ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

14 ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


Σε λιγότερο από 5 ώρες ξεκινάει το Παγκόσμιο Κυπέλλο Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Οι άντρες φανατίζονται, ιδρώνουν, αγχώνονται, αλλά πολύ περισσότερο λαμβάνουν δραστικά μέτρα όσον αφορά την γυναικεία παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Πού αλλού θα μπορούσαν να αναρτηθούν αυτά τα μέτρα, ώστε να τα προσέξουν οι γυναίκες; Πάντως, όχι στο ψυγείο με μαγνητάκια, όπως συνηθιζόταν παλαιότερα, αλλά στο i-Sport.gr.
Εσείς οι φίλοι μας αναγνώστες προτρέψτε τις γυναίκες να δΙαβάσουν το άρθρο αυτό, για να ενημερωθούν για τα 14 «στοπ» που θέτουν ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Ίσως κάποιες από αυτές σας απαντήσουν: «Στον 21ο αιώνα ζούμε! Βλέπουν και οι γυναίκες ποδόσφαιρο»!
Μην μασάτε άνδρες φίλαθλοι. Η μπάλα είναι ανδρικό προνόμιο. Τέλος.

Κι όσοι είστε με την απορία ποιοι είναι αυτοί οι χρυσοί κανόνες που πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 (14 στον αριθμό) διαβάστε παρακάτω. Μάλιστα σας έχουμε και σε βίντεο (από το ράδιο αρβύλα) τις ίδιες συμβουλές για όσες θέλουν και εικόνα να κατανοήσουν την σοβαρότητα των κανόνων αυτών.

14 χρυσοί κανόνες

1) Από τις 11 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου, θα πρέπει να ενημερώνεσαι για τα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαβάζοντας εφημερίδες, έτσι ώστε να μπορείς να μπαίνεις στις συζητήσεις που θα κάνουμε. Αν δεν το κάνεις, τότε θα σε κοιτάζουμε παράξενα η απλά θα σε αγνοούμε. Μην παραπονεθείς αν δεν σου δίνουμε προσοχή!

2) Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η τηλεόραση θα είναι δική μου, δική μου και μόνο δική μου, για όλες τις ώρες!

3) Μπορείς να περάσεις μπροστά από την τηλεόραση κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα, μόνο σέρνοντας στο πάτωμα και χωρίς να με ενοχλήσεις!

4) Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα είμαι κουφός, τυφλός και δεν θα μιλώ, εκτός και αν χρειάζομαι ποτό η κάτι για να φάω. Μην περιμένεις να σε ακούσω, να ανοίξω την πόρτα, να απαντήσω το τηλέφωνο, κλπ.

5) Θα ήταν καλή ιδέα να έχεις πάντα στο ψυγείο δύο εξάδες και επίσης κάτι για να τσιμπάμε. Και σε παρακαλώ μην κάνεις καμιά γκριμάτσα μπροστά σε φίλους μου, όταν θα έρχονται για τα παιχνίδια. Για αντάλλαγμα θα δικαιούσαι να χρησιμοποιείς την τηλεόραση από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6:00 το πρωί, εκτός και αν έχει επανάληψη κάποιο καλό παιχνίδι που δεν είδα!

6) Αν με δεις θυμωμένο γιατί η ομάδα μου ή ομάδα που έχω στο κουπόνι χάνει, μην πεις τα τυπικά “θα περάσει”, “ένα παιχνίδι είναι” ή “μην ανησυχείς, θα κερδίσεις την επόμενη φορά”. Αν το κάνεις θα θυμώσω κι άλλο και θα σε αγαπάω λιγότερο. Δεν πρόκειται ποτέ να ξέρεις περισσότερα για το ποδόσφαιρο από μένα και τέτοιου είδους εμψυχώσεις θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή διαζύγιο!

7) Είσαι ευπρόσδεκτη να καθίσεις μαζί μας για να δεις έναν αγώνα, αλλά θα μπορείς να μου μιλάς μόνο στο ημίχρονο όταν έχει διαφημίσεις και μόνο αν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα! Ξαναλέω, ΕΝΑΝ αγώνα, οπότε μην σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις το Μουντιάλ σαν μια φτηνή δικαιολογία για να περνάμε όλη τη μέρα μαζί!

8) Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει θέμα για έρωτα κατά τη διάρκεια του μήνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010. Εάν τύχει, τότε θα πρέπει να είναι γρήγορο και κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων!

9) Οι επαναλήψεις των γκολ είναι πολύ σημαντικές. Δεν με ενδιαφέρει αν τα έχω δει, θέλω να τα ξαναδώ. Πολλές φορές!
10) Πες στις φίλες σου να μην κάνουν κάποιο τραπέζι, πάρτι ή κάποια συγκέντρωση που η παρουσία μου να είναι αναγκαία, γατί:

1ον: Δεν θα πάω2ον: Δεν θα πάω, και3ον: Δεν θα παω.

11) Οι βραδινές εκπομπές για τα στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι εξίσου σημαντικές όσο και τα παιχνίδια. Ποτέ μην σκεφτείς να πεις “μα τα έχεις δει ήδη… γιατί δεν βάζεις κάτι που μπορούμε το να δούμε όλοι;”. Η απάντηση θα είναι: “Πήγαινε στον Κανόνα Νο2 της λίστας”.

12) Τέλος, κράτα για τον εαυτό σου εκφράσεις όπως “Ευτυχώς που το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάθε 4 χρόνια”. Είναι ανούσιο, γιατί μετά ακολουθεί Champions League, Serie A, La Liga, Premier League, κλπ! Επίσης απαγορεύονται διά ροπάλου εκδηλώσεις θαυμασμού όπως: "Αχ τι γλυκούλης που είναι αυτός ο Messi" όταν θα πανηγυρίζει το 5ο γκολ της Αργεντινής στον αγώνα με την Ελλάδα.

13) Σε περίπτωση που δε θέλεις να συμβιβαστείς με τα πιο πάνω, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση, η οποία θα σε απαλλάξει πλήρως από όλο αυτό το μαρτύριο…

Θα πρέπει λοιπόν να παρακολουθείς καθημερινά τηλεόραση από τώρα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου, για να ενημερώνεσαι για τους διαγωνισμούς που έχουν ως δώρα, εισιτήρια για τους ομίλους, πλέι οφ, “16″, προημιτελικά, ημιτελικά καθώς και τον τελικό. Εάν δεν κερδίσω σε κανένα διαγωνισμό, τότε είσαι υποχρεωμένη να με ξεπληρώσεις με το να με στείλεις ένα μήνα στην Αφρική για να δω από κοντά τους αγώνες. Α… και εννοείται όλα πληρωμένα! Η επιλογή είναι δική σου!

14) Εάν προσπαθήσεις να με εκβιάσεις ή να αποφύγεις τους πιό πάνω κανόνες με γνωστά σλόγκαν όπως “χωρίζουμε”, “κομμένο το sex” κτλ, τότε η απάντηση που θα εισπράξεις θα είναι… “Δεν με ενδιαφέρει!”

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία σας!
Με εκτίμηση,Οι άντρες του κόσμου…

Το καλό που σας θέλουμε εσάς τις γυναίκες είναι να τηρήσετε με θρησκευτική ευλάβεια αυτούς τους κανόνες για να διατηρήσετε: α) την σωματική σας ακεραιότητα και β) τον γάμο ή την σχέση σας…




source: i-sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου