ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

''ΝΤΕΜΕΚ" ενημερωση μας εδωσε το periferiako.... αλλα η ταξη απεκατασταθει απο τον προπονητη μας

Οταν την Κυριακη το βραδακι, διαβασαμε στο σαιτ του περιφεριακου την συνθεση της ομαδας μας, παραξενευτηκαμε λιγο .......
Απο εχτες το βραδυ διαβαζαμε στα τσατ για διαφοροποιηση στους σκορερ (σχετικα με την αναρτηση ολων μας) αλλα και για λαθος αναφορα που ειχε γινει στο ονομα στην θεση του τερματοφυλακα.

Απολυτα σωστη η κινηση του προπονητη μας, που τους διορθωσε με επιστολη του.


Επιστολή Παναγόπουλου για το ματς της Προοδευτικής στη Μυτιλήνη

Επιστολή με διορθωτικά στοιχεία της αναμέτρησης ανάμεσα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και την Προοδευτική λάβαμε χθες από τον προπονητή των βυσσινί, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.
Μέσω αυτής, ο ταλαντούχος τεχνικός επιχειρεί να ενημερώσει τους αναγνώστες του periferiako.com, τους φίλους της Προοδευτικής και όσους παρακολουθούν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σχετικά με τους ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου που αγωνίστηκαν την Κυριακή στη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά, η επιστολή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου:
"Θα ήθελα να σας παραθέσω τα ακριβή στοιχεία της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Η σύνθεση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ είχε ως εξής:
Μητρογιάννης, Τζιέρης, Καλαιτζίδης (85" Γρυμανέλης), Προβατάς, Παπανικόλας, Χατζηγεωργαλής, Χαλκιάς (88" Κολιούσης), Δρούζας (70" Νικολάου), Αργυρίου, Μπεθάνης, Σεβαστόπουλος.

Σκόρερ ήταν οι Αργυρίου (26"), Χατζηγεωργαλής (46"), Μπεθάνης (50").

Θέλω, επίσης, να γνωρίζετε πως οι ποδοσφαιριστές
Γρυμανέλης (Ετος γέννησης 1994), Νικολάου και
Κολιούσης (Ετος γέννησης 1994), προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε αποστολή της ομάδας η οποία και συνδυάστηκε με την χρησιμοποίηση τους στον αγώνα.

Αξίζει, λοιπόν, σε αυτά τα παιδιά να δούνε το όνομά τους σωστά γραμμένο, έστω και για μία ημέρα, έστω κι εάν αγωνίστηκαν 20 λεπτά ή 2 λεπτά.
Το αξίζουν και μάλιστα με το παραπάνω κύριoi δημοσιογράφοι!!!
Αυτά τα παιδιά είναι το παρόν και το μέλλον μας.
Μετά τιμής,
Παναγόπουλος Κωνσταντίνος (προπονητής Προοδευτικής)".( Αναδημοσιευση απο periferiako.com )


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ!!



Φιλικο παιχνιδι με το Αιγαλεω
Στα δικα μας τωρα , ο Κος Παναγοπουλος θα εχει την ευκαιρια να δοκιμασει πολλους νεους παιχτες στο αυριανο φιλικο παιχνιδι με το Αιγαλεω στις 12/5/10. Δεν γνωριζουμε την ακριβη ωρα ακομα αλλα θα σας ενημερωσουμε μεσα στην ημερα.

Αναδημοσιευση απο το PROOTUBE (Ειναι πιο εγκυρο....)

Και μην ξεχνατε την Κυριακη 16/ΜΑΙ/2010 ο τελευταιος αγωνας της ΠΡΟΟ στο Κλουβι με την ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ ΧΙΟΥ αρχιζει στις 12:00 (μεσημερι)
(προφανως διοτι πρεπει να προλαβουν καποιο πλοιο οι φιλοξενουμενοι)

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ (θα εχει ζεστη!!) για να χειροκροτησουμε και να εμπψυχωσουμε αυτα τα νεα μας παιδια, αλλα και να χειροκροτησουμε και την ομαδα της Χιου που παιζει ενα ολοκληρο πρωταθλημα με την πλατη στον τοιχο, αλλα προς τιμην τους ειναι, οτι δεν εγκατελειψαν τον αγωνα - εστω ακομα και για να συλλεγουν εμπειριες οι νεοι τους!! Σιγουρα το μελλον τους ανηκει.

Παρεπιπτοντως η μπυρα στερεψε (προς το παρον) στο Αμβουργο, οι μοναδικοι στο ειδος τους πανηγυρισμοι για την ανοδο της Σανκτ Παουλι επανηλθαν σε πιο νορμαλ επιπεδα και η ομαδα αυτη ετοιμαζεται ηδη για την προετοιμασια για την Μπουντεσλιγκα, αλλα και για τους εορτασμους για 100 χρονια της που αρχινανε προς το τελος της εβδομαδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου