ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

το βιντεο απο το ακυρο (οφσαιντ) γκολ του Αρη Αμφιαλης

Ίδρωσε, αλλά κέρδισε η Προοδευτική ( Νεο αρθρο )
Σπουδαία νίκη στη μάχη της ανόδου πήρε η Προοδευτική, που όμως τα… χρειάστηκε για να καταβάλει την αντίσταση του Άρη Αμφιάλης, τον οποίο κέρδισε με 3-2. Μόλις στο 8’ ο Χατζηγεωργαλής άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως στο 37’ ο Καλύκας έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 60’ ο Ουσταμπασίδης έδωσε πάλι το προβάδισμα στους «βυσσινί», ενώ στο 83’ ο Χαλκιάς έκανε το 3-1. Εκεί φάνηκε ότι τέλειωσαν όλα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 86’ ο Καλύκας μείωσε με νέα εκτέλεση πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις ο έμπειρος φορ πέτυχε γκολ, που δεν μέτρησε ύστερα από υπόδειξη για οφσάιντ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γρίμας (ΣΔ Αθηνών).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Πρισιμιτζής (57’ Μπίφσας), Καλαϊτζίδης (88’ Δρούζας), Προβατάς, Βασιλείου, Ουσταμπασίδης (85’ Λάιος), Χαλκιάς, Χατζηγεωρφαλής, Αργυρίου, Μαλισιώβας, Πέρρος
ΑΡΗΣ: Χατζημαρινάκης, Μέξης, Πολυχρονίδης, Φλέγκας, Καλύκας, Γεροβασίλης (70’ Καλογερόπουλος), Παναγόπουλος, Μερράκος, Λαπατάς, Παπαϊωάννου (71’ Τρίμπος), Δρόσος.

periferiako.com

Σχολιο μας:

Για να λυθουν οι αποριες για το ακυρωμενο (σωστα σαν οφσαιντ) γκολ του Αρη Αμφιαλης, παρτε και το βιντεακι που δειχνει οτι ειναι καθαρα σε θεση οφσαιντ ο σκορερ



GOOD NIGHT from East Attika!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου