ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μετά το… κράξιμο, ήρθε η στήριξη!! οτι γραφτηκε για την ΠΡΟΟ μας.

«Πρέπει να αντιληφθείτε ότι αγωνίζεστε στην Προοδευτική.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη γι αυτό μην καταθέτετε τα… όπλα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την εκπλήρωση του στόχου μας».
Με αυτό το μήνυμα, οι οπαδοί της Προοδευτικής θέλησαν να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Ωρωπό με 3-2 στον Kορυδαλλό.
Τα… λαϊκά δικαστήρια της Κυριακής έδωσαν τη θέση τους στη στήριξη προς τους «βυσσινί», καθώς άπαντες θεωρούν ότι τίποτε ακόμη δεν έχει χαθεί, αναφορικά με την άνοδο. Πάντως, είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί του ιστορικού συλλόγου έχουν στο στόχαστρο κάποιους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους θεωρούν ότι δεν έχουν αποδώσει στο απόλυτο των δυνατοτήτων τους.

απο το periferiako.com
--------------------------------------------------------------------------------------------

“Εδώ είναι Προοδευτική!”
Στη σημερινή (χθεσινη) προπόνηση της Προοδευτικής βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπία οπαδών της ομάδας, για να μεταφέρει το μήνυμα της… αφύπνισης μετά την ήττα από τον Ωρωπό.
Επειτα από τη λήξη του χθεσινού αγώνα στη Νίκαια, που βρήκε τον Ωρωπό νικητή με 3-2, οπαδοί της ομάδας του Κορυδαλλού αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες. Ως συνέχεια, σήμερα βρέθηκαν στην προπόνηση και σε πιο ήρεμους τόνους τους ζήτησαν να συνειδητοποιήσουν που βρίσκονται και να κάνουν το 7χ7 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος του 9ου ομίλου.

απο το dokari.gr
---------------------------------------------------------------------------------------------

Ακολουθουν οι χθεσινες αναρτησεις απο τα αλλα μπλογκ μας:

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΑΣ

Στη σημερινη προπονηση βρεθηκαν αρκετοι οπαδοι της Προοδευτικης και εξεθεσαν τα παραπονα τους για την παρουσα κατασταση που κυριαρχει στην ομαδα. Στην προπονηση βρεθηκε ο Προεδρος Κος Κατσιγιαννης , ο Αντιπροεδρος Κος Τζιερης και αρκετα μελη του Διοικητικου συμβουλιου για να συνομιλησουν με τους οπαδους. Τεθηκαν πολλα ερωτηματα που αφορουσαν παιχτες , προπονητη και Διοικηση και εγιναν συζητησεις και με τους Διοικουντες και με ορισμενους ποδοσφαιριστες που χθες υπηρξε ενταση με τους οπαδους μετα τη ληξη του αγωνα. Η ουσια ειναι οτι ακουστηκαν πολλα , υποθηκαν πολλα αλλα εγιναν και πολλες αποκαλυψεις. Εμεις δε λεμε οτι καλυφθηκαμε με τις απαντησεις που πηραμε αλλα θα κρατησουμε μια κουβεντα που ειπε ο προεδρος Κος Κατσιγιαννης << Το καλοκαιρι θα τα πουμε για ολους τους καλοθελητες και αυτους που εταζαν πολλα και διαφορα για την ομαδα καθ' ολη τη διαρκεια της σεζον εως τωρα που μιλαμε. Επισης να ξερετε οτι Διοικηση και οπαδοι πεσαμε στη λουμπα οργανωμενου σχεδιου φαγομαρας μεταξυ μας. Οι εχθροι δεν ειναι και πολυ μακρυα αλλα το καλοκαιρι ειναι ΚΟΝΤΑ !!! >> .
Απ' οτι φαινεται οι ιθυνοντες γνωριζουν τι συμβαινει γυρω τους αλλα θα εξαντλησουν καθε πιθανοτητα για ανοδο ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ με καθε κοστος και το καλοκαιρι θα πεσουν βομβες μεγατονων για πολλα προσωπα.Κατα τη δικια μου καθαρη γνωμη δεν υπαρχει προβλημα μεταξυ των παιχτων οσον αφορα τις σχεσεις μεταξυ τους αλλα ουτε και με τον προπονητη εχουν προβλημα οι παιχτες. Συμπερασμα που βγηκε απο τις συζητησεις με τους παιχτες. Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι αρκετοι παιχτες δεν μπορουν να μπουν στην ψυχολογια του να πρωταγωνιστεις και το επιπεδο τους δεν ειναι αρκετο για να σηκωσουν τη φανελα της Προοδευτικης , κατι που βγηκε με λιγα λογια και απο στοματα Διοικουντων. Το ευχαριστο ειναι οτι συνομιλησαν οπαδοι και παιχτες σε λογικα πλαισια παντα και υπηρξαν ναι μεν διαφωνιες αλλα ολοι συμφωνουν σε εναν κοινο παρονομαστη , οτι λαθη εχουν γινει απο ολους μας ανεξερετως και απο τη Διοικηση και απο τους παιχτες και απο τον προπονητη αλλα και απο τους οπαδους , οι οποιοι τα παραδεχτηκαν και μπροστα σε ολους.Το τελικο συμπερεσμα ειναι οτι πρεπει να σταματησουμε να φαγονομαστε μεταξυ μας γιατι μονο κακα κανουμε στο συλλογο , να συνεχισουμε μεχρι το τελος , ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και να περιμενουμε να τελειωσει η σεζον και ασχετως με το τελικο αποτελεσμα τοτε θα κανουμε τον τελικο απολογισμο για ολους και για ολα !!!Κλεινοντας να τονισουμε οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα παραιτησης η αποχωρησης της Διοικησης αλλα αντιθετα θα γινουν προσπαθειες ενδυναμωσης της δια στοματος του Προεδρου.Θα περιμενουμε λοιπον το καλοκαιρακι και θα τα πουμε , αλλα θα πραξουμε κιολας και αλιμονο εαν βρεθει στο δρομο των οπαδων οποιος ψευδεται και δημιουργει οτιδηποτε εις βαρος του ονοματος της Προοδευτικης οποιος και να ειναι αυτος , απο οποια θεση και να κατεχει ειτε δηλωνει Προοδευτικη ειτε οχι.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ !!!

Αναρτηθηκε Δευτερα 22/ΜΑΡΤ/10 στο http://prootube1977.blogspot.com/


----------------------------------------------------------------------------------------------

Ας γινουμε ασπιδα για την ομαδα
Γραφτηκαν και ειπωθηκαν πολλα απο χτες μεχρι σημερα.
Ειδαμε και στα αλλα μπλογκ πολλα και αξιολογα αρθρα που αποτυπωνουν αναγλυφα το κλιμα.Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου.
Χαθηκε το τρενο χαθηκες και συ... Και αλλα τετοια ωραια.
Τα ακουσαν οι παιχτες απο την αρχη. Ισως ηταν λαθος.
Αλλα ολοι νιωθουμε οτι καποιοι τα παρατησαν ,αρα μπορει ο καθενας να σκεφτει το οτιδηποτε. Ο πελεκυς πεφτει συνηθως σε δικαιους και αδικους.Ορισμενοι παιχτες τρεχουν πρωτοι και καλυτεροι οταν πεφτει το μπαγιοκο αλλα στο γηπεδο σερνονται. Αλλοι ματωνουν και αλλοι πατωνουν.

ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.Και αφου μιλαμε για φευγιο πρεπει να φυγουν οσοι χαιρονται με τις ηττες μας μεσα στο γηπεδο.
Δεν προσφερετε τιποτα δεν σας εχουμε αναγκη.
Ολα αυτα τα ειπαμε σημερα στην διοικηση. Με παρουσια απο ολα τα μπλογκ σχεδον μιλησαμε κα κραξαμε καποιους. Η διοικηση ειπε οτι θα μιλησουμε ολοι μαζι για ολους και για ολα. Μεταξυ μας σε συγκεντρωση θα βγουν αληθειες και να πουμε επιτελους τα πραγματα με το ονομα τους.
Πρωην διοικουντες που ελεγαν παχια λογια για λεφτα και υποστηριξη στην παρουσα και δεν την εκαναν αλλα Μερκελ. Και δεν εδωσαν και σκουζουν τωρα απο χαρα που χανουμε. Ακουστηκαν και αυτα!!!
Και αλλα που περιμενουμε να βγουν στην φορα κανονικα οχι με μπηχτες...Υπαρχει καποιος που τα περνει? Δεν τα περνει αλλα ξερει και δεν μιλαει.Εμεις δεν θα μπουμε στο γαιτανακι αυτο.
Λεμε τι ακουμε και τι βλεπουμε. Κλικες, ομαδες μισοι, και παθοι.
Για την ομαδα τιποτα, παρτακιδες και κομπλεξικοι ολοι??
Η Δ εθνικη εγινε κουσουρι και δεν λεει να μας αφησει.
Οι οπαδοι απο μερια μας, θελουμε να γινουμε ασπιδα προς την οποια διοικηση μπορει να σηκωσει το βαρος του σωματειου.
Η παρουσα διοικηση εχει και θα εχει την υποστηριξη μας αλλα πρεπει να καθαρισει την θεση της, την ομαδα.
Μας τρωει σαρακι και δεν βλεπω πως θα φυγει δυστυχως.
Η διοικηση θα μας εχει διπλα της αλλα καιρος ειναι να παρει θεση εναντια στην αρρωστεια που μας περιβαλει. Να κατονομασει τα κακος κειμενα, να σουταρει τα λαμογια να πει που παει.
Ο προεδρος στην συνεντευξη του ειπε πολλα. Αυτο το ομορφο οικοδομημα που οραματιζεται μπορει να το κανει πραξη?
Και αφου προσπαθει ποιος του σκαβει το λακο?
Ερωτηματα και ερωτηματικα, σκιες και φημες.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Σηκωστε κεφαλι και αναστημα να δουμε τι θα γινει....Στην τελικη να πουμε τα παραταμε να φυγουνε αυτοι που τρωνε λεφτα και δεν κανουν τιποτα.
ΑΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΔΙΑ.
7 ΣΤΑ 7 ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

Αναρτηθηκε Δευτερα 22/Μαρτιου/10 απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/

---------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ... ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ..

Ακόμη μια ήττα στο σακούλι της αγωνιστικής κατρακύλας της Προο... όμως τι φταίει??? ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...!!!
Δεν μιλήσαμε όταν έπρεπε... χαίδεψαμε μέχρι αίσχους... και το αποτέλεσμα είναι αυτό... παίκτες να μην παίζουν και να παίζουν άμα το θυμηθούν... μία ομάδα που ναι απλά για κλάματα. οι οπαδοι να ειμαστε φρικαρεμένη με το τι έγινε απο κεί που δεν το περιμέναμε... μία κατάσταση κυριολεκτικά ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ...!!!
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ...


ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟ...!!!! ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...


Προς τους ''Ποδοσφαιριστες'' της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΛΑ ΝΤΡΩΠΙΑΣΑΤΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΘΕΛΗΜΕΝΑ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΙΜΑ. ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ... ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...!!!

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ... ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ... ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ...!!!!

απο το: http://keratsinifans.blogspot.com

===================================================================

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ ΥΠΟΘΕΤΩ?
ΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:

Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΤΟΥ!

ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ Η ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ........
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ LIVE!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου