ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ευκαιριες για ολους τους παικτες απο τον προπονητη της ΠΡΟΟ!


Το έργο της ομάδας του είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο, αφού η διαφορά με την κορυφή είναι δύσκολο να καλυφθεί. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Στέλιος Βογιατζής, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν την Προοδευτική, χωρίς να την έχει δημιουργήσει ο ίδιος το Καλοκαίρι, με σκοπό να την οδηγήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Ο Στέλιος Βογιατζής αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Όταν είσαι οκτώ βαθμούς πίσω, δεν μπορείς να ελπίζεις σε άνοδο. Δυστυχώς, έχουμε μείνει εκτός στόχου. Από εδώ και πέρα, θα δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πάντως, θα κυνηγήσουμε τη νίκη σε όλα τα ματς. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Απο periferiako.com

Σχολιο απο την πλευρα μας:
Τερματιστε οσο ψηλοτερα μπορειτε, γιατι πολλα θα δουμε και θα ακουσουμε ακομα και μετα την ληξη του πρωταθληματος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου