ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κυρίου Σταμάτη Τζιέρη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυρίου Σταμάτη Τζιέρη


Κορυδαλλος Τεταρτη 26/5/2010




Θέλω να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής, ότι μέχρι σήμερα 26/Μαιου/2010, δεν έχει έρθει κανένας επίσημα και σοβαρά, να ενδιαφερθεί για να αναλάβει της τύχες του συλλόγου.




Καλώ τον κόσμο να κρατήσει κλειστά τα αυτιά του, σε όλα αυτά που ακούγονται, για μια ομάδα επιχειρηματιών και διάφορων άλλων ανθρώπων, που πλησιάζουν παίκτες και τους ρωτάνε διάφορα, διαβεβαιώνοντας τους, ότι θα πάρουν την Προοδευτική.


Επίσης θέλω να ξέρουν όλοι στον Κορυδαλλό, ότι σε κανένα ραντεβού δεν μου ζητήθηκε να συμμετέχω και αναφέρομαι σε κάποια ραντεβού παλαίμαχων που έχουν γίνει κρυφά, χωρίς την παρουσία ανθρώπων που γνωρίζουν τα οικονομικά του συλλόγου καλύτερα απ’ αυτούς.

Άραγε είναι τυχαίο αυτό?


Η μόνη σοβαρή τηλεφωνική επαφή που έχω κάνει, είναι με τον Κύριο Καυμενακη, όπου μου δήλωσε, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον απ’ την πλευρά του.

Καλώ αυτούς τους ανθρώπους, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν παίκτες και μέρος των παλαιμάχων, να εμφανιστούν οι ίδιοι προσωπικά στην Γενική Συνέλευση και όχι απεσταλμένοι τους και να δεσμευτούν στον λαό της ομάδος, για το τι έχουν σκοπό να κάνουν.

Τέλος, θέλω να δηλώσω, ότι σε κανένα νέο διοικητικό σχήμα δεν θα συμμετέχω και αυτό γιατί, ότι αγάπησα με πάθος 35 χρόνια, με αυτά που είδα μέσα σε 6 μήνες, με ανάγκασαν να πάρω αυτή την απόφαση.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου στην διοίκηση, τους παίκτες της ομάδος και τον φίλαθλο τον απλό για την συμπαράσταση του και συμμερίζομαι την αγωνία του για τις τύχες της ομάδος μας.
Συντάσσομαι με αυτόν για το μέλλον της Προοδευτικής.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ερώτημα:
Από την στιγμή, που ο στόχος είναι κοινός από όλους τους ενδιαφερόμενους για την τύχη της ομάδος, γιατί δεν κάθονται στο ίδιο τραπέζι να ενώσουν τις δυνάμεις τους, έτσι ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα?

Μήπως κάποιοι θέλουν μικρή την ομάδα?

Που ήταν τον Δεκέμβρη, όταν η ομάδα πρωταγωνιστούσε και κάποιοι από αυτούς υποσχέθηκαν ότι θα μας βοηθήσουν οικονομικά?

Τώρα ξαναεμφανίζονται ως νέοι ηγέτες τη Προοδευτικής?

Τότε το αποτέλεσμα Κύριοι, ήταν ‘’Άνθρακας’’.

Άραγε τώρα τι?

Ήταν τιμή μου, που υπηρέτησα τον σύλλογο, που τόσο πολύ αγαπώ, από την θέση μου στο Διοικητικό συμβούλιο.

Με εκτίμηση

Τζιέρης Σταμάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου