ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ''ΦΟΙΝΙΚΕΣ'' ΗΡΘΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ


ΑΠΟ ΤΟ VISSINI FORUM:

Αναρτηση απο τον φιλο: SFILTRO

Re: ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ - Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Μερικές προτάσεις από εμένα για το πως μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα ως κοινωνία Προοδευτικάνων, δηλαδή προοδευτικών...
Η ιδέα για το "Φοίνιξ store" με βρίσκει σύμφωνο, αλλά επειδή πάντα θα βρεθούν κάποιοι να πουν, "αυτά δεν γίνονται", "και ποιος θα τα οργανώσει;" και διάφορα άλλα δίκαια και άδικα, μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο απλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος.
Αρχικά προτείνω το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας και ή κάρτα μέλους του συλλόγου να δίνουν κάποια επιπλέον δικαιώματα. Δηλαδή μπορούν όσοι έχουν μαγαζιά να δίνουν μια έκπτωση (όσο θέλει ο καθένας) για τους καταγεγραμμένους Προοδευτικάνους.
Λέω καταγεγραμμένους για να μην υπάρχουν φαινόμενα εκμετάλλευσης αυτών που θέλουν να προσφέρουν κάτι.
Επίσης μπορούν κάποιοι να προσφέρουν ότι υπηρεσίες μπορούν για να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Εγώ για παράδειγμα (αν ήμουν εκεί θα το έκανα), θα μπορούσα το καλοκαίρι που είναι περίοδος εξετάσεων, να κάνω κάποια επαναληπτικά μαθήματα δωρεάν σε παιδιά Προοδευτικάνων που δεν μπορούν να πληρώσουν κάποιο φροντιστήριο.
Ο καθένας μας θα μπορούσε κάτι τέτοιο να σκεφτεί για να βοηθήσει.
Η άλλη ιδέα που έχω είναι για την ανταλλαγή αγαθών. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα, στο τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, να μαζευτούμε όλοι στο γήπεδο με όποιο αντικείμενο απλά μας τρώει χώρο και δεν το χρησιμοποιούμε ποτέ και είτε να τα ανταλλάξουμε μεταξύ μας (βάζοντας κάποιους απλούς και τυπικούς κανόνες για να μη γίνει χάος) είτε να βάλουμε κάποιο συμβολικό τίμημα και με τα κέρδη να βοηθήσουμε την ομάδα, ή και όποιον από εμάς έχει περισσότερη ανάγκη.
Νομίζω πως κάπως έτσι απλά μπορούμε να αρχίσουμε και μετά αν πάει καλά, να οργανώσουμε πολύ μεγαλύτερα πράγματα.

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ!!
ALL YOU NEED....IS PROO!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου