ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΤΡΙΤΗ 18/MΑΙΟΥ η Γενικη Συνελευση Μελων στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Αναμφιβολα ειναι η ειδηση της εβδομαδας (οσων αφορα την Προοδευτικη μας) - αντιγραφουμε λιγο καθυστερημενα την χθεσινη αναρτηση του PROOTUBE




Σημερα το απογευμα στις 8μμ πραγματοποιηθηκε Διοικητικο Συμβουλιο και οριστηκοποιηθηκε η ημερομηνια και ο τοπος διεξαγωγης της Ανοιχτης Γεν. Συνελευσης Μελων του Συλλογου Α.Ο Προοδευτικη Νεολαια 1927 που θα πραγματοποιηθει στις 18/5/10 στο πνευματικο κεντρο του Δημου Κορυδαλλου " Πλειαδες " επι της Λεωφορου Γρ. Λαμπρακη και ωρα 20.00 , με θεμα την παραιτηση του παροντος Δ.Σ και συσταση νεου Διοικητικου Συμβουλιου.

Απο την πλευρα μας ελπιζουμε τελικα να βγει κατι καλο και να επωφεληθει η Προοδευτικη μας , δεν μπαινουμε στη διαδικασια να πουμε πολλα πολλα αφου τα εχουμε πει και τα εχουμε ξαναπει και δεν θελουμε να κουρασουμε τον κοσμο. Οτι ειναι να ακουσουμε και να πουμε θα γινει στη Συνελευση.


Υπαρχει μια σχετικη αισιοδοξια απο την πλευρα μας οτι τελικως θα μπορεσουμε να βγαλουμε θετικα αποτελεσματα αλλα μονο εαν λειτουργησουμε για τον κοινο συμφερον που δεν ειναι αλλο απο την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.


PROOTUBE DIGITAL CHANNEL


ΠΕΡΣΟΝΑΛΛΥ - το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι το οργανο μετρησης της ''Προοδευτικανοφροσυνης'' ειναι προ πολλου χαλασμενο και ανταλλακτικα δεν κυκλοφορουν πια στην πιατσα!!

Αυτο σημαινει, οτι πρεπει να ακουσουμε ολοι, ολες τις πλευρες, με προσοχη, με υπομονη και ''facts on the table'' βεβαια.

Ρουφιανιες και φημες και υποσχεσεις- μακρια απο αυτην την συνελευση.

Προτασεις που μπορουν να υλοποιηθουν - very welcomed.

(Σας βαζω και καμμια ξενη γλωσσα - για να προετοιμασω για την εξοδο μας στην Ευρωπη)

Και το πιο βασικο για μενα ειναι να δουμε ολοι μαζι μπροστα (μεσα στις αρνητικες συγκυριες που ξεκινησαν και θα δυσκολευουν περισσοτερο οσο περναει ο χρονος)

Εννωμενοι, για το καλο της ομαδας, ισως καταφερουμε κατι - ισως καταφερουμε και πολλα.

Ψυχραιμια - νηφαλιοτητα (καθαρο μυαλο) και ντομπροσυνη για το κοινο σκοπο, θα μας οδηγησουν σε σωστες και σοβαρες σκεψεις και προτασεις και ισως και σε αποφασεις.

Στο κατω κατω ενα Φοινικα που αναγενναται απο τις σταχτες του εχουμε ολοι οι Προοδευτικανοι για εμβλημα, αρα μια προταση για την λυση του οποιου προβληματος πρεπει να την δωσουμε και εμεις, διοτι διαφορετικα αποδεικνυεται περιτρανα οτι θα ειμαστε και εμεις ενα μερος του προβληματος (ισως και μεγαλο σε μεγεθος).

Και γραφωντας εμεις (εννοω ολους εμας - αυτοι που βλεπουμε στα γηπεδα την ομαδα, τους αλλους που προσπαθουν να κρατανε τα χαλιναρια της αμαξας, συνεισφεροντας χρηματα περνωντας αποφασεις, αλλα και αυτοι που ιδρωνουν με την φανελλα της ομαδας, ακομα και τα νεα παιδια που ειναι σε ολες τις ακαδημιες του συλλογου - γιατι να χαλασουμε τα ονειρα καποιων παιδιων, μικρης ηλικιας, που μπορει την νυχτα να ονειρευονται τον εαυτο τους με την φανελλα της ομαδας να μπαινει σε ενα γηπεδο)

Δεν χρειαζεται να ανακαλυψουμε κανεναν τροχο για να σταθεροποιηθει και να ορθοποδησει τελικα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, αρκετα παραδειγματα ομαδων που το καταφεραν και το καταφερνουν τα αναρτησαμε στο μπλογκ μας τις τελευταιες ημερες.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο απο αναρτησεις εδω!!! Ολα εχουν τον σκοπο τους, αρκει να σκεφτεστε λιγο πιο περα απο αυτα που διαβαζετε.
Εντελως πληροφοριακα να ενημερωσουμε οτι Κυριακες και Δευτερες οταν ακομα ειμασταν στο παιχνιδι της ανοδου, τα χτυπηματα στα μπλογκ μας (συνολικα) εφταναν και τις 2ο00 και λιγο πιο πανω. Επισκεψεις κυριολεκτικα απο παρα πολλες χωρες και απο τις 5 ηπειρους.
Εξαιρετικα μεγαλο ποσοστο απο αναγνωστες απο την επαρχια. Απο ολη την Ελλαδα κυριολεκτικα!!!
Τα βιντεακια με φασεις, με γκολ και αλλα (και δεν εχουν ανεβει ολα τα βιντεο που υπαρχουν) ειχαν πριν μια εβδομαδα πανω απο 10.500 χτυπηματα απο πανω απο 30 διαφορετικες χωρες. Τα πρωτα βιντεακια ουσιαστικα ανεβηκαν στο τελος του πρωτου γυρου αν θυμαστε, δηλ αυτο εχει συμβει μεσα σε 4 μηνες μονο. Υπηρχαν ημερες με πανω απο 400 προβολες βιντεο την ημερα. Ενα μικρο στατιστικο στοιχειο ακομα, οτι οι γυναικες που βλεπουν τα βιντεακια της ομαδας, εχουν υπερβει το 2ο% στο συνολο και υπαρχουν ολες οι ηλικιακες ομαδες απο 12 ετων - 65 ετων +.
Για ενα και μονο λογο σας τα αναφερω αυτα: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ υπηρχαν και υπαρχουν παντου και στην Ελλαδα και στον πλανητη (δικοι μας ανθρωποι ειναι - απο τις δικες μας γειτονιες οι περισσοτεροι απο δαυτους).
Τουλαχιστον ας σεβαστουμε αυτους, που διψανε για την επαφη με την ομαδα, την ενημερωση γυρω της και συμμετεχουν και στις χαρες και στις λυπες!!!
Και τα στοιχεια που παραθετω ειναι πολυ αξιοπιστα, διοτι τα ελεγχουμε απο τρεις διαφορετικες πηγες.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να βγει κάτι καλό από αυτή τη συνέλευση και να μην αναλωθούμε (ως συνήθως) σε άσκοπες κόντρες. Αν και θα το ήθελα πολύ, λόγω πανελληνίων εξετάσεων, δεν θα μπορέσω να ανέβω Αθήνα για να μάθω από πρώτο χέρι τι θα γίνει.
    Υπομονή χρειάζεται και ψυχραιμία.
    Ό,τι και να γίνει η ΠΡΟΟ θα επιβιώσει.
    Δεν γίνεται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή