ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΑSΚΕΤ!!!!


ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟ vissiniclubnogate.blogspot
Ρηγμα στην Προο...
Απο προσωπικη επικοινωνια που ειχαμε με τον κ. Λαουταρη σημερα σας μεταφερουμε τα εξης........Η ομαδα μπασκετ ανδρων δεν θα κατεβει στο επομενο παιχνιδι αλλα και ουτε στο final four λογω οικονομικων προβληματων. Σημερα θα ειναι ισως το τελευταιο παιχνιδι της ομαδας με τον Αρη Νικαιας.
Τα λογια του Λαουταρη ηταν τα εξης
''Ποτε δεν ζητησαμε χρηματα πανω απο αυτα που απλα μας αρμοζουν.
Ειμαστε 3 μηνες απληρωτοι......δεν μιλαμε για τα αλλα απο αλλα χρονια ...
Αυτα τα ξεχασαμε... Δεν θελουμε εκατομμυρια και δημοσιοτητα, απλα αξιοπρεπεια.
Ειμασταν πρωταγωνιστες και καταντησαμε κομπαρσοι. Ζηταμε την στηριξη της διοικησης και του κοσμου, γιατι παλευουμε μονοι μας εναντιων ολων. Πολλοι ξεχνατε οτι σημερα η Προοδευτικη ειναι ενα πραγμα βαση καταστατικου και κανεις δεν μπορει να υπαρξει αν διαλυθουν τα τμηματα και κατ επεκταση ο ερασιτεχνης.

Η Μανα Προοδευτικη πρεπει να ζησει. Δεν ζηταμε τιποτα αλλο''.Ολα αυτα που λεγαμε ολων αυτων τον καιρο ηρθαν να μας βρουν.. Αλλα με την χειροτερη μορφη τους.. Σε λιγο θα τα ακουσουμε τα μαντατα και απο αλλου....Εμεις απο αυριο κιολας -αφου μας προλαβαν τα γεγονοτα- ξεκιναμε οικονομικη εξορμηση. Δεν θα περιμενουμε το Πασχα οπως ειπαμε. Εχουμε τυπωσει εφορακια των 5 ευρω.

Δεν κληρωνουμε τιποτα, δεν ταζουμε ,δεν υποσχομαστε. Η Προο δεν ειναι εμποριο, ουτε μπαινει σε κληρωτιδες με δωρα. Παρτε εφορακι και δειξτε την αγαπη σας στον Φοινικα. Οσοι θελετε να παρετε εφορακια για να μοιρασετε τα τηλεφωνα μας τα ξερετε. Καιρος να δειξουμε με πραξεις και οχι λογια την τρελα μας!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ!!!
-----------------------------------------------------------------------------
Αντιγραφω απο το vissiniclubnogate.blogspot
Ύμνος Προοδευτικής
Στα πλαίσια της ετήσιας γιορτής των ακαδημιών για την κοπή της πίτας με την έλευση του νέου χρόνου είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε σε πρώτη εκτέλεση από τη χωρωδία του δήμου Κορυδαλλού μια νέα εκδοχή ενός νέου ύμνου της ομάδας μας σε στίχους του κ. Βεντούρη και μουσική του κ. Καρυώτη.

Σαφώς και ο ιστορικός ύμνος μας δεν πρόκειται να αντικατασταθεί ή να περάσει σε δεύτερο πλάνο αλλά αυτή η προσπάθεια είναι άξια συγχαρητηρίων από όλους μας γιατί άγγιξε τις καρδιές όλων των φιλάθλων. Στη γιορτή πέρα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής παρευρέθηκαν και όλοι οι φορείς της τοπικής κοινωνίας από τη δημοτική ηγεσία, την διοίκηση της ομάδας, τους παλαίμαχους αλλά και εκπρόσωποι του συλλόγου των φιλάθλων της Προοδευτικής οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδειξαν την στήριξή τους στο σύλλογο με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για τις ακαδημίες της Προοδευτικής οι οποίες δεν είναι μονάχα το ποδόσφαιρο αλλά είναι και τα άλλα τμήματα που έχει η ομάδα. Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το υποβαθμίζουμε και να το ξεχνάμε γιατί αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του αθλητικού τομέα αλλά και του τόπου μας...Donkey2(Γιώργος Π.)\

Σε πρώτη εκτέλεση ο Ύμνος της Προοδευτικής όπως ακούστηκε πρίν λίγες ώρες :http://www.youtube.com/watch?v=oxo1OYNis-4
------------------------------------------------------------------------------
συνεχεια απο το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Ολοι ενωμενοι !!
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε με τον αντιπροεδρο του Συλλογου πληροφορηθηκαμε οτι η Διοικηση εχει πληροφορηθει το ολο θεμα και αναμενεται να δωσει λυση.
Περιμενουμε απο την πλευρα της Διοικησης να λυθει το ολο προβλημα.
Απο πληροφοριες που ειχαμε ενδεχεται να γινει και καποια συναντηση του υπευθυνου του τμηματος Μπασκετ της Προο Κου Λαουταρη με φορεα της Διοικησης για να τεθει επι ταπητος το οικονομικο θεμα που εχει προκυψει εδω και αρκετο καιρο. Το καλεσμα προς τον κοσμο ομως παραμενει για ενισχυση της μπασκετικης Προο μιας και δεν υπαρχει απο οτι φαινεται καποια σιγουρη και οι μερες που ερχονται ειναι πολυ κρισιμες.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ , ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ !!!
Επικοινωνειστε μαζι μας για οποιαδηποτε βοηθεια στο mail-

-PROOTUBE DIGITAL CHANNEL
-----------------------------------------------------------------------------------------------

και απο το φορουμ μας

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 - 2010
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!!!
Διαβαζωντας πριν λιγο στα μπλογκ για το θεμα που δημιουργηθηκε στο τμημα του μπασκετ, εχω να προσθεσω τα εξης:

Ολοι να συνεισφερουμε οικονομικα οτι μπορουμε!!!!!!
Καθε ενα Ευρω εχει αξια!!
Εναν καφε λιγοτερο, ενα πακετο τσιγαρα λιγοτερο, να τα 5 Ευρω για ενισχυση!!
Μικροι - μεγαλοι, λεφταδες η ανεργοι, ολοι ειμαστε ισοι μπροστα στην ΠΡΟΟ και η ΠΡΟΟ υπερανω!!

Στο γηπεδο την Κυριακη θα δωσουμε απο το υστερημα μας ολοι για να σωθει το σωματειο και η ομαδα μας απο την καταστροφη!!
Και επειδη η προσωπικη ιστορια του Γιωργου του Λαουταρη και η σχεση του με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ειναι και ιδιαιτερη και μακρα, επιβαλετε να βοηθησουμε και να συνεισφερουμε οσα μπορει ο καθενας, ασχετα αν εχουμε δει η οχι αγωνα μπασκετ της ομαδας!!

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου