ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ!!



Βρεθήκαμε όλη η παρέα, νωρίτερα από ότι συνήθως στο γήπεδο την Κυριακή ( Δεν βρήκαμε καθ' οδό την κίνηση που έχει συνήθως )

Αλλά μας ήρθε μια ωραία ιδέα κατηφορίζοντας για το γήπεδο. Να μοιραστούμε σε όλες τις εξέδρες και να καταγράψουμε τις εντυπώσεις μας.

Είδαμε μετά από αρκετό καιρό νέα κασκόλ της ομάδας μας (με όμορφο ντιζαιν) προς διάθεση. Στην πορεία μάθαμε ότι και ο σημερινός μας πρόεδρος αγόρασε και μοίρασε σε παιδιά αλλά και ο προηγούμενος πρόεδρος, αγόρασε όσα περίσσεψαν περίπου 30-35 κομμάτια(για να διατεθούν και αυτά σε παιδιά).

Και οι δυο πράξεις άξιες συγχαρητηρίων, όπως και όσοι, ανεξάρτητα την ηλικία τους, φίλοι της ομάδας, έδωσαν τον οβολό τους και προμηθεύτηκαν το η τα νέα τους κασκόλ!! (Κάποιοι πήραν παραπάνω από ένα, καβατζα για να έχουν - όπως έλεγαν στους φίλους τους)

Χαρήκαμε όλοι ιδιαίτερα, να βλέπουμε γνωστούς φίλους της ομάδας μας, σε διάφορες ηλικιακές ομάδες, από περίπου 10 ετών έως και άνω των 50 ετών ίσως και άνω των 60, να φορούν το κασκόλ της ομάδας τους (χωρίς να το επιβάλει καν ο καιρός που ήταν γλυκός).

Είχα γράψει και από αυτό το μπλογκ, για ποιον σκοπό θα διατεθούν τα έσοδα από την διάθεση των νέων κασκόλ- και για να "αβγατίσουν'' ακόμα πιο πολύ τα έσοδα, προτείνω το αρχικό κεφάλαιο να επαναεπενδυθει στην παραγωγή άλλων τόσων κασκόλ τουλάχιστον!!

Ώστε και περισσότεροι φίλοι της ΠΡΟΟ να τα αποκτήσουν, αλλά και τα κορίτσια του βόλεϊ, να χαρούν την εισφορά στο τμήμα τους!! Και το αρχικό κεφάλαιο, το οποίο μπορεί να "αβγατίσει" με άλλη μια εξόρμηση στο γήπεδο, μπορεί να επενδυθεί στην παραγωγή σημαιών της ομάδας - που χρόνια τώρα λείπουν από την εξέδρα μας - ξέχασε φαίνεται όλος ο κόσμος, ότι από δυο κομμάτια χοντρή φόδρα, φτιάχναμε πιτσιρίκια της σημαίες που πλημμύριζαν της εξέδρες του γήπεδο!!

Είμαι σίγουρος ότι 20 - 30 σημαίες μπορεί να κυματίζουν σε λίγο καιρό στο κλουβί και όχι μόνο!! Και στην πορεία μπλουζάκια, καπέλα κλπ.


Παρατηρήσαμε όλοι μας όμως και αρκετούς, οι οποίοι δεν.......

Χαρακτηριστικά οι περισσότεροι από τους δεν....., που προσωπικά εγώ, δεν τους θυμάμαι να φοράνε κάποιο διακριτικό της ομάδας (που λένε ότι υποστηρίζουν), σχεδόν ποτέ τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια, σε όποια κατηγορία και αν αγωνιζόταν η ομάδα μας!!

Ίσως......να νομίζουν ότι παραείναι κυριλέ για τέτοια πια, γιατί η δικαιολογία ότι πρόκειται για διακριτικά ομάδας που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική (όπως άκουσα) δεν ευσταθεί - είπαμε πριν ότι ούτε στην Α' Εθνική καλά-καλά δεν φορούσαν ούτε κασκόλ ούτε κάτι άλλο με το διακριτικό της ομάδας μας.

Αλλά στην κριτική, η γλώσσα τους είναι πάντα ποιο γρήγορη απ την σκέψη τους η την όποια αντίληψη έχουν για το άθλημα, διότι έχουν απαιτήσεις τύπου Αρσεναλ, Μπαγερν, Μπαρτσελονας και βαλε από την σημερινή Προοδευτική που παλεύει να ξεφύγει από την μιζέρια της Δ' Εθνικής!!

Διότι πολλές φορές οι ίδιοι οι δεν..., είναι και οι γκραντε κριτές και της τακτικής της ομάδας η και της απόδοσης του κάθε αθλητή μας ξεχωριστά, σχεδόν σε κάθε φάση που γίνεται. Στο κάτω-κάτω της γραφής, για αθλητές πρόκειται, μιας ομάδας που για κάποιους εξωαγωνιστικους λόγους (γνωστοί σε όλους μας), βρέθηκαν να φοράνε τις ιστορικές φανέλες με το σήμα του Φοίνικα που αναγεννάτε απ' τις στάχτες του, αλλά βρέθηκαν να αγωνίζονται τα τελευταία τρία χρόνια στην Δ' Εθνική.



αυτο που ακολουθει ειναι εξαιρετικα αφιερωμενο...




Υπάρχουν όμως πάρα πολλοί αθλητές (θέλω να πιστεύω) μέσα στην ομάδα, οι οποίοι και σέβονται και τιμούν την φανέλα και την ομάδα- και δίνουν αυτό που μπορούν να προσφέρουν. Με δουλειά όλη δική τους και με οργάνωση και από την διοίκηση μας και από το τεχνικό επιτελείο της Προοδευτικής, αρχίσαμε από φέτος να βλέπουμε και πάλι ενδιαφέρον ποδόσφαιρο.

Και μόνο ότι ακούς και πάλι το "ΑΑΑΧ" στην χαμένη ευκαιρία, το χειροκρότημα της εξέδρας για την καλή (αν και άστοχη καμία φορά) προσπάθεια κάποιου παίκτη, τον κόσμο που συμπαρίσταται φωνάζοντας ''παμε ρε παιδιά- δεν πειράζει'' δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο!! Άλλωστε από την πλευρά μας, ανεβάζουμε και τα σχετικά βίντεο, όπου όλα και φαίνονται αλλά και ακούγονται - ουδέν κρυφό από τον π.... τον φακό!

Είδαμε κόσμο την Κυριακή που είχαμε πολύ καιρό να δούμε στο Γήπεδο (μάλλον μετά το τσαμπουκαλίδικο αποτέλεσμα στο Μενίδι) - όμως παρατηρήσαμε όλοι μας και κάποιες ηχηρές απουσίες (ίσως ελέω αποτελέσματος με Καλλονή και προσωρινής απογοήτευσης)

Το κλείνουμε εδώ (όλοι οι γράφοντες) το θέμα αυτό, και οποίος πήρε το μήνυμα άσ’ το μεταδώσει και στους άλλους...... τους δεν!!!

Η Προοδευτική τώρα πια, εδώ που έφτασε και το πρωτάθλημα, πρέπει να δείξει ότι είναι ομάδα άλλης κατηγορίας, το ίδιο θέμα όμως, πρέπει να αποδείξει και ο κόσμος της!!!

Γκρίνιες και αναθεματισμοί, δεν χωράνε πια στην εξέδρα μας!!! Σε καμία εξέδρα μας!!

Όλοι, αλλά πραγματικά όλοι, πρέπει να είμαστε εκεί- σε κάθε μάχη (φορώντας τα διακριτικά μας - βάλτε έστω ένα βυσσινί πουλόβερ Κύριοι δεν......) να χειροκροταμε τις προσπάθειες των αθλητών μας, να συμπαραστεκόμαστε όμως στην στραβοκλοτσια και να μην αφορίζουμε με τη πρώτη, αλλά να στηρίζουμε την συλλογική προσπάθεια αλλά και τις ατομικές πρωτοβουλίες των παικτών.

Είμαστε όλοι μας (οι γράφοντες) σίγουροι, ότι τα παιδιά θα κάνουν ότι μπορούν για να μας αποζημιώσουν με καθαρόαιμο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και αποτελέσματα που πανηγυρίζεις και είσαι υπερήφανος που είσαι βυσσινί!!!

Μια μικρή παρέα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ από τα Μεσόγεια!!

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΚΑΡΑ!!!!

ALL YOU NEED IS PROO!!!

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες. Η κερκίδα καλό είναι να αποκτήσει πιο βυσσινί χρώμα. Εγώ θα πρότεινα να κινήσουμε το θέμα με τις φανέλες που είχε συζητηθεί παλιότερα, ή αν δεν γίνεται αυτό θα μπορούσαν να φτιαχτούν απλά βυσσινί μπλουζάκια με το σήμα της ομάδας. Και φτηνά είναι, και καλά θα πουλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε φιλε που τα λες!! Γιατι εχει αρχισει και γινεται ασχημη αρωστεια αυτη η γκρινια καποιον. Εγω ειχα να πατησω μηνες για αυτο το θεμα. Θελω να δω ποδοσφαιρο και οχι πανελ απο φωτεινους παντογνωστες που το παιζουν και Προδευτικανοι. Ελα παιδια, τα κουβαδακια σας και βουρ για αλλη παραλια!!

    Στελιος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή