ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Περιεργος ορισμος των διαιτητων των αγώνων σε Νίκαια, Αμφιάλη

Απο το http://prootube1977.blogspot.com/

Με δύο ημέρες καθυστέρηση γνωστοποίησε η ΚΕΔ τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του 9ου ομίλου, οι οποίες δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική ανακοίνωση. Έτσι: * Στον αγώνα Προοδευτική – Ελλάς Ποντίων (07/03/2010, ώρα 15:00 Δημ. Στάδιο Νικαίας) ορίσθηκαν οι: Στ. Μάνταλος, Γ. Δανέζης-Ν. Τσαγκάρης (ΕΠΣ Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας Δ. Γκρούτσης (ΕΠΣ Κορινθίας). * Στον αγώνα Άρης Αμφιάλης – Κερατσίνι (07/03/2010, 6.3.10 ώρα 15:00 Δημ. Στάδιο Σιταποθηκών) ορίσθηκαν οι: Π. Γκιόλιας, Α. Ταρανάς-Σ. Νικολαδός (ΕΠΣ Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας Ι. Κωνσταντινίδου (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής).

Απο periferiako.com

Γιατι κυριοι τετοια καθυστερηση ? Θελατε να βρειτε Ποιος ειναι ο καλυτερος σας << χασαπης >> εκει στο συνδεσμο διαιτητων ΑΘΗΝΑΣ ? εεε ???
Δεν με καταλαβενετε ? Να σας εξηγησω παρακατω μεσα απο μια μινι ερευνα του PROOTUBE.

Απο dikisports.blogspot.com στις 4-1-10

Σταύρος Μάνταλος από την Αθήνα, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Μήτσιος από τα Γιάννενα, Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κόρινθο, Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, Γιώργος Σέγκος από την Ευβοια και Παναγιώτης Καραγκούνιας από την Αχαία.
Συγκρατήστε αυτά τα ονόματα των διαιτητών Β΄Εθνικής γιατί σε λίγο καιρό θα τους δείτε να σφυρίζουν στη Σούπερ Λίγκα,με βάση τις πληροφορίες της ιστοσελίδας diaititis.gr.
Το ωραίο είναι ότι ο πρώτος της λίστας,ο Μάνταλος,μόλις χθες προκάλεσε την μήνιν του προέδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη,ο οποίος έχει καταγγείλει ότι "κάθε εβδομάδα στήνεται και ένα ματς στη Β΄Εθνική". Ο Αθηναίος διαιτητής στον αγώνα του Βόλου απέβαλε δύο παίκτες και τον προπονητή της ομάδας των Σερρών.

Εχει και συνεχεια ομως ...

Απο bethniki.5forum.net στις 24-2-10 γραφτηκε

1)Ο Μάνταλος είναι διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών με καταγωγή από το Βόλο.

2)Ο διαιτητής Μάνταλος έχει πάρει εργολαβεία τα ντέρμπι του Βόλου μέχρι στιγμής,όπως και το Ο.Φ.Η.-ΟΒ, ΟΒ-Εθνικός, ΟΒ-Πανσερραικός κλπ και σε όλα τα παιχνίδια έτρεξε αίμα από τον αντίπαλο του Μπέου.

3)ο σύνδεσμος διαιτητών Αθήνας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ από το παρεάκι Κομπότη-Ψωμιάδη-Καλογιάννη-Μπέου κλπ.

4)Σχεδόν ΟΛΑ τα παιχνίδια της Κέρκυρας τα σφυρίζουν διαιτητές του συνδέσμου Αθηνών.

5)Στο παιχνίδι ΑΣΑ-Κέρκυρα ορίστηκε πάλι διαιτητής από την Αθήνα.Συγκεκριμένα ο Βολιώτης Μάνταλος.Ο οποίος έσφαξε την Αναγέννηση στο γόνατο,της ακύρωσε κανονικό γκολ και 90 λεπτά σφύριζε 0-100 υπερ της Κέρκυρας ξεσηκώνοντας όλο το γήπεδο.

6)Σε λίγες αγωνιστικές υπάρχει παιχνίδι ΑΣΑ - ΟΛΥ.Β.

7)Ο Βολιώτης διαιτητής Μάνταλος βλέποντας οτι παρά την σφαγή οι Καρδιτσιώτες δε μπήκαν μέσα να τον δείρουν,αποφάσισε χωρίς κανένα λόγο να κάνει κωλόχερο στην κερκίδα της Αναγέννησης(το καταγγέλουν όσοι ήταν στο γήπεδο).

8 ) Στο Φύλλο αγώνα ΚΑΙΕΙ την ΑΣΑ που κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ με τιμωρία έδρας,με τους Καρδιτσιώτες να λένε οτι τα 90/100 που γράφει είναι εντελώς ψεύτικά.

Και το σχολιο του χρηστη ειναι...
με ποιό κριτήριο ο Μάνταλος ΟΡΙΖΕΤΑΙ να παίξει σε συγκεκριμένους αγώνες?
δεν υπάρχει κλήρωση διατητών σε αυτό το γ@μημένο πρωτάθλημα Β Εθνικής?


Και παμε για αλλα....

Απο www.inews.gr στις 17-2-10

"Όργια στην Β' Εθνική"

"Η πολύπαθη Β' Εθνική βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αυτή την φορά όχι για τα όσα υπάρχουν στον φάκελο με τα στημένα παιχνίδια, που έχει πάει στον εισαγγελέα, αλλά για το γεγονός ότι έχει αρχίσει να ξεφεύγει και πάλι ο έλεγχος στην διαιτησία. Που φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο όχι χάθηκε ο έλεγχος; Με τον ντόρο που έχει γίνει με την διαιτησία του Μάνταλου στο... παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Κέρκυρα, όπου ο Αθηναίος ρέφερι έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει η Καρδίτσα (ακύρωσε γκολ, δεν έδωσε πέναλτι), αλλά η Θεσσαλική ομάδα νίκησε και αυτόν και την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.Ο Μάνταλος είναι ο πιο διαφημισμένος διαιτητής της Β' Εθνικής και ο νούμερο ένα υποψήφιος για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, αλλά φαίνεται ότι παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρετιρέ της ΕΠΟ, στα κάτω διαμερίσματα λειτουργούν με τις πρακτικές των προηγούμενων εποχών, των προηγούμενων διοικήσεων.Τι λέγεται, λοιπόν, στην ποδοσφαιρική πιάτσα; Ότι ο αρχιδιαιτητής της Β' Εθνικής, ο Παπαδάκος ορίζει τους διαιτητές με βάση τα θέλω των δυνατών ομάδων της κατηγορίας. Ότι όποιος διαιτητής «ακούει» θα προχωρήσει και θα ανέβει κατηγορία και όποιος "παίζει για την πάρτη του" δηλαδή, δεν κάνει κέφια άλλων τότε τον τρώει το μαύρο σκοτάδι.Γι' αυτό υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική διαιτησίες σαν του Μάνταλου, με τον ορισμό του οποίο στον αγώνα στην Καρδίτσα, πανηγύριζαν στην Κέρκυρα. ’λλωστε στο ημιεπίσημο σάιτ της Κέρκυρας, το aokerkyra.com όταν ορίστηκε ο Μάνταλος στο κείμενο της δημοσίευσης της είδησης υπήρχε τίτλος "ο... γουρλής Μάνταλος σφυρίζει στην Καρδίτσα" (http://www.aokerkyra.com/readnew.php?aa=3868).Αλλά τα πεπραγμένα του έκαναν τον γύρο της Ελλάδας από τα βιντεάκια που ανέβηκαν στο anagenisi.net και έφτασαν μέχρι το youtube.com.Όμως, όλα αυτά συμβαίνουν επειδή δεν υπάρχει πυγμή από τον αρχιδιαιτητή της Β" Εθνικής, τον Παπαδάκο. Και πώς να υπάρχει άλλωστε, αφού ο Παπαδάκος εδραιώθηκε ως διαιτητής και έγινε διεθνής της εποχή της "παράγκας" (Πρωταγωνίστησε στην σφαγή του Παναθηναϊκού την σεζόν 1998 – 99 στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-4, τότε που οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 2-0, αλλά με την αποβολή του Μπασινά, με ένα γκολ που ήταν επιθετικό φάουλ και με το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς στο 4-2) και τώρα που θεωρεί ότι ο Νίκος Πατέρας "ελέγχει τα κόζια" ψάχνει άκρες μαζί του. "Δείτε τη σφαγή του Παναθηναϊκού από τον Παπαδάκο:http://www.balla.gr/default.asp?pid=95&la=1&catId=323

Που πατε δειτε και αυτο ειναι προσφατο....

Απο sports.pathfinder.gr

Μπειτε σε αυτον τον συνδεσμο
http://www.cnews.ch/news/athletics/anagennese-kerkura-ta-video-toy-agona.html
και θα δειτε τα επιμαχα βιντεο απο το χειρουργειο που εγινε στην Καρδιτσα.

Αυτα τα ολιγα για τωρα. Βρηκαμε παρα πολλα στοιχεια και αρθρα για τον συγκεκριμενο Διαιτητη αλλα πιστευουμε οτι αυτα που σας παραθετουμε παραπανω αρκουν για να σας αποδειξουμε οτι η παραγγα ζει και βασιλευει.

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου