ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Γενικη συνελευση του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ την Τεταρτη 9/ΙΟΥΝΙΟΥ/2010 στην αιθουσα Πλειαδες - Στο φορτε ο διαγωνισμος για το καλυτερο γκολ!!




Το πρώτο σοβαρό νέο, είναι ότι η δεύτερη πράξη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/ΙΟΥΝΙΟΥ/2010 στις 20:00μμ στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού
"Μελίνα Μερκούρη" στην αίθουσα "Πλειάδες ".

Φυσικά αναμένεται να παρευρεθεί μεγάλος αριθμός μελών του συλλόγου όπως και πάρα πολλοί φίλαθλοι.
Ευχή όλων είναι η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ να βρεθεί με μια αξιόλογη και στιβαρή διοίκηση μετά την συνέλευση, η οποία διοίκηση θα έχει την δυνατότητα (ενώνοντας την μεγάλη οικογένεια της ΠΡΟΟ) να χαράξει και να υλοποιήσει την πορεία προς την επιτυχία όλων των τμημάτων του συλλόγου!!

Το δεύτερο καλό νέο της ημέρας είναι ότι δημιουργήθηκε μια Λίστα αναπαραγωγής με όλα τα βίντεο που συμμετέχουν στην ψηφοφορία μας συγκεντρωμένα. Απλά χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=47D6C5F2A2F2802F

και απολαύστε ξανά 39 υπέροχα γκολ που έχουμε ανεβάσει σε βιντεακια.
Βάλτε και ήχο γιατί αξίζει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου