ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ λεγεται αυτη η λεξη!!!

Την αμεση αυτοκριτικη απο ολους, για την δημιουργηθεισα κατασταση στο ποδοσφαιρικο τμημα της Προοδευτικης, εχει τωρα αναγκη η ομαδα.

Ολοι φερουν μεριδιο ευθυνης για οτι συνεβει τις δυο τελευταιες αγωνιστικες, απο τους παικτες, το τεχνικο τιμ, μεχρι και τους φιλαθλους!!
Η πειθαρχια και η προσηλωση στον αντικειμενικο στοχο απο ολους,
ηταν το ζητουμενο- απο ολους !!
Και τι εγινε αντ' αυτου?

Ολοι μαζι καταφεραμε να φτασουμε εδω που ειμαστε, διαβαζωντας στο σαιτ του Περιφεριακου το οτι
"η Προοδευτικη.......βγαζει τα ματια της''
Και αδικο δεν εχουν αυτοι που το εγραψαν.

Αντι να ειμαστε +1 απο τον δευτερο, αντε -2 απο την κορυφη, ειμαστε παλι στο -5!
Θεωρητικα, δεν αλλαξε τιποτα αν το δουμε βαθμολογικα (σε σχεση με την Κυριακη το πρωι, - 5 βαθμους ειμασταν πισω απο την Κορυφη, -5 ειμαστε και παλι (χαρη στην τρελα της Αμφιαλης) απλα μενει ενας αγωνας λιγοτερος μεχρι το τελος της κουρσας) αλλα ουσιαστικα η ομαδα αφ'ενος, και οι φιλοι της αφ'ετερου στο θεμα της ψυχολογιας δεν ''τραβηξαν οταν επρεπε'' ουτε εχτες στην διαρκεια του αγωνα, ουτε μετα τον χθεσινο αγωνα με τον Ωρωπο.

Το αποτελεσμα το γνωριζουν ολοι,ποιο ενδεχομενως θα ειναι.

''Εσωστρεφεια και γκρινια κατα δικαιων και αδικων και απογοητευση''
και το γνωστο παντογνωστικο << δεν στο ελεγα εγω, κατι ηξερα >>

Εδω ομως, μαλλον θα πρεπει να επικρατησει και λιγο διαυγεια και ορθολογισμος!!!
Ολοι εχουν απο κατι να κανουν και να προσφερουν, ωστε να αντιστραφει αυτο το αρωστο και συναμα κακο κλιμα.

Ο καθε ενας απο την δικη του πλευρα!!!

Οι παικτες (πρωτα απο ολα) ας κατσουν να αναλυσουν την κατασταση - βαζοντας μπροσταρηδες τους πιο εμπειρους μεταξυ τους, που θα τους βοηθησουν- γιατι μαλλον θα τα εχουν ξαναπερασει,
το προπονητικο τιμ (που εχει εμπειρια πολλων ετων απο την ομαδα και την περιεργη ιδιοσυγκρασια της) πρεπει να κανει την ομαδα πιο πειθαρχημενη και στο γηπεδο αλλα και εξωαγωνιστικα!!
Στο κατω-κατω πρωταθλητισμο θελαμε να κανουμε, υπαρχουν και καποιοι κανονες σε αυτο!!

Απο εκει και μετα ο λογος πεφτει και στην διοικηση μας, που φετος σταθηκε στην ομαδα μας - οπως ειχαμε πολλα χρονια να δουμε στην Προο.
Οτι αποφασισουν αυτοι οι οποιοι βαζουν τα χρηματα τους και εχουν την ομαδα να λειτουργει σαν ΠΑΕ, αυτο θα το σεβαστουν ολοι!!
Διοτι το προβλημα ειναι τελικα, οτι δεν υπαρχει σεβασμος σε προσωπα και καταστασεις!!

Και τελος εμεις!! ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ!!
Χθες ακουστηκαν πολλα και ειπωθηκαν περισσοτερα ακομα.
Οι παικτες ειχαν παρει το μηνημα απο το πρωτο ημιχρονο, παιζοντας
ουσιαστικα με κομμενα τα ποδια.
Οταν η ομαδα μπηκε στο Β' ημιχρονο, ειδαμε στην αρχη του, μια ομαδα διαφορετικη απο το Α' ημιχρονο. Προσπαθουσαν, δημιουργουσαν και εχαναν ευκαιριες (τα βιντεο επιτηδες δεν τα ανεβασα ακομα) και ουτε θελω με αυτα που διαβαζετε ολοι, να εχετε την παραμικρη εντυπωση οτι προσπαθω να καλυψω τους παικτες!!
Ισοφαρισαμε, ειχαμε δοκαρι και γενικα η ομαδα ειχε αρχισει να ρολαρει παλι, οπως και ενα μερος του κοσμου!!!
Ναι του ιδιου κοσμου που ηταν και στο Α' ημιχρονο εκει, και αποδοκιμαζε.

Το πως και γιατι ηρθε το δευτερο γκολ του Ωρωπου, μπορει να το δειτε και σε βιντεο (ισως). Αλλα εκει ηταν ομως και το κρισιμο σημειο που χαθηκε η ψυχολογια και παλι, πρωτα στην εξεδρα και μετα και στην ομαδα (απο αυτα που ακουγε, και απο αυτα που εβλεπε να συμβαινουν).
Μολις ειχαμε μαθει για το 0-1 της Αμφιαλης (θυμαμαι χαρακτηριστικα να πανυγυριζουν καποιοι και στο πεταλο - μαλλον για τον λογω αυτο!), δεχτηκαμε το δευτερο γκολ απο τον Ωρωπο. Τυχαιο γεγονος η οχι, δεν μπορω να απαντησω!!

Δυστυχως, κατα την αποψη μου, που και ποδοσφαιρο βλεπω πολλα χρονια αλλα και την Προοδευτικη (πριν καν ιδρυσουμε - αυτο που σημερα καποιοι θελουν ακομα να το αποκαλουν " NO GATE") τον αγωνα τον χθεσινο, τον εχασε η εξεδρα!!!
Για αυτο λεω, αυτοκριτικη απο ολους και ας ποναει.

Ναι, καναμε λαθος ακομα και εμεις, που δεν σταματησαμε αυτα που συνεβαιναν μετα το 1-2!!
Για να μπορουμε να βασιστουμε καποια στιγμη σε αυτην την ομαδα, στο συνολο της!! Και ειδικα στο συνολο των ανθρωπων που την αποτελουν (που βεβαια συμπεριλαμβανονται και οι φιλοι της).
Απο την Κυριακη το βραδυ της ηττας απο τον Αιολικο, ειχαμε αρκετοι επισημανει οτι τιποτα δεν χαθηκε για την ανοδο και στο φορουμ πριν πεσει ο σερβερ) και στα μπλογκ και αλλου.
Οσοι τα διαβασαν (και ευτυχως που ολοι μας, εχουμε και τους μετρητες επισκεπτων και ξερουμε ποσοι ηταν - και ποιοι) τι καταλαβαν??

Γραψαμε οτι ο δρομος εχει για ολους ανεξαιρετως, πολλες λακουβες και παγιδες - βλεπε εχτες Αμφιαλη - η ΑΕ Περαματος εχασε με το σφυριγμα της ληξης, τα απληρωτα επι τρεις μηνες Σπατα κανωντας μια βολτα μεχρι το Λαυριο, εγιναν βασικοι διεκδικητες της ανοδου, με τους Λαυριωτες να αλλαζουν μπαταριες στα κομπιουτερακια ,να κανουν λογαριασμους για να δουν πως θα σωθουν!!

Το αποτελεσμα ειναι οτι μετα την ηττα με τον Ωρωπο (που ηταν ΣΟΚ) πολλοι ειπαν:<< ευτυχως - γιατι τωρα δεν εχω αγχος να ανεβω>>

Επιτρεψτε μου βρε παιδια, αλλα αυτοι πολυ καλα θα κανουν, να μην ξαναερθουν κατα κλουβι μερια!!!
θα θελαμε να σας ξαναδουμε μαζι μας, οταν βγαλετε το επομενο διαρκειας σας, για αγωνες μεγαλων επαγγελματικων κατηγοριων. Ενταξει?

Επειδη οι γνησιοι Προοδευτικανοι δεν ειναι λιγοψυχοι, επιτρεψτε μου πολυ ευγενικα να σας επισημανω, οτι θεση μεταξυ μας, δεν εχετε πια!!!
Και ενας - ενας θα φευγετε!!!!
Δεν πειραζει, την ομαδα θα την παμε εκει που τις πραγματικα αξιζει, ολοι οι υπολοιποι!!!

Αυτα για τωρα, κεφαλια μεσα, ολοι εχουμε να ασχοληθουμε με αυτα που προαναφερθηκαν!!

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙΣΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή