ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Μια μικρή παρέμβαση...μιας και το πρωτάθλημα μόλις τελείωσε.


Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δε θα κάτσω να μακρυγορήσω με αναλύσεις επί αναλύσεων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και σε καμία περίπτωση δε θα αναζητήσω στην παρούσα φάση απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που μας βασανίζουν όλους μας. Θα αναρτήσω ένα απόσπασμα από μια δημοσίευση μου στο forum με ημερομήνια 22 Φεβρουαρίου και θα το κάνω αυτό με μοναδική πρόθεση να καταλάβουμε όλοι μας τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία σήμερα να πανηγυρίζουμε.



Uploaded with ImageShack.us

Η τελική βαθμολογία φαίνεται να με δικαιώνει ολοκληρωτικά και για τους βαθμούς που συγκέντρωσε η πρώτη ομάδα αλλά και για τους βαθμούς στους οποίους κρίθηκε η παραμονή με μοναδική άστοχη πρόβλεψη πως αντί του Ολυμπιακού Λαυρίου υποβιβάστηκε τελικά η Ελλάς Ποντίων. Χαμένη ευκαιρία λοιπόν με την Προοδευτική να τερματίζει τελικά στην 4η θέση και αυτό να αποτελεί την καλύτερη παρουσία της στην Δ' Εθνική Κατηγορία τα χρόνια που αγωνίζεται σε αυτήν. Αυτό μόνο ενθαρρυντικό δε φαίνεται να είναι μιας και αν ανατρέξουμε στο αρχείο μας ο περυσινός πρωταθλητής του 9ου ομίλου Σαρωνικός θα δώσει την θέση του στην Α.Ε.Λ. Καλλονής μιας και υποβιβάστηκε από την τρίτη κατηγορία με την ομάδα της Μυτιλήνης να πανηγυρίζει την άνοδο ενώ Αχαρναϊκός και Αήττητος Σπάτων συμπλήρωσαν και φέτος την πρώτη τριάδα.

Μόλις τα πνεύματα καταλαγιάσουν και επανέλθει μια ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου επιφυλάσσομαι να κάνω μια ανασκόπηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου με αναλυτικά στατιστικά και την συνολική πορεία της ομάδας μας στο φετινό μαραθώνιο η οποία θα περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις. Εκπλήξεις που θα αναδείξουν τον τρόπο με τον οποίο καταστράφηκε η χρονιά και όχι μόνο αφού μια ομάδα με την καλύτερη επίθεση και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων όσο αδιάφορο και αν δείχνει αυτό κατάφερε με αυτοκαταστροφικές τάσεις να γκρεμίσει ότι με τόσο κόπο έχτιζε κάτι παραπάνω από τα 2/3 του πρωταθλήματος.

Η διακοπή της στήλης με τα ρεπορτάζ και τα pre-game άρθρα δεν είναι αποτέλεσμα της συνολικής απογοήτευσης που κυριαρχεί ανάμεσα σε όλους μας αλλά ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που εξελίσσονται τους τελευταίους μήνες. Περισσότερα λόγια δε χρειάζονται από τη πλευρά μου και για να κλείσω το άρθρο αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους αυτόυς που κυριολεκτικά μάχονται για να αναγεννηθεί ο φόινικας από τις στάχτες του και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ποδοσφαίρου που πραγματοποιήσαν μια εκπληκτική χρονιά σε όλα τα τμήματα καθώς επίσης και τους ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών των τμημάτων μπάσκετ και βόλλεϋ που ολοκλήρωσαν με ψηλά το κεφάλι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Για το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου που είναι και η "βιτρίνα" του συλλόγου δε θα πώ τίποτα παραπάνω από ένα "ευχαριστώ" σε όλους χωρίς να διακρίνω ποιός βοήθησε περισσότερο ή λιγότερο με τη διαφορά ότι δε θα ακουστεί από την καρδία μου πλην ελαχίστων εξαιρέσεων... Καλό Καλοκαίρι με υγεία και κάθε επιτυχία στους αθλητές και τους αγνούς φιλάθλους του συλλόγου μας μιας και η αγωνιστική περίοδος τελείωσε.

Donkey2.(Γιώργος Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου