ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

''ΠΛΑΝΑΡΙΖΕ'' Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΒΡΕΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕ 7 ΥΠΕΡΟΧΑ ΓΚΟΛ!!

ΒΡΕΧΕΙ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ!!!!



ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ''ΠΛΑΝΑΡΙΖΕ'' ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΩΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΦΙΛΟΔΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ
7 ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΕΡΜΑΤΑ. 7-1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ!
ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 700 ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΣΤΗΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!
Με αυτον τον τροπο η ΠΡΟΟ, ξεπλυνε και την περσυνη ηττα στον θεσμο του κυπελλου
Ε.Π.Σ. Πειραια, οπου κατεβηκε με χιλια - δυο προβληματα(σχεδον με αναπληρωματικη ομαδα και παροπλισμενους παικτες) στον αγωνα εναντιων της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, με αποτελεσμα η γειτονικη ατη ομαδα, που εχει και τα ιδια χρωματα αλλα και το ιδιο σχεδον εμβλημα, να μην σεβαστει καν την ιστορια και τα προβληματα του αντιπαλου της, με αποτελεσμα να κερδισει την μεγαλυτερη νικη της ιστοριας της, με τροπο ομως που δεν τιμα ουτε την ομαδα τους αλλα ουτε την καταγωγη τους !!!
Ετσι ξεπληρωνει αγαπητοι γειτονες η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ τα ανοιχτα γραμματια!!
Ουτε ξεχασαν οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ τα κολπα σας με τα εισιτηρια στον πρωτο γυρο, αλλα ουτε τις πετρες που πεταγατε σε φιλαθλους της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και στην ομαδα μας στο γηπεδο σας στον πρωτο γυρο του φετεινου πρωταθληματος. Η εκδικηση, ειναι ενα πιατο του Μενου, που σερβιρετε ενιοτε και κρυο - οπως ηταν σημερα ο καιρος στο ΚΛΟΥΒΙ!!!

Αργοτερα σημερα, θα ανεβουν ολα τα γκολ του αγωνα!!
Λιγο υπομονη!! Εχει πολυ δουλεια αυτο.

STAY CONNECTED!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου