ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Πολύ ζεστός ο Καϋμενάκης και τι αλλο γραφτηκε για την Προο


ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ dokari.gr

Σάββατο, 15 Μάιος 2010 18:07

Ετοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Αλέξη Κούγια για την αγορά των μετοχών της Παναχαϊκής είναι ο Γιάννης Καϋμενάκης, εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μάλιστα μίλησε στο Patra TV γι' αυτή του την απόφαση.
«Όλα όσα είπε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με την ανακοίνωσή της, ισχύουν. Όντως ενδιαφέρομαι να αγοράσω τις μετοχές της Παναχαϊκής, γι' αυτό, τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω την επίσημη πρότασή μου και σύντομα θα βρίσκομαι στην Πάτρα. Θα καθήσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον κ. Κούγια, θα δούμε τι έχει δαπανήσει, πόσα χρήματα ζητάει και θα διαπραγματευτούμε το ποσό» τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί αναλυτικά για τα δεδομένα της Παναχαϊκής και θεωρεί ότι είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική που μπορεί να αποδώσει ως επένδυση και να την οδηγήσει ο ίδιος μέσα στα επόμενα χρόνια, από τη Γ' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα, όπως ακριβώς έκανε με τον Αστέρα.
Η απόφαση του Καϋμενάκη να αποχωρήσει από τον Αστέρα Τρίπολης είναι οριστική και βέβαια η υλοποίησή της θα εξαρτηθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεών του με τον Αλέξη Κούγια. Θυμίζουμε, ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, χθες είχε κοστολογήσει την ΠΑΕ στα 5.5 εκ. ευρώ. Και μόνο όμως το γεγονός ότι ο Καϋμενάκης μιλάει για διαπραγμάτευση του ποσού, σημαίνει ότι είναι αποφασισμένος να κλείσει το deal και να γίνει αυτός το "αφεντικό" της Παναχαϊκής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αστέρα Τρίπολης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μπάκος θα παραμείνει μόνος χρηματοδότης της ΠΑΕ. Και αυτό που με κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθαρίζουν στην ομάδα της Αρκαδίας είναι πως δεν υπάρχει καμία αναταραχή στις σχέσεις των δύο ανδρών. Απλά, ο Καϋμενάκης θεωρεί ότι η Παναχαϊκή έχει πολύ περισσότερες προοπτικές επιτυχίας της επένδυσής του απ' ότι ο Αστέρας.


ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ??

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ KAI ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ......KAI BEBAIA ΔΕΝ ΕΝΝΩΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ - ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ,
Η ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝ' ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ???
ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΙΑ........ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??

συνεχιζουμε με τις ειδησεις για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που ανεβηκαν εχτες στο ιδιο πορταλ

Θέλει γενναίες αποφάσεις
Σάββατο, 15 Μάιος 2010 22:30
proodeftiki_logoΚαμία δυσκολία δεν συνάντησε η Προοδευτική απέναντι στην εντελώς αδύναμη Δάφνη Δαφνώνα, την οποία και συνέτριψε με 5-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση, με την οποία έκλεισε τη σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο με το... χορό να ξεκινά από τον Μπεθάνη στο 48ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο Καλαϊτζίδης στο 63' έγραψε το 2-0, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 ο Αργυρίου και μέσα σε δύο λεπτά, ο Σεβαστόπουλος στο 84' και ο Παπανικόλας στο 85' διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Μια σεζόν σαφέστατα αποτυχημένη ολοκληρώθηκε για την Προοδευτική, στην οποία απαιτείται η λήψη γενναίων αποφάσεων ώστε να βγει -επιτέλους- από την αφάνεια της Δ' Εθνικής και να επιστρέψει σε ρόλους πρωταγωνιστικούς τα επόμενα χρόνια, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κερλής (43' Μητρογιάννης), Τζιέρης, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Παπανικόλας, Κονέ (46' Νικολάου), Χαλκιάς, Δρούζας (48' Γρυμανέλης), Αργυρίου, Μπεθάνης, Σεβαστόπουλος.

ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ: Παϊδούσης, Πολιτάκης, Αρνιώτης, Σγουράκης, Μαμούνας, Μελέκος, Μπενίσκος, Σκούφαλος, Κανάρης, Κεπούτα, Αθανασόπουλος

1 σχόλιο:

  1. ΠΩ, ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ??
    ΠΟΛΛΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ - ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ!!
    ΤΙ ΕΓΚΑΦΑΛΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ .....???

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΟΚ!!

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ (ΕΔΡΕΥΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή