ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΒΒΒΒΒΟΥΟΥ - ΒΒΒΒΒΒΒΟΥΟΥ οι Βουβουζελες αλλα δεν εκατσε






Τελικα μεχρι τωρα, οσοι ειδατε εστω και απο ενα 5λεπτο απο αγωνα του Μουντιαλ μαθατε να ξεχωριζεται πια τον ηχο της βουβουζελας απο ολους τους υπολοιπους που βγαινουν απο τα ηχεια της τηλεορασης.
Ειναι αυτος ο συνεχης εκνευριστικος ηχος που μοιαζει με μελισσες που ερχονται καταπανω σου!!!!

Καπως ετσι το καταλαβαινουν φαινεται στο κυνηγι των ιθαγενων, τα ζωα (θηραματα) που ειναι υποψηφια για φωτογραφιση σε οριζοντια θεση- με το ποδι του κυνηγου να του παταει το κεφαλι- και αρχιζουν να τρεχουν προς την αντιθετη κατευθυνση να σωθουν, αλλα εκει εχουν στησει καρτερι οι ξεκουραστοι και πολυφωτογραφημενοι κυνηγοι!!

Μετα την ομορφη, απλη και κατανοητη τελετη εναρξης του Μουντιαλ, ειδαμε ενα καλο ματς απο αποψη τακτικης και δυναμης (Νοτια Αφρικη - Μεξικο 1-1) . Τυχερες και ατυχες τελικα και οι δυο ομαδες, θα μπορουσαν να ειχαν σκοραρει περισσοτερα απο 1 γκολ η καθε μια, αλλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν αποφυγει και τα γκολ που δεχτηκαν και οι δυο.
Αρα ας ειναι ολοι ευχαριστημενοι με το τελικο Χ.

Στο δευτερο ματς, Γαλλια - Ουρουγουαη 0-0 αλλο γκραντε Χ, το μονο που ειδα ηταν δυο τσουρμα κουρασμενα παλικαρια να κανουν αγγαρια!! Τιποτα το αξιομαχο για μενα προσωπικα, αλλα περιμενα την Ουρουγουαη να κοντραρει περισσοτερο και να δημιουργησει κινδυνους και ενδεχομενος και 1 η 2 τερματα εις βαρος των Γαλλων.
Στους τελευταιους, προσωπικα δεν δινω τυχη, βλεποντας τους γρηγορα στην Cote d' Azur για ηλιοθεραπεια και γεμισμα μπαταριων που δειχνει οτι το εχουν αναγκη !!

Με τα δυο αυτα αποτελεσματα, ουσιαστικα τιποτα δεν αλλαξε και παμε απ' την αρχη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου