις χοντράδες που πετάει καμιά φορά ο Χερ Οτο.
Βλέποντας το καράβι να βουλιάζει και τον εαυτό του ως καπετάνιο να μην μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για να το σώσει, στην ομιλία της Δευτέρας ο Ρεχάγκελ αποφάσισε να παίξει ένα τελευταίο χαρτί μήπως και αλλάξει την ψυχολογία. Είπε στους παίκτες πως ότι κι αν γράφεται και λέγεται οι σχέσεις που έχει μαζί τους δεν θα χαλάσουν ποτέ και πως πρέπει να μείνουν ως το τέλος της διοργάνωσης ενωμένοι γιατί σε λίγες μέρες, όταν η Εθνική ομάδα αποκλειστεί μπορεί να μην είναι πια μαζί τους…
Προσπάθησε να μιλήσει στην ψυχή τους και να ενεργοποιήσει αυτό που δεν έχει μετάφραση στα γερμανικά και σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου:
Το φιλότιμο. Ομως για να μιλήσεις στην ψυχή κάποιου πρέπει να τον ξέρεις καλά, να ξέρεις τη νοοτροπία του, την κουλτούρα του και κυρίως να του μιλάς απευθείας κι όχι μέσω ενός διερμηνέα που οι ίδιοι οι παίκτες δεν εμπιστεύονται.
Ο Ρεχάγκελ προσπάθησε να τους φορτίσει συναισθηματικά και ουσιαστικά τους ζήτησε για πρώτη φορά να παίξουν και για εκείνον, για την υστεροφημία του. Μόνο που ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης και οι άλλοι παλιοί θέλουν να παίξουν πρώτα από όλα για τη δική τους υστεροφημία και οι νεότεροι δεν έχουν καμία ηθική υποχρέωση απέναντι στο Γερμανό για να σκιστούν για εκείνον.
Ο απόμακρος και σνομπ σε βαθμό παραξηγήσεως προς τους Ελληνες Ρεχάγκελ προσπάθησε να βγάλει συναίσθημα, όμως αυτές τις σχέσεις είτε τις καλλιεργείς με τη συμπεριφορά σου σε βάθος χρόνου, είτε δεν τις επικαλείσαι ποτέ.
Και τα δικα μας σχολια:...
Κάτι που δεν πίστευα ότι θα το γραψω, αλλά...θα το αναρτησω:
Όποιος αποκαλεί τον ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ, με το υποτιμητικότατο, ελληνικότατο, και βλαχαδερά λαϊκότατο "ο Κυρ-Όττο", λες και μιλάει για τον περιπτερά της (μικρής) γειτονιάς του ή για το μπακάλη του, έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ,
με έκδηλα τα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ (complex), και καλό θα ήταν, για τον ίδιο πρωτίστως, να το "κοιτάξει" ιατρικά.
Στη χώρα βέβαια που "σταύρωσε" και φόνευσε από Καζαντζάκη και Βενιζέλο, μέχρι Τρικούπη και Καποδίστρια, δεν περιμένει κανείς, κανένα ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ.
Περιμένει ωστόσο, μια τελευταία έστω ένδειξη ΤΣΙΠΑΣ, ΜΕΤΡΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ....
Κι επειδή θα μπούν κάποιοι αναλυταράδες της πλακας εδω μέσα, να μου απαντήσουν σε στυλάκι"ναι ναούμ, νταξ', πήρε το γιούρο ναούμ πριν 6 χρόνια ο κυρ Όττο, αλλά το ποδόσφαιρο τώρα άλλαξε ναούμ, ο Αχριστέας έτσι ναουμ, κι ο Καραβούτας αλλιώς, και σουξου μουξου, ο κοιμίσης ο Γερμανός ναούμ, που κοιμάται στον πάγκο ναούμ και παίρνει τσάμπα τα φράγκα νοούμκαι δεν ξέρει να βάλει τον κάθε παίκτη στη θέση του τη σωστή ΝΑΟΥΜ,να ξεκουμπιστεί ναούμ, νταξ, τον ευχαριστούμε για ότι έκανε, αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑΟΥΜ"... και λοιπές και λοιπές ΕΛΛΗΝΙές, ας ξέρουν ένα πράγμα:
τους ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ-ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ...SPORΤταδε
(για να μην πω το ΙΕΚ ΚΑΝΑΠΕΣ).
Τους αφήνω ολους στις ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ, Ο ΜΑΣΤΕΡ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΓΕΛ, ο άνθρωπος που πέτυχε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (πρωτιά της τεκμαρτά κατώτερης ομάδας, σε διοργάνωση τοπ επιπέδου, με τρόπο ΚΑΘΑΡΟ), είναι το ισοδύναμο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΙΚ ΓΚΑΛΗ στο μπάσκετ.
Ναι, και ας μην ήταν παίκτης, επέφερε την ίδια αναλογικά αναβάθμιση στο άθλημα, χωρίς ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, σε ένα σκατοκράτος που το μόνο που ξέρει να οργανώνει είναι..."γιουροβίζιον".
Μακάρι, σαν φιλαθλος που σας τα γραφω τώρα (αντε σαν οπαδος εστω),
να υπήρχε μυαλό εκεί στις ομάδες μας, να φέρνουν καποιον σαν τον Γερμανό, για 5 χρόνια σαν Τεχνικό Σύμβουλο. Αμέσως μετά το Μουντιάλ!
Το ιδανικό συμπλήρωμα για καθε προπονητη, και μια πηγή γνώσεων και αλλαγής νοοτροπίας. (προσοχή, είπα Τεχνικό ΣΥΜΒΟΥΛΟ, όχι τεχνικό δ/ντή)
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου