ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Με τον ΜΑΝΤΕΛΑ η εναρξη του Μουντιαλ!!


Τελικα θα παραστει ο 92 ετων πια Νελσον Μαντελα στην εναρξη του Μουντιαλ!!

Παρά την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες πως ο Νέλσον Μαντέλα δεν είναι σε θέση να δώσει το "παρών" στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ μεταξύ Νοτίου Αφρικής και Μεξικού, τελικά ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας χώρας θα παραστεί στο "Soccer City" του Γιοχάνεσμπουργκ.

Αυτό επιβεβαίωσε με δήλωσή του ο εγγονός του, Νκόσι Ζβελιβέλιλε Μαντέλα, ο οποίος μίλησε εκ μέρους της οικογένειας Μαντέλα:
"Δεν ξέρουμε ακόμη πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του, όμως την παρούσα στιγμή η αντοχή του είναι για περίπου ένα τέταρτο της ώρας. Θα πάει στο γήπεδο πριν από τον αγώνα για να χαιρετήσει τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές και ύστερα θα επιστρέψει στο σπίτι του για να παρακολουθήσει τον αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου