ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

24 ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ !!!!!

Αλλο ενα τελευταιο 24ωρο εμεινε για την εκλογη των 10 βιντεο με γκολ που σημειωσε η Προοδευτικη την σαιζον που τελειωσε, απο τα οποια θα εκλεξουμε τα 3 καλυτερα γκολ (παντα κατα την γνωμη των φιλαθλων) που ειδαμε φετος στο διαδικτυο.

Σας ανεβαζω αλλη φορα την χθεσινη αναρτηση που εξηγει πως γινεται η ολη διαδικασια ευκολα και γρηγορα. Οσες περισσοτερες συμμετοχες εχουμε, τοσο ποιο αντικειμενικο θα ειναι το δειγμα!!

H ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ!! ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ !!

3750 φορες φωναξαμε ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!! (μεχρι τωρα) - Τεταρτη μεσημερι

τοσες φορες εχουν παιξει τα 39 βιντεακια με οσα γκολ της ΠΡΟΟ επιασε ο φακος μας απο το τελος του πρωτου γυρου εως την ληξη του πρωταθληματος!!
Στατιστικα τα βιντεο αυτα αντιπροσωπευουν περιπου 12% απο το συνολο των βιντεο (332 βιντεο) με φασεις αγωνων της ΠΡΟΟ που ανεβασαμε στο διαδικτυο.
Ενω οι προβολες των βιντεο με τα γκολ (3750 τωρα) αντιπροσωπευουν 34% στο συνολο των 11.100 προβολων των βιντεο μεχρι τωρα.
Με απλα Ελληνικα - το ενδιαφερον ειναι τεραστιο και σας ευχαριστουμε για την ανταποκριση!!!

Θα ξεκινησω παλι με ενα μικρο σχολιο:
Επειδη ανακοινωθηκε απο το δικο μας μπλογκ και σχεδον αμεσως απο το PROOTUBE (μεσα σε ενα εορταστικο τριημερο) η ιδεα του να δουμε παλι τα βιντεακια με τα γκολ που πετυχε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
(οσα εχουν καταγραφει- καθαρα σε ερασιτεχνικο επιπεδο- με την καμερα) την σαιζον που εληξε, και να ψηφισουν οι φιλαθλοι ποια ειναι τα καλυτερα κατα την γνωμη τους, ωστε να αναδειξουμε την τριαδα των καλυτερων τερματων της σαιζον, παρατηρησαμε στα στατιστικα του λογαριασμου στο YOUTUBE, το μεγαλο ενδιαφερον για τον διαγωνισμο!!

NEW - NEW - NEW !!!
Πατηστε στον συνδεσμο που ακολουθει, για να βγειτε σε ειδικη λιστα αναπαραγωγης οπου βρισκονται ολα τα βιντεο για την ψηφοφορια (39).
http://www.youtube.com/view_play_list?p=47D6C5F2A2F2802F

Ψηφηστε εως την Παρασκευη 28/Μαι αργα το βραδυ (απο 1 εως 5 βιντεο συνολικα) στα σχολια, στο τελος αυτης της αναρτησης, κανωντας ΚΛΙΚ πανω στον συνδεσμο ΣΧΟΛΙΑ!

Το Σαββατοκυριακο 29 + 30/Μαιου, θα γινει ψηφοφορια αναμεσα στα 10 πρωτα βιντεο
(σε αριθμους συνολικων ψηφων την εβδομαδα) ωστε να αναδειξουμε τα τρια καλυτερα γκολ (παντα κατα την γνωμη των φιλαθλων) που εχουμε τραβηξει σε βιντεο.

Ειλικρινα, δεν περιμενα την δυναμικη αρχη του διαγωνισμου, ειδικα ενα τετοιο Τριημερο.

Μπραβο σε οσους αφιερωνουν χρονο, ωστε πρωτα να θυμηθουν και τις ομορφες στιγμες που μας χαρισε η ομαδα, βλεποντας παλι ολα αυτα τα βιντεο και δευτερον να συμμετεχουν σε μια προσπαθεια να αναδειξουμε εμεις οι φιλοι της ομαδας τα καλυτερα γκολ της ομαδας.
Εν τω μεταξυ, το Σαββατοκυριακο ανεβηκαν και καποια ακομα νεα βιντεο απο γκολ αγωνων, που δεν ειχαν ανεβει στο διαδικτυο.

4 σχόλια:

  1. 1) proo -amfiali 7o
    2) proo -pontioi 7o
    1) proo - marko 5o

    makis tz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Δαφνη - Προο 0-2
    2) Περαμα - Προο 0-1
    3) Προο - Αρης 2-1
    4) Προο - Καλλονη 1-1
    5) Προο - Λαυριο καλογερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 PROO - ELL. PONTION 7-1
    2 PROO - AMFIALI 7-0
    3 PROO - MARKO 5-0
    4 PROO - MARKO 1-0
    5 DAFNI - PROO 0-2
    ALEX K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. proo-marko no 5
    proo-marko no 6
    proo-El. pontion 7
    proo-amfiali 7

    Mike

    ΑπάντησηΔιαγραφή