ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Galacticos.....Αλλοι εχουν τ'ονομα και αλλοι εχουν την χαρη!!!

Υποθετω οτι την Ισπανικη λεξη ''Galacticos'' = ''Superstars'' που χρησιμοποιειται και απο τους Ελληνες σπορτκαστερς σε περιγραφες τους για την ΡΕΑΛ Μαδριτης, θα την εχετε ακουστα.

Η συγκεκριμμενη λεξη εχει την ελευθερη μεταφραση ''Γαλαξιας Αστερων'' και βεβαια αναφερεται στην πλειαδα πρωτοκλασατων ποδοσφαιριστων που εχει στην συνθεση της η Ρεαλ, ασχετα αν καποιοι αλλοι ποδοσφαιριστες μιας αλλης ομαδας (τυπου Πλειστεισιον) τους παιρνουν τωρα τελευταια τους τιτλους και τα σοβρακα μαζι!

Διαβαστε τωρα στην συνεχεια τι εκανε ο Βασιλης (που εχει το ποδι στον γυψο μετα απο ατυχημα)


Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ....ΑΡΗ! (TON PLANET!!)

Βρηκα ενα σαϊτ στο ιντερνετ που στελνεις -οπως λεει- το ονομα σου στον πλανητη Αρη.
Μεσα σε ενα μικροτσιπ που θα αφησει ενα ρομποτακι για να το βρουν οι Αρειανοι και να γινει το νταραβερι με την γη πιο προσωπικο!!
Ακου τι σκεφτονται οι Αμερικανοι. Λες και αμα δουν το ονομα του καθε πικραμενου θα του κανουν αναπαντητη... Παντως εμεις βαλαμε το ονοματακι μας και νατο!!

πηγη:http://vissiniclubnogate.blogspot.com/


( Ειδατε τι μπορει να συμβει με ενα ποδι στον γυψο!!)


Δεν μπορω να ξερω ποιες συγκεκριμμενες πρωτιες ενδεχομενως χτυπαμε με την ενεργεια του Μπιλ!!

Θα μπορουσαμε πχ. να ειμαστε ιδρυτικα μελη της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματειων Πλανητη Αρη (ΕΠΣΠΑ) - πρεπει να διευκρινηστει, σε ποιο πρωταθλημα θα συμμετεχει η Ενωση αυτη, και απο ποια κατηγορια θα ξεκινησει??

θα μπορουσαμε π.χ. να σκαγαμε του χρονου μυτη στο γηπεδο, με κολλημενα στο κεφαλι μας, μεγαλα χαρτονενια πρασινα (αντε βυσσινι) αυτια και ελαττηρια για κεραιες οπου θα κρεμαγαμε τα κασκολ (κατι σαν τον ΣΚΡΕΚ) και διαφορα αλλα διακοσμητικα.....για να τονισουμε οτι ειμαστε οι χουλιγκαν του γαλαξια....η του διαστηματος...

Θα μπορουσαμε π.χ. να ζητησουμε απο την ΝΑΣΑ και τους Ρωσους, να βαφουν τα διαστημοπλοια τους βυσσινι και να βαλουν και κανα Φοινικα σε γκραντε αυτοκολλητο στα φτερα.....

η να μας κατεβαζουν την μπαλα με διαστημοπλοιο στο κλουβι για την σεντρα του αγωνα....


Καλη η πλακα, αλλα για σκεφτειτε ολοι, ποσοι μουρλοι κυκλοφορουν στον πλανητη μας, που να στελνουν το ονομα της ομαδας τους στο διαστημα - στον γαλαξια μας, ισως και παρα περα (Μπιλ πες του πιλοτου να προσεχει τις μαυρες τρυπες).

Φτιαξε Μπιλ και ενα πανο του χρονου με το αποκομμα της ΝΑΣΑ, να το κραταει και ενας Αρειανος στο πεταλο - να γινουμε....


Τελικα ρε σεις, αυτο ειναι αλλη μια τρανη αποδειξη,
οτι ειμαστε διαφορετικη φαρα φιλαθλων και οπαδων!! θεομουρλοι....Σαλεμενοι με την ομαδα....

ΜΠΙΛ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!

Γεια σου ρε ΠΡΟΟ......Διαστημικη!!

(Να' πεζες και τετοια SPACE μπαλα.....
θα σου βγαζαμε και ενα παρατσουκλι σαν ΕΞΩΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ....)

(παιδια σταματηστε να πετατε γιαουρτι στην οθονη...κανει ζεστη σημερα)

Αντε να σας δροσισω τωρα ......με ενα αλλο διαστημικο κολπο...



Enjoy it!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου