ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Δεκαπεντε κατοσταρικα ......the tarif.....(καλα που δεν μπηκε και διπλη κουρσα)

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής of EPO....

Κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις που αφορούν ομάδες της Δ Εθνικής:
........( Bla - Bla - Bla)

3. Επιβάλλει στο σωματείο Προοδευτική χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για τον αγώνα Δ Εθνικής της 21/3/2010 Προοδευτική-Ωρωπός.

..........(Bla - Bla- Bla)

1) Προσωπικα με πειραζει πολυ η εκφραση επβαλλει!! Θα μπορουσαν να το διατυπωσουν ισως λιγο πιο κομψα, λιγο πιο ηπια ..................
(στην Ελλαδα ζουμε ακομα......ρε γαμωτο!)

2) Ειναι as usuall ενα απο τα πιο ακριβα προστιμα, για να μην πω το πιο ακριβο ολοκληρης της κατηγοριας. (Δηλαδη εμεις χρειαζομαστε και ενα ξεχωριστο Budget για νεα προστιμα την νεα σαιζον, διαφορετικα θα ξεφυγει τελειως ο προυπολογισμος και δεν θα χτυπησουμε ανετα την πρωτια........ στα προστιμα!)

3) Το προστιμο ομως - γιατι το φαγαμε???
Επειδη καποιοι ''εν βρασμο ψυχης'' - το εχω ακουσει και εγω σαν δικαιολογια νομικιστικη- διαμαρτυρηθηκαν στους παιχτες της ομαδος τους??
Γιατι απ' οτι θυμαμαι - ο Ωρωπος μας ευχαριστησε για την αψογη φιλοξενια, εκτος απο τους ανελπιστους βαθμους που βρηκε στο δρομο του!

Τι να πω - αβυσσος του δικαστη το soul....



Υπαρχουν πολλα ακομα βιντεακια του αγωνα που δεν εχουν ανεβει στο διαδυκτιο.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου