ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ....... η συνεχεια του αγωνα επι της οθονης σας!!!!!

Αντιγραφουμε απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com

Πριν το pregame...χρειάζεται εκτάκτως κάποιο σχόλιο...

Πρίν το καθιερωμένο Pregame για τον προσεχή αγώνα της Κυριακής ας κάνουμε ένα μικρό αλλά ουσιαστικό σχόλιο με αφορμή κάποιες ειδήσεις και κάποια σχόλια από το ρεπορτάζ.
Αρχικά ας δούμε με βάση την έγκυρη ιστοσελίδα του www.periferiako.com που χρησιμοποιούμε ως πηγή άντλησης των πληροφοριών τα νέα από τον προηγούμενο αντίπαλο της Προοδευτικής :

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Παράπονα για το ακυρωθέν γκολ - Παράπονα σχετικά με το γκολ του Δημήτρη Καλύκα, που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Προοδευτική και εν τέλει δεν μέτρησε, έχουν οι άνθρωποι του Άρη Αμφιάλης. Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ηττήθηκε με 3-2 από τους «βυσσινί», ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε τις ενστάσεις του για την μη κατακύρωση του γκολ του ικανότατου φορ: «Το γκολ του Καλύκα, ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε». Εν συνεχεία, θέλησε να υπογραμμίσει: «Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση, εν όψει των επόμενων κρίσιμων παιχνιδιών, που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στο Κερατσίνι».

Προσωπικά δεν μου αρέσει ποτέ να σχολιάζω είτε σε νίκες αλλά είτε και σε ήττες τον προηγούμενο αντίπαλο και γενικότερα τον κάθε αντίπαλο σε αγώνες που έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αφού το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει και το φύλλο αγώνος αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο ότι το Κυριακάτικο παιχνίδι έληξε με 3-2. Αλλά ευτυχώς για εμάς υπάρχει και η πολύ καλή δουλειά που κάνουν τα αδελφά blog με τα πολυάριθμα video που μας διαθέτουν μετά από κάθε παιχνίδι οπότε μιας και μια είκονα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις σύμφωνα με το γνωστό ρητό ας δούμε την επίμαχη φάση καρέ-καρέ. Ο καθένας να βγάλει πλέον τα συμπεράσματά του. Να δεί το video ξανά και ξανά και να παγώσει την εικόνα σε όποιο σημείο θέλει. Ενδεικτικά παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες και όλα τα απαραίτητα link για να λυθεί κάθε ίχνος υποψίας και απορίας εχθρών και φίλων της Προοδευτικής που σίγουρα θα είπαν " Μα γιατί να ακυρωθεί γκολ των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις ? Σίγουρα κάτι βρώμικο συμβαίνει..."
Επειδή οι καλοπροαίρετοι άσπονδοι φίλοι μας θα πούν διάφορα ας μείνουν οι παρακάτω φωτογραφίες να δείχνουν πως η απόφαση του επόπτη να σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ και δε το λέμε ως φίλαθλοι της Προοδευτικής αλλά το αφήνουμε να το κρίνει ο καθένας ουδέτερος. Όσο οριακή και να την θεωρήσουν την φάση η εικόνα δικαιώνει τον επόπτη. Κάποιο άλλο σχόλιο δε μένει από την μεριά μου να κάνω πέρα από το να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη Αμφιάλης και μακάρι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Για το αν η εμφάνιση της ομάδας τους θεωρείται πολύ καλή από τους ίδιους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και γενικότερα από τους φίλους της ομάδας εμάς δεν μας αφορά... Καλό θα είναι όμως να θεωρούν πολύ καλή και την εμφάνιση του διαιτητή αφού δε δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να καταλογίσει τα δύο πέναλτι από τα οποία σκόραραν ΧΩΡΙΣ να έχουν ίχνος άλλης κλασσικής ευκαιρίας πέραν αυτής της φάσης του τελευταίου λεπτού.
Τέλος με αυτό το θέμα τους ευχόμαστε ολόψυχα να κρατηθούν στην κατηγορία και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις ακαδημίες τους.







Πηγή video :
http://www.youtube.com/watch?v=HjP1nss02Xs
Οι εικόνες σε μεγαλύτερη ανάλυση :
http://img638.imageshack.us/img638/6963/ofsaint1.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/3500/ofsaint2.jpg
http://img638.imageshack.us/img638/364/ofsaint1b.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/5871/ofsaint2b.jpg
Οι εικόνες σε web player :
http://img638.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=ofsaint1.jpg

Η άλλη είδηση έχει ως εξής :
ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ: Αίτημα για διαιτητές από τη Λέσβο! - Σε μια πρωτότυπη και άξια συγχαρητηρίων κίνηση θα προχωρήσει η Δάφνη Χίου, η διοίκηση της οποίας θα προτείνει στην ΚΕΔ να οριστούν διαιτητές από τον Σύνδεσμο της Λέσβου, ώστε να μην επιβαρυνθεί οικονομικά η Καλλονή εν όψει του μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα. Ασφαλώς, αυτό θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ακόμη κι αν δεν έχει πρόβλημα η ομάδα της Χίου, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι έχοντες έννομο συμφέρον, οι οποίοι θα αντιδρούσαν έντονα σε μια τέτοια περίπτωση. Τέλος, η Δάφνη προτίθεται να ζητήσει ο αγώνας να γίνει το Σάββατο στις 13.45 για να είναι πιο εύκολη και ανέξοδη η μετάβαση στο γειτονικό νησί.

Πάλι πηγή της είδησης είναι το www.periferiako.com και σίγουρα προκαλεί εντύπωση αυτό που διαβάζουμε. Θεωρητικά η ουραγός ομάδα της Χίου δεν έχει σχεδόν καθόλου πιθανότητες να αποφύγει την ήττα στο επόμενο παιχνίδι της απέναντι στην Καλλονή. Επίσης το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της είναι να επαληθευτεί και μαθηματικά εντός των επόμενων αγωνιστικών. Αυτό είναι κάτι που δεν μας αφορά για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Αν γίνει όμως κάτι τέτοιο να προτείνει στην ΚΕΔ να ορίζει ότι διαιτητές θέλει για να μην έχει έξοδα καμία ομάδα του ομίλου είτε είναι από την Μυτιλήνη είτε από τον Πειραιά είτε από την Ανατολική Αττική αρκεί να μην επιβαρυνθεί οικονομικά ο εκάστωτε γηπεδούχος. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το να ζητήσει κάτι τέτοιο η ομάδα της Χίου το οποίο και ασπάζομαι για οικονομικούς λόγους που μπορεί να συντρέχουν με ομάδες που δύσκολα αντλούν πόρους και χρήματα αλλά μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη να το ζητάει ειδικά σε αυτό το παιχνίδι για πρώτη φορά αφού μόνο αδιάφοροι δεν παρουσιάζονται οι γηπεδούχοι. Ας διατηρήσουμε τους τύπους για την αξιοπιστία ενός πρωταθλήματος του οποίου η διαιτησία έχει αμφισβητηθεί ουκ ολίγες φορές και ας αφήσουμε τα πειράματα... Αν η Δάφνη αγωνιστεί με αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα στο γήπεδο της ας διευθετήσει και το θέμα να μπεί διαιτητής από την Χίο για να γλυτώσει και τα έξοδα που τόσο πολύ την βαραίνουν...Δεν νομίζω αυτή η κίνηση της τώρα όμως να είναι εύστοχη. Σε κάθε περίπτωση καλή συνέχεια και σε αυτό το νησιωτικό σωματείο και μετά χαράς θα επικροτήσουμε όλοι ιδέες και κινήσεις οι οποίες είναι άξιες συγχαρητηρίων...

Donkey2(Γιώργος Π.)

φωναξε απο την κερκιδα ο vasilis στις 8:14 μ.μ.
1 ακολουθουν:

Απο τα σχολια:
Ανώνυμος είπε...
Τελικα ειχαμε δικιο που ανεβασαμε το επιμαχο βιντεο με το σωστα ακυρωθεν γκολ του Αρη Αμφιαλης ηδη απο την Κυριακη το βραδυ. Δεν ηξεραν οι ανθρωποι, δεν ρωταγαν να μαθουν??
Τους πιασαμε τελικα πολυ αδιαβαστους και η μεγαλη πλακα ειναι οτι τους περιμεναμε στην γωνια για αυτο το θεμα.
Κριμα βρε γειτονες,την επομενη φορα ομως να ειστε πιο ενημερωμενοι και πιο σοβαροι και μην βγαζετε ανακοινωσεις για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!!

Απο τον διαχειριστη του http://eastattikanogate.blogspot.com/


03 Μαρτίου 2010 11:28 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου