ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - σημερα ΤΕΤΑΡΤΗ 9/ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8 το βραδυ στο Πνευματικο Κεντρο του Δημου Κορυδαλλου



Περασε ο καιρος και εφτασε η μερα για να ακουστει επιτελους η λυση για το διοικητικο αδιεξοδο, στο οποιο βρισκεται η Προοδευτικη εδω και ενα 2μηνο περιπου.


Σημερα στις 20.00 θα γινει η 2η κατα σειρα Ανοιχτη Γενικη Συνελευση Μελων και φιλων της ομαδας μας στο πνευματικο κεντρο " Μελινα Μερκουρη'' του Κορυδαλλου, στην αιθουσα " Πλειαδες ".

Η μαζικοτατη παρουσια ολων των Προοδευτικανων ειναι απαραιτητη, αλλα την οφειλουμε και στην βαρια και μεγαλη ιστορια του Συλλογου μας!!

Απαραιτητη ομως, ειναι και η στηριξη και υποστηριξη ολων των Προοδευτικανων στο δυσκολο εργο της οποιας διοικησης του συλλογου εκλεγει, η διαφανεια των πραξεων της στο εργο που πραγματοποιειται, οπως και η συνεχης προσαρμογη και βελτιωση του οποιου πλανου θα προκριθει.

Οι εποχες ειναι οι χειροτερες οικονομικα ημερες, που βιωνουν οι γενιες μας, και οτι μπορει ο καθε ενας να προσφερει η να συνεισφερει απο την πλευρα του (και δεν ειναι μονο τα χρηματα....) στην μεγαλη προσπαθεια που θα ξεκινησει, θα ειναι ενα λιθαρακι στο οικοδομημα του συλλογου μας. Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ παλι μεγαλη!!

Ειμαστε υπερηφανοι για την Προοδευτικαρα μας και οτι εχει πετυχει μεχρι τωρα και ολοι μας γνωριζουμε βαθια μεσ' την ψυχη μας, οτι ο Φοινικας δεν πεθαινει ποτε!

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου