ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

PROO - ΚΑΛΛΟΝΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ


Το ντερμπυ της Κυριακης live και απο το διαδυκτιακο ραδιοφωνο!!

Σε αυτο το λινκ θα βρειτε το ραδιο Καλλονη που θα μεταδωσει ζωντανα το παιχνιδι της Κυριακης. Οσοι δεν θα ειστε στο Κλουβι την Κυριακη μπορειτε να το ακουσετε.
http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=798

Ζωντανη ενημερωση θα υπαρχει και στο μπλογκ των οπαδων της Ανατολικης Αττικης
http://eastattikanogaters.blogspot.com

οπως και στο
http://keratsinifans.blogspot.com/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TA NEA ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (REFRESHED)


06
2010
Χωρίς Τον ΚάπταινPDFΕκτύπωσηE-mail
Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2010 20:32
kartalis_liosia_2Χωρίς τον αργηχό της Προκόπη Καρτάλη θα αγωνιστεί αύριο η Καλλονή στο ντέρμπι του Κορυδαλού. Ο πρώτος σκόρερ και βαρόμετρο της ΑΕΛΚ, νοσηλεύεται από χτες το βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας και αν η κατάσταση της υγείας του δε βελτιωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, θα ακούσει το ματς από το ράδιο!!!. Βέβαια, να σημειώσουμε, ότι ακόμα και σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει το εξιτήριο και να ταξιδέψει στην Αθήνα, η κατάσταση της υγείας θα είναι τέτοια που δύσκολα θα μπορέσει να μπεί στο γήπεδο, πόσο μάλλον να προσφέρει στην ομάδα.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ http://globalprootribe.blogspot.com/

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΒΥΣΣΙΝΙ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ - ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ''ΞΕΝΑ''.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!


ALL YOU NEED IS PROO!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου