ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γενικη συνελευση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ αλλα και ζωντανα και δωρεαν το παιχνιδι Σανκτ Παουλι - Σελτικ

Σημερα Τριτη 18/Μαιου/ 2010 στις 20:00 το βραδυ στην Αιθουσα ''Πλειαδες'' στον Κορυδαλλο θα γινει η Γεν. Συνελευση των μελων του ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

Ας ευχηθουμε ολοι να βγει καποιο αξιολογο αποτελεσμα απο αυτο το ''gathering''.

Ολοι περιμενουν να ακουσουν τι εφταιξε τελικα και βιωσαμε αλλη μια αποτυχημενη χρονια που ξεκινησε με ονειρα, με στοχους, με ......με....με!
Παραλληλα ισως ακουστουν και σοβαρες η σοβαροφανεις προτασεις για το μελλον του συλλογου. Το παρηγορο ειναι οτι ισως ακουστουν και αληθειες.
Εν αναμονη λοιπον. Εν αναμονη λοιπον, για να καταλαβουν επι τελους και οι φιλαθλοι της ομαδας, τι η ποιος η ποιοι εν τελει εφταιξαν και για μια ακομα χρονια θα παμε σε γηπεδα - κοτετσια να δουμε την ΠΡΟΟ μας.

Σε γηπεδα που ποτε ισως στο παρελθον δεν φιλοξενησαν 300 - 500 η και περισσοτερους φιλαθλους η οπαδους της αντιπαλης ομαδας, σε '' εδρες'' που παραλιγο να κανουμε κληρωση μεταξυ μας - για να δουμε ποιοι θα μπουνε να δουνε το ματς απο τυχη, διοτι ο αριθμος των εισιτηριων που κοβει το γηπεδο συνολικα, δεν φτανει για τον ογκο των φιλαθλων που ακολουθουν την Προοδευτικη.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:
Φετος σε καποια ''κοτετσια - εδρες'' ακουστηκε το απιστευτο:
<< Με ποια Προοδευτικη παιζουμε??>>
<< Με την κανονικη!!>> αυτο κυριοι ηταν η απαντηση των πιο μυημενων απο τους γηπεδουχους.
Ειναι πολυ απλο να καταλαβει ο καθε ενας ασχετος, οτι αυτος που απαντησε ετσι - προφανως ειχε ντροπιαστει η ΜΕΓΑΛΗ του ομαδα- και οχι αυτη που πηγε να δει- προσφατα απο την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ την κανονικη!!!

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΕΙΝΑΙ
''Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ'' Η ''ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ''!!!
ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ, ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΑΛΛΑ και
ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
Να ευχηθουμε ολοι, οι ωμοι σας να ειναι ικανοι να σηκωνουν τετοιο βαρος!!!


Αργοτερα το βραδυ, με ωρα (Ελλαδος) εναρξης 21:30 το τοπικο γερμανικο καναλι του Γερμανικου Βορρα - NDR, δειχνει ζωντανα τον αγωνα για τον εορτασμο της εκατονταετηριδας της Σανκτ Παουλι εναντιον της Σελτικ (της κανονικης!!)

Μεσα απο το σαιτ του καναλιου www.ndr.de μπορειτε οσοι δεν θα παρεβρεθειτε στην συνελευση να παρακολουθησετε τον αγωνα μεσω της -δωρεαν- υπηρεσιας lιvestream!!
Αξιζει, δεν θα χασετε!!! Η μεταδωση θα ξεκινησει 15-20 λεπτα πριν την εναρξη του αγωνα.

Ακολουθως, αμεσως μετα τον αγωνα θα υπαρχει ενα 45λεπτο αφιερωμα στο ''ΜΥΘΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ" που ειναι ο προπομπος ενος ντοκυμαντερ ( με 180 λεπτα Μπονους φασεις) που θα κυκλοφορησει συντομα για την ομαδα αυτη, η οποια εχει αποκτησει δεκαδες χιλιαδες νεους οπαδους ανα τον κοσμο - οχι απαραιτητα για τα αγωνιστηκα της κατορθωματα!!!



Το παρτυ για τον αγωνα εχει ξεκινησει ηδη απο εχτες Δευτερα στις 18:00 - και θα τραβηξει και μετα τον μεγαλο αγωνα.


Αλλες ομαδες, αλλη κουλτουρα!!!


Κατα τα αλλα παιζει και Λακη σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου