ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ


ΑΠΟ ΤΟ VISSINICLUBNOGATE.BLOGSPOT.COM

Το μπλογκ και ο Μορφωτικος Συλλογος ''Οι Προοδευτικανοι'' βρισκομαστε σε συνεχεις επαφες με την διοικηση και τον υπευθηνο του μπασκετ κ. Λαουταρη.

Πριν σας μεταφερουμε και αλλα στοιχεια που μαθαμε να πουμε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ.

Το οικονομικο προβλημα που υπαρχε στην ομαδα δεν λυνετε σε μια νυχτα.

Το οτι μπηκαν δυο-τρεις ανθρωποι στην ομαδα δεν παει να πει οτι λυθηκε το προβλημα. Αμα εμεις δεν μπουμε μπροστα να δωσουμε σωμα και αιμα στην ομαδα η διοικηση ειναι μονη. Στις αρχες δεν υπηρχε Κατσιγιαννης. Το μπατζετ ειναι τεραστιο. Μην ξεχνατε οτι τωρα ειμαστε ολοι ενα. Ερασιτεχνες με ενα καταστατικο. Οτι λιγα λεφτα ερχονται απο τον Δημο και το κρατος πρεπει να μοιραστουν σε ολους.

Το ποδοσφαιρικο τμημα περνει παντα τα πολλα λογω των αναγκων που γνωριζουμε ολοι. Το μπατζετ του μπασκετ εχει καλυφθει στο ενα τριτο. Υπαρχει τρυπα δηλαδη.
Βγηκαν πολλοι και υποσχεθηκαν πολλα. Δεν εδωσαν ομως τιποτα!!

Ουτε στον Λαουταρη ουτε στο ποδοσφαιρο.

Ο εχθρος ειναι εντος το εχουμε ξαναπει. Οσο εμεις ασχολουμασε με τους τυχαιους Ιωνικους και Αχαρναικους και δεν ξερω ποιους αλλους καποιοι ''Κορυδαλλιωτες'' και ''Προοδευτικανοι'' κανουν παρτι εντυπωσεων πισω μας. Μας γλυφουν και μετα μας φτυνουν.

Ο ερασιτεχνης δεν ζηταει ,απλα θελει ενα μικρο σπρωξιμο για να ζησει.

Ο Λαουταρης μας ειπε '' Θελουμε το ποδοσφαιρο να ανεβει. Αμα ανεβει αυτο το τμημα, μετα και μεις θα ειμαστε σε καλυτερη μοιρα. Βαση νομου μετα θα παρουμε χρηματα που τωρα πανε στο ποδοσφαιρο. Και καλα κανουν και πανε γιατι ετσι πρεπει. Αλλα και μεις πρεπει να παρουμε εστω τα μισα. Ειμαστε στο πλαι της διοικησης γιατι ειμαστε οπαδοι σαν και αυτους. Ολοι ενωμενοι μπορουμε. Τα παιδια στην κερκιδα καταλαβαινουν και βοηθανε.


Εσεις ομως που μας ταξατε και εχετε τσεπες γεματες μας πουλησατε. Ειναι ντροπη σας!! ''Το μπλογκ και ο Μορφωτικος Συλλογος θα φερουν εφορακια. Απο τα μεγαφωνα θα υπαρχει καλεσμα για να βοηθησετε. Ο νεος υμνος θα βγει σε cd και τα εσοδα θα πανε στον ερασιτεχνη και στο ποδοσφαιρο. Ειμαστε ενωμενοι στον κοινο αγωνα. Ενα σωματειο ,αδιαιρετο και δυνατο δεν φοβαται κανεναν.Θα θελαμε να ευχαριστησουμε τον Σταματη Τζιερη και τον κ. Σεβαστοπουλο που αμεσως μας μιλησαν και εδειξαν ενδιαφερον να λυθει το προβλημα.

Περιμενουμε απο το κ. Λαουταρη να δειξει υπομονη. Απ' τους παιχτες περιμενουμε να μεινουν στην πρωτη γραμμη και να προσπαθησουν. Αν δεν μπορουν ειναι ελευθεροι να πραξουν κατα συνειδηση. Και μεις ανθρωποι του μεροκαματου ειμαστε και καταλαβαινουμε.


Απο τον κοσμο ζηταμε εμπραγκτα την Κυριακη να δωσει οτι μπορει. Να δωσουμε μια ανασα, στο τμημα.

Τελος ζηταμε απο τον κ. Κασιματη να κοψει καποια χρηματα που πληρωνει ο ερασιτεχνης για τα γηπεδα που προπονουνται τα τμηματα μπασκετ και βολλει για να αναπνευσει λιγο η Προοδευτικη. Οταν πατησουμε στα ποδια μας εδω ειμαστε παλι να δωσουμε αυτα που μας αναλογουν. Ειναι κριμα να δινουμε 300 ευρω για το Σκρα το μηνα, και να μην βλεπουμε καμια συντηρηση. Οι λακουβες στον αγωνιστικο χωρο και οι αθλιες κερκιδες δεν φτιαχτηκαν ποτε. Αρα τι πληρωνουμε.??
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ: (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...)
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια!!!!
Ολοι να συνεισφερουμε οικονομικα οτι μπορουμε!!!!!!
Καθε ενα Ευρω εχει αξια!! ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ, ΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 5 ΕΥΡΩ!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!!
Εναν καφε λιγοτερο, ενα πακετο τσιγαρα λιγοτερο, να τα 5 Ευρω για ενισχυση!!
Μικροι - μεγαλοι ολοι ειμαστε ισοι μπροστα στην ΠΡΟΟ και η ΠΡΟΟ υπερανω ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!Στο γηπεδο την Κυριακη θα δωσουμε απο το υστερημα μας ολοι για να σωθει το σωματειο και η ομαδα μας απο την καταστροφη!!
Και επειδη η προσωπικη ιστορια του Γιωργου του Λαουταρη και η σχεση του με την ΠΡΟΟ ειναι και ιδιαιτερη και μακρα, επιβαλετε να βοηθησουμε και να συνεισφερουμε οσα μπορει ο καθενας, ασχετα αν εχουμε δει η οχι αγωνα μπασκετ της ομαδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου