ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! Τα παραλειπομενα του ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ - ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ 1-2 και καποια βιντεακια








Κατ'αρχας να ευχηθουμε σε ολους Χρονια πολλα με υγεια και αγαπη!!

Στην διαρκεια της βραδιας(οπως και ολη την εβδομαδα, θα ανεβαινουν στο διαδυκτυο - YOUTUBE) τα βιντεακια απο τις κυριοτερες φασεις του αγωνα Παλαιμαχων Βραδυποριακου (Ολυμπιακος)- Ταλαιπωριακου (Προοδευτικης) που εληξε με 1-2 για τους Βυσσινι, αποτελοντας την 4η νικη τους στην ιστορια των αγωνων.
Ας δουμε τι γραφτηκε για τον αγωνα αυτον που εχει γινει θεσμος:

Ταλαιπωροι οι νικητες!

Νικη για τον Ταλαιπωριακο και συγκεκριμενα για τους Παλαιμαχους της Προοδευτικης εναντι αυτων του Ολυμπιακου με σκορ 2-1. Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι για αλλη μια χρονια θαυμασαμε το ταλεντο και τις ενεργειες απο παλιες δοξες του παρελθοντος που μας αποδεικνυουν οτι παρ' ολα τα χρονακια τους δεν χανεται η τεχνη και αγαπη για το ποδοσφαιρο. Τον αγωνα τον παρακολουθησαν περιπου 2000 κοσμος με πληθωρα προσωπικοτητων απο το χωρο του ποδοσφαιρου , της πολιτικης , της δημοσιογραφιας και του επιχειρηματικου κοσμου του Κορυδαλλου και ολοκληρου του Πειραια.
Το ραντεβου πλεον δινετε για του χρονου με τους παλαιμαχους του Ολυμπιακου να επιζητουν τη ρεβανς αφου υπαρχει σε αθλητικα πλαισια παντα << κοντρα >> μεταξυ των δυο Συλλογων Παλαιμαχων εξου και η καθιερωμενη καζουρα των νικητων προς τους ηττημενους. Ραντεβου του χρονου πρωτα ο θεος.

απο prootube


Απο την δικη μας πλευρα θα προσθεσουμε την εξαιρετικη αποδοση καποιον παικτων οπως: Βογιατζης, Τ. Παπαχρονης, Αταγιαν, Χορτσας, Καλαμακης, Δρακωνακης και αλλων του Ταλαιπωριακου

αλλα και των: Χατζιδης (MVP), Mητροπουλος, Τσιαντακης, Βαμβακουλας και αλλων του Βραδυποριακου.

Ας δωσουμε ολοι μαζι ραντεβου για του χρονου, οταν την Μεγαλη Παρασκευη του 2011 οταν θα γινει ο 50 ος αγωνας
Βραδυποριακου- Ταλαιπωριακου!!

Θα αξιζει την προσοχη ολων μας, αλλα ιδιαιτερα ολων των φορεων του αθλητισμου με ισως απευθειας τηλεοπτικη και ραδιοφωνικη καλυψη, ωστε να μπορεσει ολη η φιλαθλη Ελλαδα (και οχι μονο) να απολαυσει αυτο το σπουδαιο αθλητικο γεγονος.

Οι χορηγοι ουτως η αλλως περισσευουν για μικροτερης λαμψης και σημασιας γεγονοτα, για αυτον τον αγωνα θεσμο δεν θα βρεθουν??


-----------------------------------------------------------------------------------------


Απο το sportnet.gr



ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟΣ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ -
Πιστοί στο ραντεβού τους
02/04/2010 12:54


Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους για 49η φορά στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Χατζίδης, Τσιαντάκης και Μητρόπουλος ήταν τα νέα πρόσωπα της αναμέτρησης, ενώ μετά από 48 χρόνια ο Ηλίας Ρωσίδης δεν κατάφερε να αγωνιστεί, κάνοντας ωστόσο το εναρκτήριο λάκτισμα.


Ο Νίκος Βαμβακούλας λίγο πριν τη σέντρα με τη γνωστή αίσθηση του χιούμορ τόνισε: «Έχουμε μαζί μας και τους Χατζίδη, Τσιαντάκη Μητρόπουλο και πιστεύω πως θα κερδίσουμε πάλι εύκολα». Όταν όμως μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είχε όρεξη για αστεία. «Όλοι λένε για βελτίωση. Εγώ δεν είδα τίποτα. Δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι και παραμένουμε στάσιμοι».

Για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Δίκαια το παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως ήταν σωστή η απομάκρυνση του Τεν Κάτε. Δεν ξέρω αν ήταν κακός προπονητής, αλλά έκανε συνέχεια αλλαγές και μπέρδευε την ομάδα», ενώ όσον αφορά στο τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να επιστρέψει στις επιτυχίες, είπε: «Να κάνει καλές μεταγραφές και να πάρει έναν καλό προπονητή. Συμφωνώ με τη λύση Βαλβέρδε και από Ελλάδα καλύτερες περιπτώσεις είναι του Λεμονή και του Αναστόπουλου».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Γλύκας, είπε: «Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ για ακόμα μια φορά. Τόσο ο Βραδυποριακος όσο και ο Ταλαιπωριακος είναι μαζί τόσο στους αγώνες όσο και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα».

Τέλος ο Γιώργος Γλου, ο οποίος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Προοδευτικής, τόνισε: «Είναι ο 49ος αγώνας. Εγώ είμαι πάντα κοντά όλα αυτά τα χρόνια και είμαι 49 χρόνια Ολυμπιακός». Ερωτηθείς για το αν έχει κάποιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ, τόνισε: «Πάντα όσοι είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό, είμαστε ενεργοί ο καθένας από το δικό του μετερίζι».

Οι συνθέσεις:

Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Μαργιόλης, Αγγελής, Καραβίτης, Ν. Σιδέρης, Περσίας, Σταυρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσιαντάκης
Ταλαιπωριακός: Μακριωνίδης, Βιδάλης, Νικολακάκος, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Σπετσαρίας, Τσεβρετζής, Μανρέκας, Καλούδης, Φουράκης, Κουράσης
--------------------------------------------------------------------------------------------

απο το atticapress.gr

ΗΜΕΡΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός 1- 2

Πιστοί στο ραντεβού τους για 49η συνεχή χρονιά ήταν οι «Βραδύποροι» και οι «Ταλαίπωροι». Όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής τέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με τον Ταλαιπωριακό να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-1.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Παπαχρόνης και Βαμβακούλας (αυτογκόλ), ενώ για τον Βραδυποριακό σκόραρε ο Βαϊτσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια δεν κατόρθωσε να παίξει ο Ηλίας Ρωσσίδης, ο οποίος, ωστόσο, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα.

Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Μαργιόλης, Αγγελής, Καραβίτης, Ν. Σιδέρης, Περσίας, Σταυρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσιαντάκης

Ταλαιπωριακός: Μακριωνίδης, Βιδάλης, Νικολακάκος, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Σπετσαρίας, Τσεβρετζής, Μανρέκας, Καλούδης, Φουράκης, Κουράσης

*Τελευταίο παιχνίδι για τον Πέτρο Καραβίτη με τη φανέλα του Βραδυποριακού.

*Από την επόμενη χρονιά μέλος της ομάδας του Βραδυποριακού θα είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Απο την Naftemporiki

Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός 1 - 2


Πιστοί στο ραντεβού τους για 49η συνεχή χρονιά ήταν οι «Βραδύποροι» και οι «Ταλαίπωροι». Όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής τέθηκαν σήμερα αντιμέτωποι στο γήπεδο του Κορυδαλλού, με τον Ταλαιπωριακό να παίρνει τελικά τη νίκη με 2-1. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Παπαχρόνης και Βαμβακούλας (αυτογκόλ), ενώ για τον Βραδυποριακό σκόραρε ο Βαϊτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από 48 χρόνια δεν κατόρθωσε να παίξει ο Ηλίας Ρωσσίδης, ο οποίος, ωστόσο, έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα.

------------------------------------------------------------------------------------------

απο το zougla.gr


Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός:

Αγώνας… 49 ετών

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010, 13:39

Μια παράδοση 49 ετών τίμησαν και φέτος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής. Στο γήπεδο του Κορυδαλλού, ο Βραδυποριακός αντιμετώπισε τον Ταλαιπωριακό, ο οποίος επικράτησε 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Βαΐτσης, Βαμβακούλας (αυτογκόλ) και Παπαχρόνης τα γκολ.

Βραδυποριακός: Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Μαργιόλης, Αγγελής, Καραβίτης, Ν. Σιδέρης, Περσίας, Σταυρόπουλος, Μητρόπουλος, Τσιαντάκης.

Ταλαιπωριακός:
Μακριωνίδης, Βιδάλης, Νικολακάκος, Ιωαννίδης, Χατζηαθανασίου, Σπετσαρίας, Τσεβρετζής, Μανρέκας, Καλούδης, Φουράκης, Κουράσης.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ας δουμε καποια βιντεακια:

Ας απολαυσουμε ενα βιντεακι με τις καλυτερες φασεις του αγωνα οπως τις εδειξε το SPORT TV.



Ακολουθουν καποια απο τα δικα μας βιντεο.
Το συνολο των βιντεο θα ανεβει στο YOUTUBE.
Ειναι πανω απο 40 διαφορετικα βιντεο στον ιδιο λογαριασμο - για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι πιο νεοι.









1 σχόλιο: