ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΝΕΑ, ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΜΕ.....ΚΑΙ ΛΕΜΕ (ΣΟΡΡΥ ...ΓΡΑΦΟΥΜΕ)

FRIDAY, MARCH 5, 2010
Next game is a HOMEGAME again!! PROODEFTIKH F.C. - HELLAS PONTION
Our next game is again a homegame.
SUNDAY 7/MARCH/2010 at 15:00 local Greek time against our neighbourhood team of HELLAS PONTION.
Again the expectation of attendance of supporters of PROODEFTIKH FC is high and if the weather won't be bad, we are expecting more than 1200 spectators in the "CAGE".
Do not forget, that we are only by 2 points away from beeing the leading team in the 9th pool of the 4th division in Greece.
We will keep you updated - and if there will be any live transmission organized from any other blog, you will see the link in this Blog on time as well.
So keep visiting us.
Anyway Sunday evening again, videos & photos of Sunday's homegame will be posted throughout the blogs of the PROODEFTIKH supporters.
ΑΠΟ ΤΟ:http://globalprootribe.blogspot.com/
μην ξεχνατε οτι το μπλογκ μας μονο στην Αγγλικη γλωσσα λειτουργει κανονικα ενημερωνοντας τους φιλους της ΠΡΟΟ στο εξωτερικο.

Το φόρουμ είναι πάλι δίπλα σας...

Μπραβo ρε donkey!!!!

Εδώ και 5 μέρες περίπου το φόρουμ ήταν απενεργοποιημένο από τον κεντρικό server... Ζητούσε ένα πόσο της τάξης των 5 ευρώ περίπου για να ενεργοποιηθεί πάλι και όλο αυτό το έκανε χωρίς κάποιον προφανή λόγο μάλλον για να εισπράξει το χαρτζιλίκι του ο κάτοχος του server και όποιοι τέλοσπαντων έχουν φτίαξει αυτό το λογισμικό με τα φόρουμ. Λογικό ή όχι αλλά όλα θέλουν πλέον τον οβολό τους και το χρήμα τα κινεί. Στο δια ταύτα το φόρουμ είναι πλέον πάλι online αφού πληρώθηκε αυτό το ποσό αλλά σε περίπτωση που αρχίσουν και κάνουν τέτοια κόλπα πάλι κάτι το οποίο δε το νομίζω για όλο τον υπόλοιπο χρόνο καλό είναι να κοιτάξουμε και αλλού. Αυτά έτσι για να μην νομίζει κανένας ότι φταίει κάποιος από εμάς που δεν του άνοιγε η σελίδα...και σε καμία περίπτωση για να πάρω ούτε εγώ αυτό το ευτελές ποσό του ενός καφέ όπως θα το χαρακτήριζα ούτε θετικά σχόλια για την κίνηση αυτή αλλά και ούτε να αμφισβητήσει καμιά κακιά γλώσσα την δουλειά που κάνουμε όλοι μας για την ενημέρωση των φίλων της "Προο" στο διαδίκτυο.

Donkey2(Γιώργος Π.)

Σας περιμένουμε πάλι να τα πούμε και απο εκεί...



Re: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ
Επιτέλους ξανανέβηκε το φόρουμ.Μπράβο donkey. Για να θυμηθούμε όμως λίγο την παλιά ΠΡΟΟ μας που εμείς δεν την έχουμε δει καθόλου αλλά έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά.Ψάξε ψάξε τελικά όλο και κάτι βρίσκεις.

ΣΤ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1973-1974(Β' ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΙΛΟΣ Β1) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1
http://www.ert-archives.gr/V3/public/po ... =mMainView

ΚΛΟΥΒΙ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
http://www.ert-archives.gr/V3/PUBLIC/PO ... =MMAINVIEW

Δείτε την ΝO GATE χωρίς κάγκελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου