ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Τι γραφτηκε απο τα αθλητικα site για την χθεσινη 17η αγωνιστικη του 9ου ομιλου

Απο dokari.gr
Μάχη σώμα με σώμα δίνουν Αχαρναϊκός και Προοδευτική με την ομάδα του Μενιδίου να νικάει στο Μαρκόπουλο με 3-1 και την Προοδευτική να παίρνει διπλό στο Πέραμα επί της Ενωσης (0-3).

Απο sentragoal.gr
Ελλειψαν οι εκπλήξεις από τη χθεσινή αγωνιστική του 9ου ομίλου, που μας είχε συνηθίσει διαφορετικά τις τελευταίες εβδομάδες. Σε όλα τα ματς επικράτησαν τα θεωρούμενα ως φαβορί, ενώ ως έκπληξη δεν μπορεί να λογιστεί το 0-0 μεταξύ του Κορωπίου και του Αιολικού, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.Συγκεκριμένα, οι Αχαρναϊκός, Προοδευτική, Αήττητος Σπάτων, Καλλονή και Ωρωπός προχώρησαν νικηφόρα και έτσι η κατάσταση στις πέντε πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη.
Από τα παραπάνω ματς ξεχώρισε το χατ τρικ που σημείωσε ο Παπαϊωάννου (έφτασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα), όπως και το ότι αποβλήθηκε στο 93’, καθώς έβγαλε τη φανέλα κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του 3ου τέρματος στο Μαρκό - Αχαρναϊκός 1-3. Επίσης σπουδαίο διπλό (και θεωρητικά αναμενόμενο) πέτυχε το Κερατσίνι, που κέρδισε 2-0 την Αμφιάλη. Η ομάδα του Κώστα Κλείσαρη άνοιξε έτσι τη διαφορά της στους έξι βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Απο periferiako.com
Εύκολο πέρασμα ΠροοδευτικήςΈντονα από το Πέραμα. Πιο εύκολη από ότι θα περίμενε κανείς, ήταν η επικράτηση της Προοδευτικής απέναντι στην ΑΕ Περάματος και το τελικό 0-3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Μόλις στο 6’ ο Καλογεράς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 49’ ο Αργυρίου έκανε το 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Ουσταμπασίδης.
Να σημειωθεί ότι για την ΑΕ Περάματος, που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, δεν βρέθηκε στον πάγκο ο Τάκης Αγγελάκης λόγω προσωπικού προβλήματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωσηφίδης (ΣΔ Αθηνών).
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Τερεκανίδης, Γιαννούκαρης, Καρακατσάνης (77’ Λεφάκης), Κουτσογιαννόπουλος, Ηλιαδάκης, Σεϊνόπουλος, Γερακάρης, Κωνσταντακόπουλος, Κιοσσές, Παπαμιχαήλ, Νομικός.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Χαλκιάς, Δρούζας, Προβατάς, Βασιλείου, Μπεθάνης (55’ Ουσταμπασίδης), Πέρρος, Μυλωνάς (41’ Πρισιμιτζής), Αργυρίου, Μαλισσιώβας, Καλογεράς (71’ Χατζηγεωργαλής).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου