ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Τερμα οι σαρδελλες, τα ουζα και η μαστιχα!! Φετος εχει λουκουμια, αδελφες και Κωτες!!

Επανω: Αποψη απο Καρδαμαινα Κω προς Νοτο. Στο βαθος διακρινεται η ΝΙΣΥΡΟΣ (γεια σου Σφιλτρο - ο προεδρος του Σ.Φ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στο νησι!!)

Κατω: Μυκονος Ανεμομυλοι (με παρκινγκ beyond)


Αλλαζει η συνθεση των ενωσεων του 8ου και 9ου ομιλου την σαιζον 2010 -2011


Γιώργος Σαρρής: Ο,τι είχαμε πει, θα γίνει!


Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται κάποια πράγματα σχετικά με το πώς θα δομηθούν οι όμιλοι στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι οι ρυθμίσεις που είχε προαναγγείλει από το περασμένο Καλοκαίρι ο Γιώργος Σαρρής θα ισχύσουν κανονικά!
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος μίλησε στο periferiako.com για τις επικείμενες αλλαγές στους ομίλους, συγκριτικά με φέτος: "Οπως είχαμε προαναγγείλει από το περασμένο Καλοκαίρι, οι Ενώσεις των νησιών που βρίσκονται στο Αιγαίο θα αλλάξουν όμιλο.
Με λίγα λόγια, οι ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου (σ.σ. Αιολικός, Αναγέννηση Γέρας) και αυτή της ΕΠΣ Χίου (σ.σ. Καλαμωτή) θα μεταφερθούν στον 8ο όμιλο.
Από την άλλη, το σωματείο της ΕΠΣ Δωδεκανήσων (σ.σ. Ανταγόρας Κω) και αυτά της
ΕΠΣ Κυκλάδων (σ.σ. Μύκονος, Aνω Σύρος ή Αστέρας Κορθιου) θα συμπεριληφθούν στον 9ο όμιλο! Αυτό θα συμβεί όπως ακριβώς είχαμε αποφασίσει και είναι κάτι που δεν αλλάζει!".
Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Σαρρής άφησε να εννοηθεί ότι ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο η ΕΠΣ Σάμου (σ.σ. Πολυκράτης) να παραμείνει στον 8ο όμιλο.
Αναφορικά με τα παραπάνω, ο Χιώτης παράγοντας φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι "για όλα αυτά είναι ενήμερος και σύμφωνος και ο κ. Πιλάβιος". Στον επίλογό του, υπενθύμισε ότι δεν πρόκειται να προβεί φέτος σε διάσπαση Ενωσης, όπως είχε συμβεί πέρσι με την περίπτωση της ΕΠΣ Φωκίδας.


απο το periferiako.com

Ηρθε και το πρωτο μηνυμα απο τον Νοτο!!!
ΠΡΟΟ και στην αγωνη γραμμη.........
Αντιγραφω απο τα σχολια της αναρτησης συμπληρωνοντας την....

SFILTROS είπε...

Μια και θα είμαι στη Νίσυρο και του χρόνου, χαίρομαι ιδιαίτερα με την αλλαγή αυτή. Θα περιμένω από τώρα την ώρα που θα πάρω το καραβάκι για να πάω στην Κω να δω την ΠΡΟΟ (και πρέπει να ρίξουμε πολλά στον Ανταγόρα γιατί διέλυσε την παιδική τοπική ομάδα και μου στεναχώρησε τους μαθητές μου). Δεν λέω το που καταντήσαμε για να παίζουμε με τους Ανταγόρες... Μετά και από την φετινή χρονιά έμαθα να κρατώ μικρό καλάθι. Βυσσινί φανέλα και φοίνικα να βλέπω θέλω, όπου και αν είναι.
Μόνο ΠΡΟΟ τίποτε άλλο.

1 σχόλιο:

  1. Μια και θα είμαι στη Νίσυρο και του χρόνου, χαίρομαι ιδιαίτερα με την αλλαγή αυτή. Θα περιμένω από τώρα την ώρα που θα πάρω το καραβάκι για να πάω στην Κω να δω την ΠΡΟΟ (και πρέπει να ρίξουμε πολλά στον Ανταγόρα γιατί διέλυσε την παιδική τοπική ομάδα και μου στεναχώρησε τους μαθητές μου). Δεν λέω το που καταντήσαμε για να παίζουμε με τους Ανταγόρες... Μετά και από την φετινή χρονιά έμαθα να κρατώ μικρό καλάθι. Βυσσινί φανέλα και φοίνικα να βλέπω θέλω, όπου και αν είναι.
    Μόνο ΠΡΟΟ τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή