ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΟ - ΔΑΦΝΗ

ΑΠΟ ΤΟ PERIFERIAKO.COM H ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Προοδευτική - Δάφνη Χίου 5 - 0

Εντελώς ανανεωμένη εμφανίστηκε στο β ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Δάφνη Χίου η Προοδευτική και έφτασε στο ευρύ 5-0 στο τελευταίο ματς για το φετινό πρωτάθλημα.
Στο 49" ο Μπεθάνης άνοιξε το σκορ, στο 63" ο Καλαϊτζίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 75" ο Αργυρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 83" ο Σεβαστόπουλος και δύο λεπτά αργότερα ο Παπανικόλας έγραψαν το τελικό 5-0. Να σημειωθεί ότι στο 81" είχε δοκάρι ο Μπεθάνης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάντης (ΣΔ δυτικής Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Κερλής (44" Μητρογιάννης), Τζιέρης, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Παπανικόλας, Κονέ (46" Νικολάου), Χαλκιάς, Δρούζας (48" Γρυμανέλης), Αργυρίου, Μπεθάνης, Σεβαστόπουλος.

ΔΑΦΝΗ: Παϊδούσης, Πολιτάκης, Αρνιώτης, Σγουράκης, Μαμούνας, Μελέκος, Μπενίσκος, Σκούφαλος, Κανάρης, Κεπούτα, Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου