ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

PRE-GAME MATCH : ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - Α.Ε.Λ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

A.O.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ


vs Α.Ε.Λ ΚΑΛΛΟΝΗΣ






ΚΥΡΙΑΚΗ / 7 / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
14:00 - Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας (ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ)

Φτάσαμε αισίως στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Προοδευτική να υποδέχεται την προσεχή Κυριακή το σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Λεκανοπεδίου Καλλονής (Α.Ε.Λ.Κ).

Η ομάδα της Μυτιλήνης μετράει μόλις 16 χρόνια ζωής αφού ιδρύθηκε το 1994 ύστερα από τη συγχώνευση των ομάδων του Απόλλωνα Δαφίων και του Αρισβαίου Καλλονής. Έχει ως έδρα το δημοτικό στάδιο «Κώστας Κεντέρης» χωρητικότητας 500 ατόμων το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Καλλονής και χρώματά της είναι το μπλέ, το λευκό και το βυσσινί. Στη σύντομη ιστορία της η Α.Ε.Λ.Κ συμμετέχει φέτος για τρίτη φορά στην Δ' εθνική με σημαντικότερη επιτυχία της την 5η θέση την οποία κατέλαβε την περυσινή αγωνιστική περίοδο(2008-2009) στον 8ο όμιλο.

Πιο συγκεκριμένα συγκέντρωσε 48 βαθμούς έχοντας πετύχει 15 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες με συντελεστή τερμάτων 41-26.Η προϊστορία ανάμεσα σε Προοδευτική και Α.Ε.Λ.Κ είναι σχεδόν ανύπαρκτη και περιορίζεται στο μοναδίκο παιχνίδι των δύο ομάδων που διεξήχθει στα πλαίσια του πρώτου γύρου στο νησί της Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής(11/10/2009) η Προοδευτική κατέκτησε το τρίποντο της νίκης επικρατώντας της Α.Ε.Λ.Κ με 1-2. Σκόρερ και των δύο τερμάτων για την Προοδευτική ήταν ο Αργυρίου ο οποίος στο 24' άνοιξε το σκορ με σουτ για να αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 28' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα της Μυτιλήνης μείωσε στο 43' όταν ο Παντελίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα σημείωσε αυτογκόλ. Οι ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες αφού κατά τον καταλογισμό του πέναλτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων για να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία στο 78' όταν πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ο Μυλωνάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Με τις αναμετρήσεις των δύο συλλόγων να περιορίζονται σε μονάχα ένα παιχνίδι η ροή του άρθρου θα επικεντρωθεί σε στατιστικά στοιχεία που αφορούν την Α.Ε.Λ.Κ αλλά και τα νέα του ρεπορτάζ από το αντίπαλο στρατόπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής η ομάδα της Καλλονής βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς(9 νίκες,6 ισοπαλίες,2 ήττες) έχοντας πετύχει 36 τέρματα και έχοντας δεχθεί 18. Τα προηγούμενα αποτελέσματά της ήταν τα εξής:


Η Α.Ε.Λ.Κ σε αντίθεση με το περυσινό πρωτάθλημα παρουσιάζεται αποδοτική εκτός έδρας έχοντας 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 16-13. Σίγουρα καθόλου ευκαταφρόνητη επίδοση αφού έχει τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες στον όμιλο αλλά και τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες κάτι που σημαίνει πως δύσκολα γνωρίζει την ήττα ενώ με τα 16 τέρματα που έχει σημειώσει έχει μαζί με την "Προο" την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση και την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών μαζί με τον Αχαρναϊκό με την Προοδευτική να πρωτεύει και σε αυτή την κατηγορία.

Εντύπωση προκαλεί η βαριά ήττα από τον Άρη Αμφιάλης με 4-1 η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε εύρος που έχει γνωρίσει στη σύντομη παρουσία της στην κατηγορία ενώ το 5-1 επί της Αμφιάλης αποτέλει την μέχρι στιγμής ευρύτερη νίκη της κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η Α.Ε.Λ.Κ έχει την καλύτερη συνολικά επίθεση του ομίλου μαζί με την Προοδευτική έχοντας πετύχει 36 τέρματα με άξιο αναφοράς το γεγονός ότι έχει σκοράρει στα 16 από τα 17 παιχνίδια της με την Ελλάς Ποντίων να αποτελεί την μοναδική ομάδα που κράτησε ανέπαφη την εστία της. Με μέσο όρο 2,11 γκολ ανά αγώνα εμφανίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη επιθετικά με τον Π.Καρτάλη να είναι πρώτος σκόρερ της έχοντας σημειώσει 10 γκολ και τον Β. Ζορμπαλά να ακολουθεί με 9.

Εξάλλου αν υπήρχε κουπόνι στοιχήματος θα διαπιστώναμε ότι η ομάδα της Μυτιλήνης έχει 12 over σε 17 αγώνες κάτι που σημαίνει απλά ότι στις αναμετρήσεις της σημειώνονται πολλά τέρματα.Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η αμυντική απόδοση της ομάδας όμως αφού δέχεται συνολικά κατά μέσο όρο 1,05 γκολ ανά αγώνα έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 5 μόλις παιχνίδια. Η μοναδική ομάδα που δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στην έδρα της απέναντι στην Καλλονή είναι η ουραγός Δάφνη Δαφνώνα που ηττήθηκε με 0-3 στη Χίο. Στοιχείο που αποδεικνύει τα ρηχά νερά στα οποία μάλλον κινούνται οι αμυντικοί της προσεχούς μας αντιπάλου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μαζί με την Προοδευτική τις λιγότερες συνολικά ήττες στον όμιλο. Αυτές περιορίζονται στις 2 με την Προοδευτική να είναι η μοναδική ομάδα που απέδρασε με διπλό από το δημοτικό στάδιο «Κώστας Κεντέρης» ενώ η Ελλάς Ποντιών παρά την δεινή βαθμολογική της θέση κατάφερε να τις αποσπάσει την μοναδική ισοπαλία που έχει σημειωθεί στην έδρα της. Σε μια έδρα στην οποία έχει πετύχει 6 νίκες με τον Αχαρναϊκό και τον Ωρωπό να φεύγουν με το κίτρινο φύλλο αγώνα.

Τέλος φαίνεται ιδιαίτερα φορμαρισμένη τις τελευταίες αγωνιστικές παραμένωντας αήττητη για 6 παιχνίδια έχοντας από 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες κάτι που της επιτρέπει ακόμα να ελπίζει στο κυνήγι της κορυφής αφού απέχει 5 βαθμούς από αυτή.

Από την πλευρά της η Προοδευτική συνεχίζει αήττητη για το 2010 μετρώντας μόνο νίκες και έχοντας ένα καταπληκτικό συντελεστή τερμάτων 16-0 σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Την προηγούμενη Κυριακή επιβλήθηκε άνετα με 0-3 επί της Α.Ε Περάματος χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα όπου παραμένει στην δεύτερη θέση 1 βαθμό πίσω από τον Αχαρναϊκό τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Η "Προο" είναι η μοναδική ομάδα πλέον που κρατάει το αήττητο στην έδρα της έχοντας σε αυτή 5 νίκες και 3 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 20-3. Σε εξαιρετική φόρμα εμφανίζονται οι 2 πρώτοι σκορερ Αργυρίου και Καλογεράς που έχουν βρεί δίχτυα σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια με τον προπονητή Σ. Βογιατζή να μην έχει προβλήματα από τραυματίες ή τιμωρημένους για τον καταρτισμό της εντεκάδας.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της "Προο" αφορούν την αποχώρηση του Παντελίδη από τις τάξεις της ομάδας αφού δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή ενώ η χθεσινή κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου Πειραιά έφερε αντιμέτωπο το Κερατσίνι σε νοκ-άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στην έδρα της Προοδευτικής για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Το ρεπορτάζ από την μεριά της Α.Ε.Λ.Κ είναι πλούσιο μιας και το επερχόμενο παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία για το σύλλογο αφού μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου ο προπονητής της ομάδας Σ.Αντωνίου μεταξύ άλλων δήλωσε "Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Απομένουν πολλά παιχνίδια, τα βλέπουμε ένα - ένα και αν είμαστε σοβαροί θα τερματίσουμε εκεί που μας αξίζει. Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα είναι σημαντικά. Πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στον Κορυδαλλό.

Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και θα πάμε να παίξουμε για την νίκη (πηγή: http://www.aiolikanea.gr/news/sports/de ... p?ID=51988)".

Η ομάδα της Καλλονής αναμένεται να έρθει στον Κορυδαλλό χωρίς προβλήματα και με την συμπαράσταση τουλάχιστον 30 φιλάθλων της στην προσπάθεια της να πάρει θετικό αποτέλεσμα(πηγή:http://www.alithia.gr/article.aspx?ArticleID=4038).

Όσο αναφορά την συνεργασία της ομάδας Μυτιλήνης με αυτήν του Ιωνικού η οποία θα ξεκινούσε με την παραχώρηση του Σ.Τσολακούδη ως δανεικό για 6 μήνες δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στον Αχιλλέα Καμαρών(6ος όμιλος-Δ' Εθνικής) με τον προπονητή της αχαϊκής ομάδας Θ.Κουρκούνα να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτή λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με τον πρόεδρο της ομάδας της Νεάπολης.

Για τους λάτρεις των συμπτώσεων αξίζει να σημειωθεί πως ο Θ.Κουρκούνας ήταν προπονητής της Ελλάς Ποντιών μέχρι την 6η αγωνιστική αφού μετά την ήττα με 1-3 της ομάδας του από την Προοδευτική υπέβαλλε την παραίτησή του. Έτσι οι ιθύνοντες της Καλλονής δεν κατάφεραν να προσθέσουν και άλλο παίχτη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μετά τις χειμερινές μεταγραφές των Ιωσήπου,Σεμερτζίδη,Βαμβουκλή και Μάππα.

Τέλος ο διευθύνων σύμβουλος της Α.Ε.Λ.Κ Γ. Μάλλης τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Ο που συνεδριάσε στις 29/01/2010 με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε κατά την διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε. Περάματος-Α.Ε.Λ Καλλονής στις 14/11/2009.

Μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων η ώρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε προφανώς για συγκοινωνιακούς λόγους και το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14:00

με τον καιρό να αναμένεται βροχερός και την θερμοκρασία να κυμαίνεται περίπου στους 7 βαθμούς Κελσίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Βράκας Χ. από τον Σύνδεσμο Ευβοίας με βοηθούς τους Μεϊντάνα Α. και Κοσμά Κ. του Συνδέσμου Αθηνών με παρατηρητή της αναμέτρησης τον Θεοδωρόπουλο Β. από τον Σύνδεσμο Κορίνθου.

Θα καταφέρει η ομάδα της Καλλονής να "κόψεί" βαθμούς από την Προοδευτική που ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Αχαρναϊκό επιδιώκει να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών ώστε με ενδεχόμενη νίκη στο Μενίδι να οδηγήσει εκείνη την κούρσα του ομίλου ? Μπορεί η "Προο" να κρατήσει για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία της αυξάνωντας το αήττητό της έτσι ώστε να συνεχίσει το καταπληκτικό ξεκίνημα της από την αρχή του έτους ?

Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι εξαιρετικά ανεβασμένη και με την συμπαράσταση των πολυάριθμων φιλάθλων τους που αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο "κλουβί" θεωρητικά θα καταφέρουν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να πάρουν την νίκη.

Όμως η Α.Ε.Λ.Κ θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στο κυνήγι της ανόδου και με νίκη θα πλησιάσει την κορυφή δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και βάζωντας σε μπελάδες την Προοδευτική.

Παιχνίδι επικίνδυνο για τους γηπεδούχους και ζωής ή θανάτου για τους φιλοξενούμενους που ξεκίνησαν την χρονιά έχοντας θέσει υψηλούς στόχους. Ένα ντέρμπι το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν τον επόμενο μήνα και θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για την ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια πέρνωντας το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.

Οι απαντήσεις για το ποιός θα αποχωρήσει ευχαριστημένος από το γήπεδο νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής...Donkey2.(Γιώργος Π.).

gp18212@hotmail.com

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ: ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΟ PREGAME MATCH ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου