ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ο ομιλος .......NO BET !!!


Πλησιάζει η τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα παρουσιάζει στο σημερινό φύλλο του “goal news”
ο Βασίλης Μότσης, στο οποίο αναλύει τις επτά αγωνιστικές που απομένουν στον 9ο όμιλο και την κατάσταση που επικρατεί στην κορυφή. Μάλιστα, παρατίθεται ειδικό πινακάκι με το πρόγραμμα που απομένει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για τους πέντε μνηστήρες της πρώτης θέσης.

ΟΙ ΕΠΤΑ… ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
«Όσοι υποστήριζαν τους τελευταίους δύο μήνες πως τίποτα δεν είχε κριθεί στον 9ο όμιλο παρά το μεγάλο προβάδισμα που είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Αχαρναϊκός, τώρα πρέπει να αισθάνονται απολύτως δικαιωμένοι. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και οι «βόμβες» που κατά καιρούς… έσκαγαν (εννοώντας τις εκπλήξεις και τα «στραβοπατήματα» των πρωτοπόρων) μας έφεραν στο σήμερα. Αυτό βρίσκει την Καλλονή ισόβαθμη στην κορυφή με τον σύλλογο του Μενιδίου, αλλά και τον κατά πολλούς «τελειωμένο» Αήττητο Σπάτων σε απόσταση… βολής. Στο κόλπο παραμένει και η Προοδευτική, αφού βρίσκεται πέντε πόντους μακριά, αλλά η παραδοχή, πλέον, είναι κοινή πως οι «βυσσινί»… έβγαλαν μόνοι τους τα… μάτια τους με τις δύο απανωτές ήττες από τον Αιολικό εκτός έδρας και από τον Ωρωπό εντός (προχθές το απόγευμα). Πάντως κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει «τελειωμένη» την ομάδα του Κορυδαλλού, καθώς μόνο και μόνο η «βαριά» φανέλα της και η ιστορία της είναι στοιχεία που μπορούν να την «οδηγήσουν» στην ανατροπή της κατάστασης. Και τέλος θα ήταν αφέλεια να αποκλείσουμε από την υπόθεση - άνοδο τον Ωρωπό. Οι επτά βαθμοί διαφοράς από την 1η θέση μπορεί να μην είναι λίγοι (και να προϋποθέτουν «γκέλες» των υπολοίπων), αλλά η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ απέδειξε (και) με το προχθεσινό «διπλό» ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη.
Αν μάλιστα συνυπολογίσει κανείς το ότι οι «μελανόλευκοι» σε γενικές γραμμές έχουν θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα τις επόμενες πέντε αγωνιστικές και πως υποδέχονται την Καλλονή σε έξι… στροφές από τώρα και την τελευταία πηγαίνουν στο Μενίδι, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ότι τα πάντα είναι δυνατά. Το μόνο που εμείς θα προσθέσουμε είναι κάποιες επισημάνσεις. Αυτές έχουν να κάνουν με το ότι την προσεχή Κυριακή ο Αήττητος Σπάτων υποδέχεται την Προοδευτική σε έναν αγώνα που η ισοπαλία δεν θα «βολέψει» κανέναν, όπως και το ότι σε δύο αγωνιστικές ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι Αχαρναϊκός – Καλλονή στο Μενίδι. Και κλείνοντας την αναφορά μας στα μεταξύ των διεκδικητών παιχνίδια (αναφέραμε παραπάνω τα ντέρμπι στα οποία εμπλέκεται ο Ωρωπός), πρέπει να σημειώσουμε πως την τελευταία αγωνιστική η Καλλονή υποδέχεται τον Αήττητο στη ρεβάνς του 1-1 του α’ γύρου. Και είναι πολύ πιθανό ο τίτλος (ανεξάρτητα από το που θα πάει) να κριθεί τότε».

www.periferiako.com
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
και το σχολιο της ημερας:

ΩΡΩΠΟΣ: Έχει κρυφή ελπίδα…

Την περασμένη Τετάρτη κατέκτησε το κύπελλο της ανατολικής Αττικής, την Κυριακή κέρδισε μέσα στον Κορυδαλλό την Προοδευτική. Σε εξαιρετική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται ο Ωρωπός, ο οποίος παραμένει «ζωντανός» στο κυνήγι της ανόδου. Άλλωστε, η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή, του επιτρέπει να κάνει… όνειρα. «Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε όλα τα ματς μέχρι το φινάλε. Σε κάθε αγώνα θα παίζουμε για τη νίκη και ότι βγει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γκλεγκλές, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να τονίσει ότι «θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ την Προοδευτική». Στον επίλογό του, θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση των «βυσσινί» για την άψογη φιλοξενία.


ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου