ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ, ΞΥΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ'' ΤΣΙΓΑΡΑ'', ΤΑ ''ΠΟΤΑ'' ΚΑΙ ΤΑ'' ΞΕΝΥΧΤΙΑ'' ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!
Τελικα ειχε δικιο ο Χρ. Κυριαζης οταν κυκλοφορισε το ασμα αυτο πριν μερικα χρονια!!

Σημερα δεν θα γραψουμε πολλα για την ντροπιαστικη ηττα της Προοδευτικης απο τον Ωρωπο με 2-3, απλα θα ανεβει το βιντεακι με την εισοδο των ομαδων.
Απο αυριο θα εχουμε αναφορες για πολλους!! Και παικτες και τεχνικο τμημα αλλα και για τους φιλαθλους μας!!

Την λεζαντα για το βιντεακι θα την γραψουμε εδω, πανω απο το βιντεο για να την διαβασετε πριν το δειτε.

Η εικονα που φαινεται απο τις αδειες εξεδρες στο κλουβι, ειναι το αποτελεσμα του σεβασμου σας προς την ομαδα, την διοικηση και τον κοσμο της οικογενειας που λεγεται ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.
Οπως εχει γραψει και ο Κυριος Βουρδαμης σε επιστολη του προς της αθλητικες αρχες, η Προοδευτικη κυριοι δεν πεθαινει - διοτι ειναι σαν την Ελλαδα, μια ζωη θα αναγενναται απο τις σταχτες της.
Εμεις θα προσθεσουμε μονο την επαναληψη ενος μηνηματος μας μεσοβδομαδα:

Η ουσια ειναι αλλου: οτι Φοινικες που αναγεννωνται απο την ιδια τους την σταχτη, υπαρχουν ελαχιστοι!!!
Ενας απο αυτους τους Φοινικες λεγεται ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!
Και ειναι πολυ μεγαλυτερο ον, οπως και πιο δυνατο απο καθε ''παπαγαλακι'' η ''σπουργιτακι'' η '' χαρουμενο χελιδονακι της ανοιξης που ηρθε'' !


---Προσεχτε καλα, διοτι αμα σε βρει αυτη η φτερουγα του Φοινικα, το σημαδι που θα σου αφησει, θα ειναι ανεξητηλο για μια ζωη. Σαν τατουαζ θα φαινεται!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου