ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!

ΑΠΟ periferiako.com

Απίστευτη καταγγελία για παρεμβάσεις σε αγώνες!
«Τρελά» πράγματα κατήγγειλε με ανακοίνωση-δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, γεμίζοντας με ερωτηματικά τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα της Δ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, σε αυτήν αναφέρει ότι άτομο προερχόμενο από τη Βόρεια Ελλάδα προσπαθεί να παρέμβει σε αναμετρήσεις με απώτερο στόχο βέβαια, να αλλοιώσει τα αποτελέσματα.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Ενημερώνω την κοινή γνώμη και τους συμμετέχοντες στο Ερασιτεχνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα ότι με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα και πιθανόν τις Σέρρες κινείται άτομο που δηλώνει επώνυμο… (σ.σ. αναφέρει ένα συγκεκριμένο όνομα) και το οποίο προσπαθεί να αλλοιώσει αποτελέσματα αγώνων παρεμβαίνοντας και επιχειρώντας να δωροδοκήσει διαιτητές. Μετά από διασταυρωμένες πληροφορίες, διαπίστωσα ότι προσπάθησε να παρέμβει σε αγώνα του 9ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος, που συμμετέχουν τα πειραϊκά σωματεία. Για όλα τα ανωτέρω ενημερώθηκε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΟ. Μετά από αυτό το πραγματικό συμβάν, καλώ όλους τους με οποιοδήποτε τρόπο συμμετέχοντες στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα να παλέψουμε θαρραλέα και ανυποχώρητα για το ξερίζωμα τέτοιων περιστατικών που μολύνουν το ποδόσφαιρο και μας θίγουν όλους σαν πρόσωπα της κοινωνίας και του αθλητισμού»

ΣΤ. ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ: ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ…
Κανένα απολύτως σχόλιο δεν θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ, Στέλιος Μπρατσόλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το periferiako.com μαζί του. Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα, ενώ απέφυγε με κομψό τρόπο να απαντήσει και στο αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια από Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου