ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔOΣ – Ποια ειναι τα σενάρια της πρόκρισης

Πριν από το παιχνίδι εναντιον της Νιγηρίας θέλαμε απλά ένα γκολ ή έστω ένα βαθμό και θα ήμασταν και πάλι ευχαριστημένοι. Πλέον, όμως, η νίκη μας δίνει και ελπίδες για πρόκριση στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στους “16” της διοργάνωσης.
Διαβάστε τα σενάρια που θα μας χαρίσουν την πρόκριση και αυτά που... απευχόμαστε.

Υπενθυμίζεται πως την τελευταία αγωνιστική: η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αργεντινή και η Κορέα τη Νιγηρία.

Σενάριο πρώτο: Νίκη Ελλάδας-Νίκη Κορέας: Με νίκη η Ελλάδα φτάνει τους 6 βαθμούς και θα χάσει την πρόκριση μόνο σε περίπτωση που οι Κορεάτες επικρατήσουν της Νιγηρίας με ένα περισσότερο τέρμα από ότι εμείς την Αργεντινή. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Αργεντινής, Ελλάδας και Κορέας και παίζει ρόλο η συνολική διαφορά τερμάτων. Η Αργεντινή με το πλεονέκτημα των 4 τερμάτων (αυτή τη στιγμή) δύσκολα χάνει την πρωτιά και από κει και πέρα όπως προείπαμε, παίζει ρόλο η διαφορά τερμάτων των άλλων δύο χωρών. Αν όμως οι νίκες της Ελλάδας και της Κορέας έχουν την ίδια διαφορά τερμάτων, τότε θα περάσει η Κορέα που έχει την καλύτερη επίθεση (δεύτερο κριτήριο ισοβαθμίας). Το τρίτο κριτήριο είναι τι έκαναν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σενάριο δεύτερο: Νίκη Ελλάδας-Δεν νικάει η Κορέα: Η Ελλάδα προκρίνεται στην επόμενη φάση ως δεύτερη στον όμιλο, εκτός κι αν (εντάξει, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο...) οι Έλληνες νικήσουν την Αργεντινή με διαφορά πέντε τερμάτων!

Σενάριο τρίτο: Ισοπαλία Ελλάδας-Νίκη Κορέας: Η Ελλάδα μένει εκτός...


Σενάριο τέταρτο: Ισοπαλία Ελλάδας-Ισοπαλία Κορέας: Θα κριθεί στην καλύτερη επίθεση. Οι δύο ομάδες θα διατηρήσουν την ίδια διαφορά τερμάτων (-1), αλλά θα εξαρτηθεί από την Ελλάδα, αν δηλαδή καταφέρει να φέρει ισοπαλία με περισσότερα γκολ από την Κορέα. Δηλαδή, για παράδειγμα αν τα αποτελέσματα έρθουν ως εξής: Αργεντινή-Ελλάδα 2-2 και Κορέα-Νιγηρία 0-0, τότε η Εθνική μας θα έχει τέρματα 4-5 και η Κορέα 3-4. Η Ελλάδα προκρίνεται με την καλύτερη επίθεση.

Σενάριο πέμπτο: Ισοπαλία Ελλάδας-Νίκη Νιγηρίας: Η Ελλάδα προκρίνεται αφού θα έχει 4 βαθμούς και οι άλλες δύο ομάδες θα μείνουν στους 3. Η Αργεντινή στην κορυφή με 7.


Σενάριο έκτο: Ήττα Ελλάδας-Νίκη ή ισοπαλία ή ήττα Κορέας: Η Ελλάδα σε αυτή την περίπτωση μένει εκτός συνέχειας αφού θα μείνει στους τρεις βαθμούς και η Κορέα θα περάσει ως δεύτερη με 6 ή 4 αντίστοιχα. Ενώ σε περίπτωση νίκης της Νιγηρίας, έστω και με "1-0" οι Αφρικάνοι πάλι θα έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων.


Βαθμολογία Β΄ Ομίλου (σε 2 αγώνες)


Ομάδα
Βαθμ Τέρματα
Αργεντινή 6 5-1
Ν. Κορέα 3 3-4
Ελλάδα 3 2-3
Νιγηρία 0 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου