ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τρεχουν οι εξελιξεις στην Προοδευτικη....

Χωρις σχολια απο την πλευρα μας, θα σας ενημερωσουμε για τις εξελιξεις στο ποδοσφαιρικο τμημα της Προοδευτικης.

απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
αναρτηθηκε Πεμπτη 8/Απρ/2010

Μαζικες εκκαθαρισεις
Εδω και κανα δυο μερες καποι παιχτες εκανα απεργια γιατι δεν ειχαν πληρωθει. Ειχαν δεχτει μια τιμωρια για τις κακες εμφανισεις και θεωρησαν σωστο να βγουν σε απεργια. Αυτη τους η πραξη μπορει ο καθενας να την σχολιασει οπως θελει. Εμεις θα πουμε μονο οτι εχει χαθει το φιλοτιμο μαλλον.. Αυτο και τιποτα αλλο.
Λογαριαζαν ομως χωρις τον ξενοδοχο... Σημερα ο αντιπροεδρος της ομαδας Σταματης Τζιερης πηγε στην προπονση και αφου μιλησε στους παιχτες προχωρησε στην εξης κινηση.
Απο σημερα λοιπον ο Περρος ,Λαζαρου, Μακρυωνιτης, Λαιος, Μαλλισιωβας και Κουβατσος αποτελουν παρελθον απο την ομαδα για την συμπεριφορα τους.
Τις πληροφοριες αυτες μας τις εδωσε ο κ. Ντινος Ανδρακακος.
Παλαιος οπαδος και πανταχου παρον στις εξελιξεις....
Θα επανελθουμε στο θεμα αφου ειναι πολυ σοβαρο απο οποια πλευρα και να το δεις...

Συνεχεια αναρτησεων απο το ιδιο μπλογκ:

Δηλωσεις αντιπροεδρου Σταματη Τζιερη
Πριν απο λιγο ο αντιπροεδρος της Προοδευτικης εκανε τις εξης δηλωσεις στο μπλογκ μας μεσω τηλεφωνικης συνομιλιας.
''Οι παιχτες που εκδιωχτηκαν καλα θα κανουν να καταλαβουν εστω και την υστατη ωρα οτι η Προο εχει ιστορια 85 χρονων και με αυτην την ιστορια και την βαρια της φανελα δεν παιζει κανεις. Η πραξη μας αυτη σαν διοικηση θα γινει παραδειγμα προς ολους.
Ειμαστε εδω για το καλο της ομαδας. Οποιος δεν μπορει και δεν θελει να ακολουθησει καλα, θα κανει να φυγει μονος του.
Ξανα λεω στους ποδοσφαιριστες το εξης..
Η φανελα που φορατε ειναι η μαγαλυτερη και ιστορικοτερη που φορεσατε μεχρι σημερα. Δεν την σεβαστηκατε και το πληρωσατε.
Η Προοδευτικη ειναι πανω απο ολους μας.''


Απο το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL η συνεχεια:
Αναρτηθηκε Πεμπτη 8/Απρ/2010

Ανοιξε ο ασκος του Αιολου στην Προοδευτικη.

Στη σημερινη προπονηση παραβρεθηκε αντιπροσωπεια της Διοικησης μεταξυ αυτων ο αντιπροεδρος του συλλογου Κος Τζιερης.
Με το περας της προπονησης εγινε μια συζητηση στα αποδυτηρια με τους ποδοσφαιριστες οικονομικου περιεχομενου και τα αιματα δεν αργησαν να αναψουν με καποιους παιχτες οι οποιοι τελικως και τους ανακοινωθηκε οτι αποτελουν παρελθον απο την ομαδα και οτι βαση αυτων που τους προσεφερε η Προοδευτικη δεν ανταπεδωσαν ουτε το 1/10 απο αυτα. Αντιθετως κανουν ζημια στο συλλογο. Παρελθον απο την ομαδα αποτελουν οι Πέρρος, Μαλισιώβας, Μακρυωνίτης, Λάιος, Κουβάτσος και Λαζάρου.
Να σημειωθει οτι οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες αρνιοντουσαν να κατεβουν στις προπονησεις την Μεγαλη Εβδομαδα λογω καθυστερησης της μισθοδοσιας.
Σε δηλωσεις του ο Αντιπροεδρος Κος Τζιερης δηλωσε για το θεμα.
''Οι παιχτες που εκδιωχτηκαν καλα θα κανουν να καταλαβουν εστω και την υστατη ωρα οτι η Προο εχει ιστορια 85 χρονων και με αυτην την ιστορια και την βαρια της φανελα δεν παιζει κανεις.
Η πραξη μας αυτη σαν διοικηση θα γινει παραδειγμα προς ολους.
Ειμαστε εδω για το καλο της ομαδας. Οποιος δεν μπορει και δεν θελει να ακολουθησει καλα θα κανει να φυγει μονος του.
Ξανα λεω στους ποδοσφαιριστες το εξης..
Η φανελα που φορατε ειναι η μαγαλυτερη και ιστορικοτερη που φορεσατε μεχρι σημερα. Δεν την σεβαστηκατε και το πληρωσατε.
Η Προοδευτικη ειναι πανω απο ολους μας.''
Συμπληρωνοντας προσθεσε οτι " Αυτη θα ειναι η τιμωρια τους για να μαθουν να δειχνουν και λιγο σεβασμο στη φανελα που φορανε και που τους εχει προσφερει παρα πολλα. Κανονικα θα επρεπε να τους κρεμασουμε τα δελτια !!! "
Το σιγουρο ειναι οτι μετα και το Διοικητικο συμβουλιο που ελαβε μερος σημερα 8/4/10 και ωρα 21.00 συζητηθηκαν ολα τα τρεχοντα θεματα και σιγουρα θα υπαρξουν και αλλες αποχωρησεις παιχτων και μεγαλες αλλαγες σε διοικητικο και λειτουργικο επιπεδο του Συλλογου.
Δε μπορουμε να μπουμε σε λεπτομερειες για προφανης λογους αλλα υπαρχει μια υποσχεση για το καλοκαιρι οτι θα βγουν ολα στη φορα για ολους και για ολα.
Θα περιμενουμε λοιπον να τελειωσει το πρωταθλημα και να ερθουν οι ζεστες και να ιδρωσουν ΠΟΛΛΟΙ.
Ολους οσους ρωτησαμε μεσα απο την ομαδα ελεγαν και ξαναελεγαν οτι υπαρχουν πολλοι εχθροι και πολλοι απο αυτους βρισκονται εντος της Προο ειτε στην κερκιδα ειτε πιο κοντα.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ !!!

Απο το http://keratsinifans.blogspot.com/
αναρτηθηκε Πεμπτη 8/Απρ/2010

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ... ΕΚΚΑΘΑΡΗΣΗ ΜΕΡΟΣ 1...


Παρελθόν αποτελούν από την Προοδευτική ο Πέρρος, Μαλισιώβας, Μακρυωνίτης, Λάιος, Κουβάτσος και Λαζάρου μετά την σημερινή Προπόνηση.Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα παιδιά...

Υ.Γ.
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ....
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου