ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΛΛΑΣ - Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Και αν ο κυμας ειναι αρπαγμενος, σου την λεει ο χασαπης οτι στον πουλαει ετσι!! Και αμα σ'αρεσει!!!

Ας παμε ομως στο θεμα (κυριολεκτικα και μεταφορικα).......της ημερας

"Η σημασια της αυτομορφωσης και της δια βιου μορφωσης"

Θα μας τρελανουν εντελως ?

Με αυτο το θεμα που εβαλαν στις πανελληνιες στην εκθεση, δεν παραδεχονται εμμεσα οτι η μορφωση που δωσανε στα παιδια μεχρι 3η λυκειου δεν αξιζει τιποτα?

Δηλαδη εχεις ενα παιδι στα 17- 18 του, να του λες οτι απο εδω και περα πρεπει να μορφωνεσαι συνεχεια και μονος σου και απαιτεις απο τον μαθητη σου να το αναπτυξει?

Απο τον μαθητη σου!

Δηλαδη θα πρεπει να εχει ηδη καταλαβει ο ...μαθητης σου οτι η μορφωση που του δινεις δεν φτανει και πρεπει να αυτομορφωνεται μονος του.

Με αυτο το θεμα δεν ειναι και παραδοχή οτι το συστημα εχει αποτυχει πληρως? Δεν του λες εμμεσα οτι 18 χρονια εχανες τον χρονο σου?

Ειναι σαν να του λες οτι μεχρι τωρα που εγω ημουν υπευθυνος για τη γνωση σου, σου εδωσα ψιχουλα και απο εδω και περα βγαλτα περα μονος σου. Και τα καναλια να λενε οτι τα θεματα ειναι βατα και αλλες τετοιες παπαριες.

Μεχρι και το πιο μυθικο οτι τα θεματα ειναι συμφωνα με την πολιτικη της υπουργου.Θα μας τρελανουν τελειως!!!!

Εκτος και αν ηταν μηνυμα για τις επερχομενες ταξεις, οτι χωρις φροντιστηριο .....δεν πας πουθενα πια.

Ε, τοτε γιατι εμεις οι φορολογουμενοι να επιβαρυνομαστε με την μισθοδοσια του προσωπικου του υπουργειου παιδειας, αφου δεν εχουμε παιδεια??? Ουτος η αλλως, μια παιδικη χαρα ειναι η χωρα.

Βy- the-way, οι επενδυτες σωτηρες / μεσσιες στις ομαδες (που πληρωνουμε για να βλεπουμε να αγωνιζωνται) εχουν την παιδεια να το κανουν?? ............να τρεξει σωστα ενα μαγαζι γωνια, η ειναι ακομα σε φαση δια βιου εκπαιδευσης οι ιδιοι?

Αnybody εκπαιδευμενος να σωσει την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΟΥ???

Γιατι αλλιως μας βλεπω για '' haircut''... στα φτερα του Φοινικα!!

Παρεπιπτοντως 140.000 μπλουζακια με το σημα της ομαδας και τυπωμενη την λεξη ''RETTER = ΣΩΤΗΡΑΣ'' εβγαλε πριν ελαχιστα χρονια η Σανκτ Παουλι - πουλωντας τα 10 ΕΥΡΩ το κομματι. Αλλα το εκανε η ομαδα!!!

1.400.000 Ευρω μαζευτηκαν τοτε - οχι ασχημο μπατζετ για την αντιστοιχη Δ' Γερμανιας.

Εμεις (οι Προοδευτικανοι δηλαδη)- τηρουμενων των αναλογιων, ποσο μπατζετ φτιαχναμε??

Ο Κορυδαλλος εχει διπλασιο πληθυσμο απο το Σανκτ Παουλι και πιστευω οτι με 10 Ευρω στον Κορυδαλλο δυσκολα πια αγοραζεις μπλουζακι!!

Οταν τελειωσετε την δια βιου εκπαιδευση σας, θα μπορεσετε να λυσετε και αυτο το ευκολο προβλημα των μαθηματικων. Μηπως θα επρεπε να το προτεινουμε στην επιτροπη των θεματων για τις πανελληνιες, αλλα σαν δευτερη απαντηση, να ζητουσαμε να μας αναλυσουν και να απαντησουν τα εξεταζομενα παιδια, και σε ποια κατηγορια θα παιζαμε μετα απο μια τετοια υποστηριχτηκη ενεργεια.

ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ 14:30 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!

(ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΕΛΙΚΑ!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου