ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΑ......τρομαζει το συστημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)

Εχτες το βραδυ (Πεμπτη) σε δελτιο ειδησεων Ελληνικου καναλιου ακουστηκε η Ειδηση οτι πεφτει το χρηματηστηριο της Νεας Υορκης (η γνωστη Wall Street) 9% η περιπου 900+ μοναδες. Μια και ημουν στο διαδυκτυο (ανεβαζωντας τα βιντεακια του αγωνα ΠΡΟΟ-Κερατσινι) αρχισα και εψαχνα (ομολογω χωρις τις ειδικες γνωσεις του θεματος)
Τελος παντων ειδα οτι η κατασταση αρχισε να εξωμαλυνεται και περιοριστηκε η πτωση σε μικροτερο ποσοστο απο αυτο που ακουσα στο δελτιο ειδησεων.

αντιγραφω στην συννεχεια απο δικια μας οικονομικου περιεχομενου διδυκτιακη σελιδα την ειδηση:

Για όλα φταίνε οι Έλληνες;

Ακόμα και η χθεσινή πτώση της Wall Street που έφτασε ενδοσυνεδριακά να χάνει ο Dow Jones 8% ή 900 μονάδες αποδόθηκε στους Έλληνες και γενικότερα στους φόβους για τα ευρωπαϊκά δάνεια. Κάποιος πάτησε λάθος εντολή (κάτι αντίστοιχο με την περίπτωση της Κορασίδης!) και βούλιαξε τη Wall Street. Πανικόβλητοι οι επενδυτές σαν πρόβατα που τα κυνηγούσε ο λύκος και εκεί έσπευσαν να αποχωρήσουν και οι συνάδελφοί μας στη Νέα Υόρκη έριχναν σε εμάς το φταίξιμο.

Οι διαδηλώσεις, τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και άλλες πολλές δικαιολογίες δόθηκαν για τη χθεσινή πτώση μέχρι να αρχίσει να διαρρέει πως κάποιος πάτησε λάθος πλήκτρο.

Αντί για million πάτησε billion και κόντεψε να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα!!!

Φανταστείτε να γινόταν αυτό και να ήταν ανοικτή και η δική μας αγορά και οι ευρωπαϊκές!


ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Ανθρώπινο λάθος προκάλεσε την κατακρήμνιση στη Wall Street

Ημ/νία: 08:30 - 07 Μαϊ 2010

Η κατακρήμνιση της Wall Street στη συνεδρίαση της Πέμπτης ξεκίνησε από το λάθος ενός υπαλλήλου της αμερικανικής τράπεζας Citigroup που μπέρδεψε τα "εκατομμύρια" με τα "δισεκατομμύρια", σύμφωνα με τα τηλεοπτικά κανάλια CNBC και Fox Business News.
Το CNBC, που επικαλείται πολλές ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι ένας χρηματιστής της Citigroup πληκτρολόγησε κατά λάθος "δισεκατομμύρια" αντί για "εκατομμύρια" δίνοντας εντολή που αφορούσε τις μετοχές της εταιρείας Procter & Gamble.
"Η Citigroup λέει ότι ερευνά την υπόθεση", πρόσθεσαν οι πηγές του καναλιού.
Ένας δημοσιογράφος του Fox Business News, ο Κεν Σουίτ, ανέφερε πάντως ότι ο εν λόγω χρηματιστής δεν ήθελε καν να πουλήσει μετοχές της Procter & Gamble αλλά να δώσει εντολή για μετοχές του δείκτη Standard & Poors 500.
Η τράπεζα, που ρωτήθηκε σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν επιβεβαίωσε το γεγονός. "Προς το παρόν δεν έχουμε καμία απόδειξη ότι η Citigroup εμπλέκεται σε μια λανθασμένη συναλλαγή", ανέφερε.
Γύρω στις 21:40 (ώρα Ελλάδας) ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε τη μεγαλύτερη πτώση της ιστορίας του, χάνοντας μέσα σε ένα τέταρτο 998,50 μονάδες. Αργότερα όμως ανέκαμψε και περιόρισε τις απώλειες στο -3,20%.
"Είναι σαφές ότι υπήρξε πρόβλημα. Έγινε ένα λάθος, ανθρώπινο ή του υπολογιστή", εκτίμησε από την πλευρά του ο Γκρέγκορι Βόλκιν.
---------------------------------------------------------------------------------

και συνεχιζω τωρα εγω:
μηπως ολοι αυτοι ( και εδω και σε ολες τις αλλες χωρες) που νομιζουν οτι εχουν την τυχη μας στα χερια τους, οπως και αν λεγονται (κυβερνησεις, αντιπολιτευσεις, κερδοσκοποι, αγορες, κομματα, Golden boys, στελεχη κομματων, κομματιδια, ξανθιες, συνιστωσες, δημοσιογραφοι, παπαγαλακια και τα λοιπα κομματια των συστηματων) πατανε λαθος πληκτρα???
και βγαζουν λαθος λογαριασμους???

Μηπως τα λογισμικα τους εχουν προβληματα (συνεχεια διαβαζουμε για τετοιες περιπτωσεις) η δεν εχουν τις σωστες δικλειδες??

Σαν δικαιολογια οτι αντι για το πληκτρο με τα EKΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πατησε καποιος το πληκτρο με τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, το αγοραζετε δηλαδη?? (οπως λενε και τα Αμερικανακια - I don't buy this!!)

Διοτι πολυς κοσμος - εν ριπη οφθαλμου- ειτε εχασε πολυ χρημα πραγματικο η εχασε μεγαλη λογιστικη αξια (εξανεμιζοντουσαν τα κερδη της χρονιας ελεγαν στις ειδησεις) αυτο ειναι γεγονος -
μαζι με τον πανικο που βρεθηκαν πολλοι σε ολο τον πλανητη.(Οι γνωστες αγορες!!)

Μηπως -σκεφτομαι εγω τωρα- ηταν δοκιμη η ασκηση πανικου και οχι λαθος?? Δεν υπαρχει απαντηση αυτη τη στιγμη και ουτε θα μαθευτει!!
Μηπως καποιοι πηγαν να σκουπισουν, οτι ακομα κυκλοφορει??
Μηπως ηταν αποπειρα απλης κερδοσκοπιας??

Και αν εγινε το λαθος, γιατι δεν αντιστρεφουν τις πραξεις, να συνεχισουν απο εκει που εγινε το λαθος???
Δηλ κατι σαν ακυρη εκκινηση στο σπριντ!!

Μηπως συμβαινει τελικα κατι περιεργο?? Γιατι ονειρο σιγουρα δεν ειναι!!

Τελικα μαλλον αποδεικνυεται, οτι δεν φταιμε εμεις οι Ελληνες - για πολλα που συμβαινουν, εκτος αν αυτος που το εκανε - παντωντας λαθος πληκτρο, ηταν Ελληνας? (δεν εχει διαρευσει κατι τετοιο παντος!! - μεχρι στιγμης)
Οποιος το εκανε ομως, μπορει να ειχε και δολο!!

Αλλα εχω και ενα αλλο ερωτημα -μετα την χθεσινη ψηφοφορια εξυγιανσης της οικονομικης ζωης της χωρας (και του συστηματος)? (ετσι μας την πουλησαν πολλοι)
Το πληκτρο / κουμπι - που διαγραφει τα χρεη, που στο διαολο ειναι στα πληκτρολογια??
Τι συνδιασμο πληκτρων πρεπει να πατησουμε (κατα λαθος και εμεις - μην το πειτε σε κανεναν) για να σβηστουν τα χρεη και ολα τα κακα- μονοκονδυλια??

Αν γνωριζετε απαντηση, απλα ανεβαστε την στα σχολια, να γελασει και το παρδαλο κατσικι ανα την υφηλιο!!
Αυτο μονο Ελληνες μαλλον- θα μπορουσαν να το κανουν!!
Κατι σαν αυτοπεραιωση ρε παιδι μου- ουτως η αλλως ετσι εκλειναν τα βιβλια τους οι φοροφυγαδες - συμμετεχοντας στο οργιο!!
Οι κλεφτες ειχαν αλλες πατεντες φαινεται.

Για αυτο λοιπον - παιδια, ΠΡΟΣΟΧΗ στα πληκτρα!!!!
Αποσυντονιζουν το SYSTEM!!!!

Ευτυχως - ακομα σκεφτομαστε - αρα υπαρχουμε!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ- και κυταχτε και περα απο την οθωνη σας τι τρεχει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου