ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!! ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ !!


Θα ξεκινησω με ενα μικρο σχολιο:
Επειδη ανακοινωθηκε απο το δικο μας μπλογκ και σχεδον αμεσως απο το PROOTUBE (μεσα σε ενα εορταστικο τριημερο) η ιδεα του να δουμε παλι τα βιντεακια με τα γκολ που πετυχε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (οσα εχουν καταγραφει- καθαρα σε ερασιτεχνικο επιπεδο- με την καμερα) την σαιζον που εληξε, και να ψηφισουν οι φιλαθλοι ποια ειναι τα καλυτερα κατα την γνωμη τους, ωστε να αναδειξουμε την τριαδα των καλυτερων τερματων της σαιζον, παρατηρησαμε στα στατιστικα του λογαριασμου στο YOUTUBE, το μεγαλο ενδιαφερον για τον διαγωνισμο!!
NEW - NEW - NEW !!!Πατηστε στον συνδεσμο που ακολουθει, για να βγειτε σε ειδικη λιστα αναπαραγωγης οπου βρισκονται ολα τα βιντεο για την ψηφοφορια (39).
http://www.youtube.com/view_play_list?p=47D6C5F2A2F2802F

Ψηφηστε στα σχολια, στο τελος αυτης της αναρτησης, κανωντας ΚΛΙΚ πανω στον συνδεσμο ΣΧΟΛΙΑ!

Ειλικρινα, δεν περιμενα την δυναμικη αρχη του διαγωνισμου, ειδικα ενα τετοιο Τριημερο. Μπραβο σε οσους αφιερωνουν χρονο, ωστε πρωτα να θυμηθουν και τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε η ομαδα, βλεποντας παλι ολα αυτα τα βιντεο και δευτερον να συμμετεχουν σε μια προσπαθεια να αναδειξουμε εμεις οι φιλοι της ομαδας τα καλυτερα γκολ της ομαδας.

Για οσους ενδεχομενως μπερδευονται μεσω του καναλιου του YOUTUBE, ειναι εξειρετικα ευκολη η προσβαση στα βιντεο μεσω του PROOTUBE, ενα μπλογκ που ειναι κατασκευασμενο για βινεο.
Εν τω μεταξυ, το Σαββατοκυριακο ανεβηκαν και καποια ακομα νεα βιντεο απο γκολ αγωνων, που δεν ειχαν ανεβει στο διαδικτυο.

Επαναλαμβανω την αρχικη μας αναρτηση για πληρη ενημερωση σας:
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ (Σε δυο μπλογκ - προς το παρον)
To βιντεο που ακολουθει, ειναι το τελευταιο γκολ που σημειωθηκε απο την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στην σαιζον 2009 - 2010.Εχει επιτευχθει εναντιων της Δαφνης Δαφνωνα Χιου και σκορερ της Προοδευτικης ηταν ο παικτης Παπανικολας στο 86' του αγωνα ανεβαζωντας τον δεικτη του σκορ στο 5-0.





Απο την πλευρα μας θα ζητησουμε, για ολη την διαρκεια της εβδομαδας που ακολουθει, να δειτε τα βιντεακια με τα γκολ που σημειωσαν οι παικτες της ΠΡΟΟ και που εχουν καταγραφει απο εμας - και ειναι πολλα (αρχης γενομενης απο τον αγωνα του πρωτου γυρου με το Λαυριο στο Κλουβι) για να διοργανωθει ανοικτη ψηφοφορια το ερχομενο Σαββατοκυριακο
29 + 30 Μαιου, ωστε να αναδειξετε το καλυτερο κατα την γνωμη σας τερμα της ΠΡΟΟ για την σαιζον που τελειωσε.
Ολα τα βιντεακια με τα γκολ θα τα βρειτε συγκεντρωμενα στον λογαριασμο:

http://www.youtube.com/nogater
Ειναι ευκολο να τα ξεχωρισετε απο τον τροπο που περιγραφονται στην επικεφαλιδα και στα σχολια αυτης εδω της αναρτησης, θα αναφερετε
μεχρι 3 γκολ - με την επικεφαλιδα τους οπως ειναι στο βιντεο.
Στην συνεχεια θα συγκεντρωσουμε τα αποτελεσματα ολης της εβδομαδας την Παρασκευη 28/5 και θα διενεργηθει (μονο το επομενο Σαββατο και Κυριακη) η δευτερη ψηφοφορια αναμεσα στα 10 πρωτα με τους περισσοτερους ψηφους της εβδομαδας, ωστε οι ιδιοι οι φιλαθλοι μας, να εκλεξουν τα 3 καλυτερα γκολ της σαιζον.
Ας θυμηθουμε με τον τροπο αυτο τουλαχιστον, και τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε η ομαδα μας την σαιζον που τελειωσε.
Αν υπαρχουν και αλλου βιντεο απο γκολ της Προοδευτικης (σε οποιονδηποτε αλλο λογαριασμο στο διαδικτυο η σε προσωπικα αρχεια) και δεν εινει καταγεγραμμενα στον λογαριασμο αυτο, παρακαλω ενημερωστε ωστε να συμπεριληφθουν και αυτα στον διαγωνισμο.

Εναλλακτικα, στο http://prootube1977.blogspot.com/
στην αναρτηση με τον τιτλο Γκοοοοοοοοοοολ - μεγαλη ψηφοφορια, εχετε την ευκαιρια μεσα απο δικο του λινκ, να ανοιξετε την σελιδα οπου ειναι μαζεμενα τα γκολ. Περιηγηθειτε τα ολα ομως, διοτι ειναι παρα πολλα, οταν δειτε τα περιπου 20 βιντεο απο την σελιδα που θα ανοιξει, πατηστε στο λινκ (κατω αριστερα απο τα βιντεο) που γραφει παλαιοτερες αναρτησεις - και αυτο θα σας οδηγησει σε νεα σελιδα με αλλα γκολ της ΠΡΟΟ κ.ο.κ.
Καλη διασκεδαση (διοτι καποια εχουν και πολυ γελιο, απο αυτα....... που ακουγωνται μεσα στο βιντεο).
ΣΗΜ: Οι φωτογραφιες στην αρχη της αναρτησης, ειναι απο την ''πενταρα'' επι του μετεπειτα δευτεραθλητη του 9ου ομιλου.

5 σχόλια:

  1. 1) ΠΡΟΟ- ΜΑΡΚΟ 5ον
    2) ΠΡΟΟ- ΜΑΡΚΟ 6ον
    3) ΠΡΟΟ- ΑΡΗΣ ΑΜΦ. 1ον
    4) ΠΡΟΟ-ΕΛΛ. ΠΟΝΤΙΩΝ 7ον
    5) ΠΡΟΟ - ΛΑΥΡΙΟ 1ον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) ΠΡΟΟ- ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 2ον
    2) ΠΡΟΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
    3) ΠΡΟΟ - ΜΑΡΚΟ 5ον

    Γιωργος Σκ. ΠΕΝΤΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) ΠΡΟΟ-ΔΑΦΝΗ 3-0 ΑΡΓΥΡΙΟΥ
    2) ΠΡΟΟ-ΜΑΡΚΟ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 5-0 Μιχαηλ.
    3) ΠΡΟΟ-ΜΑΡΚΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ 6-0
    4) MAGIC PROO-ELL.PONTION GOOOOOOOL 7-1
    5)PROO - ARIS AMF GOAL 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)ΠΡΟΟ-ΔΑΦΝΗ ΓΚΟΛ 1-0 ΜΠΕΘΑΝΗΣ.MPG
    2)ΠΡΟΟ-ΜΑΡΚΟ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 5-0 Μιχαηλ.MPG
    3)MAGIC PROO-ELL.PONTION GOOOOOOOL 7-1.MPG
    4)A.E. PERAMATOS - PROO GOOOAL 0-3.MPG
    5)PROODEYTIKH - AMFIALI GOOOOOOOAL 7-0.MPG
    6)ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-1 ΓΚΟΛ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ.MPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) ΠΡΟΟ- ΜΑΡΚΟ 5-0
    2) ΠΡΟΟ- ΜΑΡΚΟ 6-0
    3) ΠΡΟΟ- ΑΡΗΣ ΑΜΦ. 1
    4) ΠΡΟΟ-ΕΛΛ. ΠΟΝΤΙΩΝ 7-1
    5) ΠΡΟΟ - ΔΑΦΝΗ 1-0

    Αντωνης ΠΡΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή